Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carrollsynkronitet_maaden_den_virker_paa

Synkronitet - Måden den virker på

 

 

KANALISERING

 

Denne Kanalisering blev givet i Asheville, North Carolina

d. 24. August, 2013

 

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet gennemset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Asheville, North Carolina i 2013.

 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Igen træder min partner til side. Vi har før beskrevet kanalisering som en proces, der ærer mennesket. Hertil anvendes en mange-dimensional, biologisk portal kaldet pinealkirtlen, og det får det, der er den kreative kilde inde i dig til at ekspandere. Dette er kanalisering. Kanalisering er tilgængelig for menneskeheden og har altid været det. Men i denne nye energi, er den til rådighed for megen ny information, nye tanker, og nye processer, der kommer på din vej

 

Før vi begynder på budskabet eller noget, der vil blive lært, ønsker jeg at stille et spørgsmål: Er det muligt, at der er en intelligent kilde i jeres univers, i jeres galakse, der har hjulpet med at sætte det sammen, I ser her i dag? Er det muligt, at der er en plan, der er benevolent, (velvillig; menneskekærlig, godgørende) for mennesket, fordi mennesket er en del af denne kreative kilde? Er det muligt, at du aldrig er alene? Er det muligt, at familien er lidt anderledes, end du tror? Måske er den endda større, end du tror? Er det muligt, at hele budskabet, jeg er ved at give dig, er korrekt, sandt og ægte og fra en kilde, der er udenfor din krop og udenfor din virkelighed?

 

Det tog min partner [Lee] lang tid at forstå, at dette ikke er noget trick. Det tog ham lang tid, fordi den sindsskabte "virkelighed's" kasse, han kom ud af, krævede det skulle være falsk, og der vil komme negative konsekvenser for det, han gør. "Gud taler ikke til mennesker på denne måde," sagde mange. "Det er et trick fra planetens mørke og det ønsker at invadere og erobre din sjæl," sagde mange. Men han lærte hurtigt, at hver eneste gang han åbnede sin pinealkirtel, blev den en port for Guds kærlighed. Det var alt, han fik i første omgang. Det var rent - det reneste, han nogensinde havde oplevet - og det var konsekvent, altid det samme. Det har aldrig plettet sig selv, aldrig skævvredet sig selv, og aldrig foreslået et menneske at gøre noget uhæderligt. Det var altid lykønskninger, benevolent, og repræsenterede den ægte åndelige familie. Det har aldrig ændret sig i 23 år.

 

Det er måden, det bør være på, kære I, og hvis du har brug for en form for bevis på, at dette er virkeligt, så måske, bare måske, du kan åbne denne del af dit hjerte, hvor du har evnen til at åbnes og udtale, "Jeg ville gerne føle noget. Jeg ville gerne have en godkendelse i mine celler for, at det er korrekt og sandt." Det er, når du så kan begynde at føle kuldegysninger, at du kun kan tage imod det, når du ved, sandheden bliver afsløret. Sandheden er enkel: Jeg kender dig, jeg kender dine mange liv, jeg ved, hvad du går igennem, gamle sjæl. Du er kendt for mig. Jeg ser dig nu.

 

Vi har gjort så meget sammen, men du har aldrig set mit ansigt eller mit rigtige navn. Jeg er med dig hele tiden i følget, som du kan tælle i trillioner. Vi er med dig i de sværeste tider, du har haft, gennem tårerne, gennem sorg og ja, også under fejringen af disse øjeblikke, du vælger at skåle for sejr. Nogle gange, er denne sejr sundhed, og nogle gange er det løsninger af problemer, du har gået rundt med i en menneskealder. Vi ved, hvem du er. Du er aldrig alene.

 

 

Systemet

Der er et system, som min partner i årevis har undervist i ved disse møder. Det er et system, som vi har talt om i utallige budskaber, og vi har aldrig rigtig fået tilegnet en hel kanal til det på den måde, vi gør i dag. Det er et system, som de fleste af jer ikke engang ved, hvordan skal bruges, men nogle af jer bruger det hele tiden. I ved ikke engang, når I bruger det, for det er ikke intuitivt for det, I har lært.

