Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollSjælerejse, Part 2


KANALISERINGsjalerejse_part_2

Denne live kanalisering blev givet i Auckland, New Zealand

Søndag d. 23. marts, 2014

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Nogle gange er oplysninger endda tilføjet. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Auckland, New Zealand den 23. marts 2014.

________________________________________


Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Der plejede at være en tid, hvor min partner måtte justere i de første få øjeblikke af en kanalisering. Der var en tid, hvor han faktisk måtte ændre sit ansigtsudtryk, prøve at slappe af, og så lade pinealkirtlen flyde uden det, der kaldes filtrene i menneskelig bevidsthed. Men nu hopper jeg bare ind, når det er hensigtsmæssigt. Det er måden for dette, og den praksis at kommunikere med Ånden betaler sig, jo mere du gør den, så menneskevæsnet bedes øve sig på det.

Jeg vil fortsætte undervisningen om sjælen i aftes. Jeg har kun et par flere ting at sige om det, og du har måske hørt noget af det før. Min partner taler om disse ting, når han underviser, men jeg vil have dig til at høre det fra mig. Så det bliver anden del af det, vi kalder sjælerejse.

Nu, er sjælen bare for klarhedens skyld ikke på vej nogen steder hen. Temaet her er om dig, der rejser for at opfylde det. Det handler om din erkendelse af hvad det er. Dybest set, er det dig der er på vej for at møde dig selv. Vi har kaldt det på denne måde af en grund. Rejsen er ikke lineær. Du er nødt til at se den baglæns for at forstå dybden i den.

Før vi begynder, vil jeg gerne sige, at jeg ved, hvor jeg er [i New Zealand]. Det sted er værdifuld. Jeg har fortalt jer, at der er et stykke Lemurien her. Jeg har fortalt jer, at Plejaderne er her. De repræsenterer fuldtud skønheden ved en benevolent race, en, der er i opstigelses status, og som udgøres af jeres biologiske og åndelige frø-forældre. Der er kun få steder på jorden, hvor jeg kan sige dette. Der er virkelig kun 24 steder, der er blevet tildelt at have egenskaberne i Plejadernes tidskapsler. De vil med tiden optræde i par, og I vil forstå skub/træk (push/pull) energien mellem dem. Den ene skubber det, du ikke har imod dig og den anden fjerner den gamle energi, du ikke behøver. Det er sådan de arbejder. Kald det en langsom energi fornyer, hvis du ønsker, men det er også egenskaben i skub/træk energien i midten af galaksen, som I ved fejlagtighed har kaldt et sort hul. Der er ikke en ejendommelighed der, kære I. Den kan ikke eksistere, selv i 3 dim. fysik, som I har opfattet det.

Der er en knude i New Zealand, og den er vigtig, fordi denne er et stykke af Lemurien. Den er et tidligere hjem og noget, der eksisterede for dem, der hjalp dig med at skabe guddommeligheden inde i dig. Knuden er bjerget Cook/Aoraki, og jeg vil bare bruge et øjeblik til at sige tak til dem, der for nylig tog sig tid til at respektere bjerget og  fokusere på det. Det siger til gengæld tak herfor. Der er en masse viden knyttet til det, og som tiden udfolder sig, og det parres sammen med sin modpart, ønsker jeg, I langt om længe kigger på energierne mellem dem og indser, hvad de er til. Nok sagt om det.

Hvad er den menneskelige sjæl? Jeg ønsker at fortsætte diskussionen om din rejse til viden om menneskesjælen. Først og fremmest, og mest omstridt, er den ikke en menneskesjæl! Vi kalder den en menneskesjæl, fordi vi er på Jorden sammen med jer, og fordi det er det, I kalder den. Sjælen er skaberen. Vi har fortalt jer dette før. Længe før denne jord bare var kold nok til at gå på, eksisterede sjælen. Den vil efterhånden blive en del af dig. Den er evig i begge retninger [tidligere og fremtidig]. Tænk over det: Før Mennesker eksisterede i nogen form, havde du en sjæl. Så forstår du med din 3 dim. logik, hvorfor den ikke kan kaldes en menneskesjæl? Lad mig tage dig med på en rejse. Vi spørger om dette: Hvor har du været - kernen i dig - sjælen? Hvem er du?

Før Plejaderne gjorde, hvad de gjorde for denne planet, hvor var du? Har du noget at gøre med, hvad der kom før livet på denne planet? Mange åndelige ledere - eksperter i åndelige ting på din jord – vil fortælle dig, at alt startede, da I ankom. Virkelig? Det er sjovt! Lad mig spørge dig, ankom Gud, da menneskeheden gjorde det, eller var Gud her allerede? Hvis din sjæl er en del af Gud, så, ja, så var du her under skabelsen!

Jeg vil gerne give dig nogle oplysninger, der kan gøre det hele større end alt det, du er blevet fortalt. Der har været mange verdener før jeres, der har været igennem det, I går igennem. Plejadernes er den umiddelbart mest forbundne med din, og de er dine åndelige forældre. De gjorde arbejdet, og de fortsætter med at våge over jer som forældre vil iagttage et barn, der har total og fuldstændig frit valg af handlinger uden kendskab til deres forældre. Der er benevolence, kærlighed o g omsorg. Der er en opvågnen på denne planet, og I har passeret præcessionen af jævndøgn, som var den åndelige kalender sat op til denne prøve. I er i øjeblikket i en energi, som jeg forudså, og som jeg fortalte jer om for 23 år siden, og nu sidder vi her.