 

Denne meddelelse vil komme til at dreje sig om måden, synkronitet fungerer på, og vi vil sætte en under-tittel på det, ”Døden for den klokkeformede Kurve”! [Kryon latter] Når der sker noget for dig, der er godt, siger dine venner omkring dig måske, "Hvilken heldig person, du er! Hvad var chancerne for, at dette ville ske for dig?" Når du går ind i en vanskelig situation i noget, der er fælles for menneskeheden som kirurgi, og du kommer ud med resultater, der er positive over forventning, kan dine venner igen udbryde: "Hvilken heldig person du er!" Og så fortsætter du på en eller anden måde med at være "heldig" igen og igen.

 

Måske du går et sted, og du tilfældigvis møder den helt rigtige person, der kender en anden, der har de helt rigtige oplysninger, du leder efter. Dette fører dig frem til præcis det, du ønskede. Hvad er chancerne for dette? Dine venner er forbløffede! "Hvilken en utrolig heldig person, du er!" Det er alt et menneske kan sige, da der simpelthen ikke er nogen anden forklaring i deres virkelighed. Tanken om, at man rent faktisk kan bøje den klokkeformede gennemsnitskurve og tilfældigvis bruge et tilgængeligt system, vil aldrig indtræffe for dem.

 

Mennesker kan ikke se synkronitets strukturen . Den er ikke en del af nogen slags system, de anvender. De tror simpelthen, det er et tilfælde. Den eneste struktur, der bruges, er målsætning, planlægning og fremadskuende systemer. Kun gennem disse tror mennesker, de er i stand til hjælpe med til at kontrollere sit liv. Dette er faktisk den eneste måde, hvorpå et menneske kan opnå ting på en lineær måde, så det vil ankomme til et forud opsat mål. I dette lineære system, ligegyldig hvilken slags proces du har studeret, vil dette få dig fra A til B - der skal være et mål. Nogle af jer tager disse mål, og I sætter dem på køleskabet, så I kan se dem hver dag. Dette er en lineær proces for et lineært menneske og er velkendt.

 

Hvad så hvis jeg fortalte dig, at der er en proces, der ikke er lineær og kun har begrebsmæssige mål? Et begrebsmæssigt mål er et, der siger: "Kære Gud, sæt mig på det rigtige sted, selvom jeg ikke ved, hvor det er. Kære Gud, når du gør det, så gør det bekvemt for mig, og hjælp mig til at se fornuften i det. Gør det nemt for mig at sætte mig i de rigtige situationer og synkroniteter for at få mig det sted hen, jeg ikke kender." Hvad med det?

 

Hvis du kom med dette udsagn til en person på gaden, ville vedkomne sige, "Du må være New Age’r". Man ville anse dig for at være fjollet og at du flyder rundt uden mål, og håber universet på en eller anden måde vil vise dig vejen. De griner. Men mennesket, der begynder at bruge synkronitet som deres livssti, er simpelthen ved at ændre tros’kassen’ til at omfatte noget, der er tilgængeligt for alle, men ikke er i 3. dim. Faktisk har nogle af jer brugt denne proces i meget lang tid, men er blot ikke klar over det.
 

 

Sandheden om Synkronitet’s Kraft

Så dagens kanalisering handler om kraftsynkronitet og sandheden om den. Nu ved du, hvad det er, så vi vil  drøfte, hvor den kommer fra, hvem der er involveret i den, og hvad du kan gøre for at hjælpe med til at lade den ske for dig. Menneskevæsnet skaber synkronitet med hensigt og tro. Det er sådan, den starter.
 

Nu kommer det næste punkt fra min partner, der elsker at tale om Parkerings Engle. [Latter] Det er det eksempel, han bruger, så vi vil gøre det samme. Mange lysarbejdere holder af at bruge det, hvor de opfatter det som en særlig engel, der har magt til at overse en gigantisk parkeringsplads for at se, hvem der trækker sig ud, og hvor det finder sted. Ideen er, at mennesket så spørger parkerings engelen om at hjælpe med til at vejlede bilen til at finde en god parkeringsplads. Nu, er dette ikke planlægning, vel? Det er et anderledes begreb, et begreb, der får dig til at placere dig selv eller en engel, der bliver dine øjne, langt ud over parkeringspladsen for at se rammerne for hele pladsen, og hvad der foregår. Hvis det var muligt, så kunne du i 3. dim. diregere din bil til at ankomme, når en anden trækker ud, og det virker! Det virker rent faktisk. Igen og igen, virker det. Det virker, fordi det er definitionen af synkronitet (samtidighed). Der ligger ingen planlægning forude, men er derimod et begreb, som du fastsætter og tror på, og kræver et overblik over en situation, som du ikke kan udarbejde i 3. dim. De fleste mennesker cirkler bare rundt på pladsen, og forventer en chance.
 

Nu kan jeg ikke lukke denne parkerings-engel diskussion uden at give dig resten af historien, som min partner kræver, jeg giver dig. Der er ikke sådan noget som en parkerings engel! Det er dig, der tildeler din magt til et mytologisk væsen, der står på din bil med en P på brystet. [Latter]

 

Mennesker er meget gode til det. De tror ikke, de kan gøre det, men de tror engle kræfter kan. Derfor, overdrager de deres magt til en højere enhed. Men det er dig, der gør det, kære du! Det er dig der finder den parkerings plads, men du tror bare ikke på det.
 

Lad os sætte hele eksemplet ind i større sammenhæng, hvilket vil sige omfanget af livet og at leve. Her finder du dig selv i en situation, hvor du ønsker at komme videre i et område, du ikke kender. Alt det du ønsker at gøre, er at parkere. Parkering er et metafor for at sætte et menneskes køretøj på et sted, der er passer til dit liv, hvorend det ville være. Det får dig derhen, så du derefter kan gå videre med det, du kom for. Det er metaforen.

 

Mennesker har en idé om, hvor det ville være. Det er normalt for dig at lave mål og forventninger. Mennesker siger, "Jeg ønsker at skrive en bog, jeg ønsker at skabe et helbreds center; jeg har dit, og jeg vil have dat." Det er helt normalt. Så det næste spørgsmål, jeg nødt til at stille dig, er: Er det OK for dig, hvis det du modtager, ikke er det, du forestiller dig? Er det OK, hvis det er bedre? Er det OK, hvis det passer til Akasha’et du kom efter, eller talenterne du har, som du måske ikke engang er klar over? Det er det første skridt, at du har hensigten til, at skabe synkroniteten i dit liv vil bringe dig til et sted, der passer til en usynlig evne.
 

Når du har brugt parkerings engelen, angav du så stedet for din bil? Nej, du sagde, "overalt!" Så målet var et vidt begreb, ikke noget specielt. Dette er, hvad det handler om.
 

 

Sådan fungerer det i 3. dim.

Det er sådan her synkronitet virker: Du kommer til et møde som dette, og du møder nogen for første gang. Måske møder du vedkommende et sted ude i baglokalet eller måske i entré’en. I kommer til at tale sammen, og I finder ud af, at I har fælles interesser. Ofte vil vedkommende have oplysninger, du har brug for, eller du har noget, han/hun har brug for, og I tager begge afsted med en forbindelse, du ikke forventede. Så forbindelsen fører til noget andet, for vedkommende kender folk, som du ikke kender, og vice versa. Senere, kan du ringe denne eller mødes med den. Så, udover det, du oprindeligt tænkte, kan du finde dig selv arbejde i et område, du ikke forventer at arbejde i, og som opfylder en masse ting, som du oprindeligt ønskede.
 

Sommetider ankommer du uden nogen forventning overhovedet, men du møder en partner i dit liv! Dette sker igen og igen for mange, fordi de beslutter at komme dertil, hvor familien er. Igen og igen har mennesket tålmodigt fundet sig i at være alene i livet. Så kommer det til et møde med ligesindede og vil finde nogen, der passer til dem. Livet ændrer sig, og der er somme tider romantik og synkronitet. Du planlagde det ikke! Kan du se forskellen?

 

Hvad gør mennesket, der træder ud af døren på vej til dette møde? Det dukker op og har en vældig tid, men alt imens, er vedkommende åben for synkronitet. "Kære Ånd, hvis jeg forventes at møde nogen, så lad mig få signalerne i min intuition til i det mindste at kigge efter det." Kan du se forskellen her? Synchronitet er planlægning for begreber, som du ikke kan definere.
 

Jeg sidder i et rum med gamle sjæle, og mindst en fjerdedel af jer ved præcis, hvad jeg taler om. Du er her på grund af det. Nogen viste dig noget, som måske fik dig til at se anderledes på tingene. Det gav dig ikke en doktrin, vel? Det fik dig kun til at se. Kan du sætte en pris på det? Det fik dig til at kigge ind på et sted, der viste dig, at du er guddommelig bygget, og at biologi måske har noget mere i sig, det der hedder instinkt. Instinkt er kroppens intelligens og ved, hvem du er. Det virker med menneskevæsnet, når spurgt. Det er en bevidsthed i en bevidsthed, og det kobler dig sammen med synkronicitet. Det gør det langt hinsides gennemsnits lovene og langt hinsides den klokkeformede kurve. Så jeg gav jer scenariet, der kan ske igen og igen i møder som dette, i små forsamlinger, og i store forsamlinger. Lad os nu tale om, hvordan det virker. Dette er noget, vi sjældent har diskuteret og aldrig i en kanalisering som denne. Men vi skal først have talt om menneskets Storhed.
 

Det er ikke så længe siden, vi gav jer en kanalisering kaldet menneskets ni energier. Det er det, jeg vil have min partner til snart at begynde at undervise i. Det er esoterisk, det er kompliceret, og det er tiden til det. Der er begrebsmæssige dele af disse ni egenskaber, der går hinsides det, mennesket er vant til at høre, og her er en af dem.
 

 

Mennesket er del af Universet kreative kilde

Hvis det er sandt, kære du, at du er en del af den kreative kilde, forstår du så logisk, at din sjæl er enorm, og at kun et stykke af den er inde i din 3 dim. biologi? Hvis al denne energi var i din krop, ville du forsvinde! Du ville blive til lyset selv med mere kraft end alle menneskehedens mestre har. Du ville have det, som Elias erfarede som det eneste menneske, der nogensinde har opsteget, mens en anden overvågede og optegnede det. Ifølge den beretning, fordampede Elias fordi Guds kraft ikke kan leve på fuld styrke i mennesket. Forstår du? Og hvis du forstår dette, vil du forstå, at du kun oplever en lille del af Guden i dig, som er skaberen i din krop. Så her er noget, der rejser et andet spørgsmål: Hvor er resten af dit åndelige selv? Det er hos mig, kære du. Det er på den anden side af sløret, som en del af den kreative kilde. Det tog aldrig afsted.
 

Her er nu noget, der er vanskeligt for din 3 dim. kasses opfattelse. Du bærer rundt på en legemlig identitet, der er i ental. Vi har tidligere sagt, at du virkelig ikke er i ental overhovedet. I stedet er du en del af den meget store gruppe, der er Gud. Da du kom til Jorden, skilte et stykke af dig sig ud og blev legemlig. Det har ét legeme med ét ansigt, og det er sådan du ser tingene. Men resten af jer - som stadig er dig - bliver hos Gud.

 

Lad mig nu fortælle dig den åbenbarede sandhed: Du er et mange-dimensionalt væsen og en del af dig er på den anden side af sløret. Væn dig til det. Din sjæl er ikke adskilt, men i 3 dim. ser det sådan ud. Der er ikke en sjæl et eller andet sted med dit ansigt på den anden side af sløret, der venter på at resten af den kommer hjem. I er altid sammen.

 

Der er imidlertid mennesker, som tror på denne adskillelse, fordi alt det, de kan gøre, er projicere deres linearitet på Guds majestæt. Vi har også talt om det. Så væn jer til kendsgerningen, at der er en kvante Gud og et lineært menneske, og I har ikke let ved at sætte dem sammen i jeres sind. Sandheden er, at du er en del af den hellige suppe af Gud og de hellige dele ser ned på dig, og er altid til rådighed, er altid tilgængelige. Ligesom parkerings engelen, ser dine sjælsdele alt. Forestil dig! En del af jer er til rådighed fra den anden side af sløret. Lad os sætte dette i dit 3 dim. perspektiv: Det er som en spejder på himlen, og den ser på alt hele tiden. Den ved, hvem du er og alt om dig, fordi den er en del af dig. Den sender oplysninger til dig, som du modtager gennem intuitiv tænkning. Er du her, forstår du? Den informerer dig om at rejse dig og se dig om, hvis du lytter.

 

 

Der er et guddommeligt system i hele menneskeheden

Her er hvad du behøver at vide: hvert eneste menneskevæsen på planeten har det, fordi hvert eneste menneskevæsen er en del af helheden. Kan du forstå det? Hvad ville der ske, hvis der er lavedes en udsendelse, men 90 procent af menneskene ikke har en radio? Det betyder, at 90 procent aldrig ville modtage det. Udsendelsen er der stadig med deres navn på, men de har ikke en radio, fordi de ikke tror det.
 

Så her kommer du. Nogle af jer fik jeres metaforiske radio for lang tid siden, og nogle af jer er lige ved at få den nu. At tro den eksisterer aktiverer den. "Radioen" er pinealkirtlens åbning ind i en mange-dimensional portal, der stiller lige ind på det, der er dig. Det er svært for et menneske at forstå. Når du modtager denne udsendelse fra "det mange-dimensionale dig", vejleder den dig til venstre og højre, og den ved, hvem du er, den er benevolent, den er en del af Gud, den er en del af mig. Det er svært at forklare. Det er derfor, det føles så godt, kære I. Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor dybe budskaber og meditationer føles så gode? Det er dig sammen med dig! Det er smukt! Hvis du er en del af den skabende kraft, og du har kvante-egenskaber og er mange-dimensional, betyder det, at disse intuitive budskaber har dit ansigt på sig og vil aldrig føre dig ind et sted af andre end benevolente grunde. Det er systemet.
 

 

Hvorfor er du med til dette møde?

Lad os nu gå tilbage til punktet, hvor du har besluttet at komme til dette møde. Nogle af jer sidder her i dag, men I kendte ikke til mødet før det sidste minut. Jeg vil gerne fortælle dig, at du er stillet ind. Din radio arbejder, fordi din intuition talte tilstrækkeligt til dig, så du så dig omkring og gik rundt og fandt ud af at dette møde foregik.
 

Jeg vil stille dig et spørgsmål: Hvem har du ikke mødt endnu i dette rum? Jo, det er et svært spørgsmål, for du kan ikke møde alle, kan du? Så nu er vi kommet ind på processen med synkronitet og en proces, der er vejledt gennem intuitiv tanke. Det er det, du vil kalde kroppens medfødte intelligens, der tillader dig at være det rigtige sted på rette tid og tale med de rette mennesker. Du kan i virkeligheden ikke planlægge dette, vel? I stedet må du være indstillet på det, og nogle af jer har måske opdaget noget her i dag, der vil bevirke en forandring i dit liv. Måske mødte du andre, der har samme interesser? Det er det, det drejer sig om.
 

Så når en anden person siger til dig, "Du er vist New Age’er", så smil da og indrøm det. Du bruger intuitiv tænkning og lytter så meget som muligt til det, for at anbringe dig selv på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Dette bør også fjerne ideen om, at en New Age person, blot sidder derhjemme og ikke bestiller andet end at sidde og meditere og venter på at Gud taler til én. Det er ikke måden, det fungerer på. Gå i stedet derhen, din intuition råder dig til. Så skeln, var det rigtigt? Var det ikke rigtigt? Hvordan føles det, når det er rigtigt, og hvordan føles det, når det ikke er rigtigt? Sæt alt dette sammen, og ligesom når en muskel i kroppen øves, vil det ret snart begynde at fungere bedre for dig.
 

Instinktet arbejder med dig for at få finjusteret det. Det ved, hvad du prøver på, og hjælper processen igang. Nogle gange kan du se på nogen, og de ser tilbage og pludselig ser det ud, som om du kunne sige, "Hej, gamle ven! Det er godt at se dig." I vil måske et øjeblik give hinanden hånden eller et knus, afhængig af kultur, og vide, at I lige har mødt en god ven igen. Vedkomne har måske noget til dig, eller måske ikke. Det varer måske kun et øjeblik, så I kan blandes på en kvante måde og vedkende, at I er gamle sjæle. Det er godt nok.
 

 

Vanskelige Begreber

Det sværeste for mennesker i alt dette er det, jeg har tænkt mig at præsentere som det næste. Processen er anderledes end du tror. For det første har vi fastslået, at det ikke er lineært. Det er en forestillings-mæssig egenskab, som du ikke kan planlægge i. Timingen er ikke kendt, så du kan ikke opsætte et mål for noget, du ikke ved noget om på dit køleskab. I stedet kræves det, at menneskevæsnet tror og er uden ur. Det er nummer et.
 

Så har vi fastslået, at oplysningerne kommer fra en del af dig, som er på den anden side af sløret, fordi du ikke kan have al mesterskabet, du har, i den kropslige krop. Du er en del af den kreative kilde, og vil altid være det. En del af dig er på min side af sløret – parten, der taler intuitivt til dig og siger, "Gå til venstre, gå til højre, stå op, sid ned, gå derover og mød den person"

 

Og det næste, det er det sværeste begreb af alle. Hvordan kan vi beskrive det? Der er syv milliarder sjæle på planeten og de har alle den samme egenskab, som du har - alle. De er alle på den anden side af sløret foruden også at være her, ligesom dig. De taler alle på samme tid, og udsender radio og tv, ligesom jer. Det, de sender bruger det samme "Guds sind", som I har, fordi de er på min side af sløret. De guddommelige dele af menneskeheden er stadig guddommelige, uanset hvad deres kropslige og intellektuelle dele tror eller gør. Kan du forstå dette?

 

Så selv hvis de har et legemligt selv på Jorden, der er helt og aldeles uvidende og ingen radio har til at modtage, gør det ikke nogen forskel. De sender stadig potentialer og kærlige intuitive beskeder. Disse beskeder er benevolente og til hele menneskeheden. Det betyder, at I også kan lytte til dem, og de er indstillet til jeres frekvens, da denne frekvens ikke er for jer alene. Resultatet? De fortæller dig noget, der intuitivt vil hjælpe med at vejlede jer og hjælpe jer til at arbejde med deres legemlige modparter. Dette er vanskeligt at forstå. Tænk på det på denne måde: De guddommelige dele af mennesker, du måske aldrig møder, ved I lytter. Derfor, hjælper de deres egne sjælemodparter ved at sende til jer, for I arbejder for fred på Jorden og medfølende handling.
 

I din 3 dim. enetilværelse, er du stillet ind på én sjæl - dig – er du med? På min side af sløret? Nej. På min side, er I stillet ind på dem alle. Så derfor, udsender selv helt og aldeles ikke-troendes sjæledele og stykker stadig information, der vil hjælpe menneskeheden. Det er et vanskeligt begreb. Se det som en kollektiv, intuitiv kraft.
 

"Wauw!" siger folk. "Se på denne tragedie, du undslap. Hvorfor forlod du  bygningen, inden den faldt ned " Du kan sige, "Jeg ved det ikke. Noget sagde mig at jeg skulle gå, og det gjorde jeg." Dette sker igen og igen, kære I, og nu ved I hvorfor det sker. Er det muligt, at den menneskelige sjæl er forbundet på en sådan måde, at den taler med alle på samme tid? Svaret er ja.
 

Når en intuitiv healer sidder foran en ugennemtrængelig og stædig ikke-troende, får healeren da stadig budskaber til at hjælpe med at helbrede denne person? Ja! Så ethvert menneskes instinkt arbejder, ligegyldigt om dette menneske har evnen til at "høre" dette eller ej. Det sender til healeren! Det sender til alle. Dette alene burde vise dig, at intuition ikke kommer fra hjernesynapsen, men snarere fra pinealkirtel portalen..
 

Hvad kan der forventes, du vil gøre med denne information? Nå, vi har jo allerede dækket lidt af det. Forstå først processen og tro så på den. Men skuffes ikke over, at din planlægning ikke fungerer. I kan ikke få begge dele, kære I. I kan ikke have planer liggende i hjørnet og vente, bare for tilfældets skyld. Synkroniteten vil ikke arbejde, for du vil ugyldiggøre den, hvis du prøver at planlægge omkring den. Kan du se det?

 

For det andet, forstå, at synkroniteten kan tage dig hen til et sted, du ikke har planlagt. Er det OK? Den gamle sjæl vil sidde i stolen og sige: "Ja, selvfølgelig er det OK. Ja, det er altsammen godt." Virkelig? Virkelig? Mennesker kan li’ det på deres måde. I bliver måske skubbet rundt og trukket ind i ubehagelige situationer og steder, I ikke fra første færd ville have valgt på egen hånd. Kan du ære dette? Kan du sige, "Det er i orden for mit vedkommende. Jeg ved, jeg forventes at være her, fordi det er her, synkroniteten har placeret mig?" Føl Guds kærlighed bølge gennem dit hjerte, og alle cellerne i din krop. Og sig så: "Tak Gud for at sætte mig på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt." Det kan tage et stykke tid at finde ud af "hvorfor’erne" i det hele, men i sidste ende vil du se det tydeligt og smile. Du vil indse, at du aldrig kunne have planlagt det, og at det var perfekt.

 

Lad mig fortælle dig noget: Måske dine 3 dim. mål aldrig ville blive gennemført. Er det OK? I stedet for at afregne i forhold til et endeligt mål, vil du altid være i bevægelse, altid. Er det OK? Der vil altid være stigen at klatre på i viden, bevidsthed og energi. Nye ting vil altid komme på din vej. Det vil blive ved på denne måde indtil øjeblikket, du tager dit sidste åndedrag. Du vil føle, du "aldrig ankom" i dit mål, men det er ikke sandt, for hver dag, er du ankommet der. Det er en tankegang - og du kan heller ikke lide den, vel? I stedet, ønsker du at ankomme til et sted og sige "Jeg gjorde det!" og så ønsker du at købe en T-shirt, der bekræfter det. [ Latter ]

 

Synkronitet kan placere dig på steder, der er smukke. Den kan redde dit liv, og gør det ofte. Den ugyldiggør alle de karmiske egenskaber, der for evigt har skubbet og trukket dig rundt. Den ændrer på måden, folk tænker om dig, fordi du ændres. Den ændrer måden, hvorpå du tænker om andre, fordi du er sat på stederne for at se, hvem du er. Det laver om på det, du tror, fordi du begynder at få handlings forstærkning, og du ved, at det virker. Du kan stå op og fortælle de andre, at du ingen idé har om, hvor du skal hen, og at du er stolt af det! Alt imens du er sundere end de er, og du er lykkeligere end de er, og du elsker mennesker, de ikke vil elske. Kan du se det jeg siger?

 

Dette er en ændring i opfattelsen af livet. Det er en ændring af alt det, mennesket er blevet undervist i 3. dim, og det er ikke "giv slip og lad Gud." Det er et partnerskab - en ny ordning, der drejer sig om begreber og kræver arbejde fra din side, ja kræver det.

 

Forvent synkronitet, men hvis den ikke kommer, når du tror den skulle det, da bliv ikke skuffet. Den var simpelthen ikke forventet! Mennesker er sjove. Kig på sætningerne, mange i jeres kultur bruger. De kender dette! "Nå, jeg troede det var meningen, det ville ske." De har ingen idé! Ja! [Kryon latter] Eller: "Universet havde et budskab til mig." De har ingen idé om det, det er helt rigtigt! Præcis rigtigt.
 

Så jeg har lige givet jer mekanikken i det, og det er smukt, og det er lige til jer. Benevolent, nyttig Information sendes hele tiden, selv fra de ikke-troendes sjæle. Deres "Guds del" er aktiv, og ved, at I hører dem. Det hjælper den gamle sjæl med at gå fra A til B. Mere end det, det hjælper jer med at finde processer og principper og folk, der kan gøre en forskel på planeten. Dette er, hvad der er nyt.

 

Det kommer til at være en begyndelse af et ægteskab, ikke blot for at hjælpe mennesker med at navigere i nu’et, men også for at navigere i det, der kommer. Dette er opstillinger til næste gang Akasha rundes. Hvad fortalte vi jer sidste gang, vi talte? Vi diskuterede Akasha arven. Det du lærer denne gang, tager os ind i det, den næste gang, så de opstillinger, du har i dette liv bærer dig ind i det næste. Du vil huske dem, og du vil fortsætte. Dagens synkronitet er morgenens fremtid. Det er vigtigt, gamle sjæl, at du begynder at lære at bruge det og at bære det med. Lær hvordan du kan forvente det, hvordan du kan fæstne tillid til det, og ændre måden, tingene fungerer på for dig. Som en del af denne nye undervisning fortæller vi dig, at det er tiden til at ugyldiggøre den klokkeformede 3 dim. kurve, der taler om middeltal og sandsynligheden for dit liv. Alt du skal gøre, er at skubbe lidt til kurven med mange-dimensional energi, som kaldet synkronitet og dermed designe din egen kurve. Synkronitet er at lære at anerkende det Højere Selv og det faktum, at Gud er indeni. Det viser en vilje til at lytte på en måde, du aldrig før har gjort til en kilde, der er personlig, kærlig, benevolent, og smuk - en energi, der aldrig vil ændre sig.
 

Og sådan er det.

 
 

Til-  bage

Opdateret d. 26.11.2013