Der er fest i visse dele af galaksen på grund af det, der sker med planeten Jorden. Er det for stort for dig? Åh, se ikke på jeres nyheder i dag, for din kamp med den gamle energi i overgangsperioden er ikke det, vi taler om. Jeg taler om verdens begivenheder, men ikke verden, som du vil tænke på den i jeres nyheder, men snarere en verden, der repræsenterer Jorden fra dens skabelse til nu - en verden, der repræsenterer alt det, der har fundet sted i jeres historie, og hvad I har gjort med den. I sidder på afgrunden af massiv forandring. I har fri vilje, som I altid har og altid vil have, men vi har set dette før. Kære I, vi har set dette før! Her er det, jeg vil fortælle dig: Det har du også. Indser du det?

 

Din Sjæl Har Været Overalt!

Din sjæl har været indblandet i andre steder, på andre planeter og i andre stjernebilleder. Den har oplevet liv, der er ældgamle i denne galakse, kære I, i forhold til jeres nu på Jorden. Så gammel! Livet kan fuldtud starte og opbygge sig selv i en struktur inden for få millioner år, når en planet er moden og klar og begynder korrekt og accelererer på den rigtige måde. Det er ikke så usædvanligt eller vanskeligt. Lyt videnskab, dette er en forudsigelse: Når I efterhånden finder noget som helst form for liv andre steder, der ikke er relateret til denne planet, vil dette have den samme form for biologisk DNA-struktur, som I er vant til. Disse DNA-strukturer er fælles for galaksen, og det er sådan livet udvikler sig. Åh, vil der være nogle forskelle, men I vil se et strukturelt fællestræk, der vil give jer et større spørgsmål: Er der et galaktisk biologisk system? Ja! Det vil fortælle jer noget: Det I har på planeten er ikke enestående. Næppe!

Når du kigger ud på stjernerne og spørger dig selv: "Er der liv?", Er det ligesom at stå på en smuk strand på planeten og spørge, om der er en anden strand andre steder. Bare fordi du ikke kan se det, betyder det ikke, at det ikke eksisterer. De processer, der vil skabe flere strande på jeres planet er de samme processer, der ville skabe flere planeter, der vil have liv.

Så du har været en del af mange af disse steder - ikke det kropslige dig, men det sjælelige dig, den del af kollektivet, der er sjælen. Det beder om spørgsmålet, "Hvem er du?" Den bedste og mest dybtgående måde at besvare dette er gennem pinealkirtlen. Du kan starte en kommunikation gennem din cellestruktur, som du i første omgang ikke vil føle. Men det åbner en dør og holder den åben. Så meget, meget langsomt, siver energien ind, og du indser, du ændres på en meget benevolent og sød måde. Det overrasker ikke dig, eller chokerer dig eller gør dig bange. I stedet vågner du op en dag og indser du ikke er alene. Du indser, at der er hjælp, og at du er mere fredelig og sundere. Det er, når du begynder at indse, at det virker. Så hvad er opdagelsen? Det er, at din sjæl ikke er en menneskelig sjæl. Den er Gudsdelen af dig, og har i æoner været del af udviklingen af livet i denne galakse. Nuvel, det er en GAMMEL SJÆL!

Bare for at vi ikke skræmmer, og ikke forskrækker dig, går vi langsomt frem. Mennesker er langsomme til at indse ting, som de ikke har set før eller aldrig har forestillet sig før, så vi går langsomt. Der er ikke noget smukkere end at se vågnende menneskevæsner, der er ved at finde det, der er mangler i deres liv, men som virkelig har været der hele tiden. Vi har fortalt dig, at du er "evig i begge retninger", hvilket betyder at du altid var og altid vil være. Så giver dette dig et tip om, hvor din sjæl kunne have været i fortiden, før på jorden?

 

Dine frø-bedsteforældre

Du har været en del af den større plan hele tiden og har også været en Plejadesjæl. Chokerer det dig? Plejaderne havde en hel million år eller deromkring af liv på deres verdener, da livet blot lige var begyndt på Jorden. Der var også en planet, der frøsåede deres, en meget ældre: i en anden konstellation i denne galakse. Det udgør den ældre gruppe, dine "frø-bedsteforældre", og de var Arcturus’iske. Orion var endda før dette! Hvis I arbejder med disse grupper, kære I, ved I allerede, at de er her for at hjælpe – på måden, bedsteforældre hjælper. Men I var der også! I er virkelig "stjerne børn" i den fornemste forstand!

 

Løft af Sløret er ikke automatisk

Nu ønsker jeg at lade jer vide, at i denne nye energi, er sløret mellem os løftet lidt, fordi I har trukket i det. Det er fra en dyrisk bevidsthedsmagt og åndelig opvågnen. Dette er det, der vil trække på sløret, der adskiller os. Det bliver ikke tyndere af sig selv. Det bliver bare der og venter på at I trækker i det med jeres bevidsthed. Det er arrangementet, I har i øjeblikket.

Lad mig sige det med bedre udtryk. Hvis du kommer til at vågne op til, hvem der er omkring dig, og som er mange-dimensionale, vil det ske på dine betingelser, ikke vores. Det har altid været på den måde, kære I. Det er mennesket, der skal søge, hvis Gud skal findes. Gud kommer ikke og præsentere en situation for dig, der vil give dig positiv bevis på, hvem du er, eller hvad der er på den anden side af sløret. Dette er den store gåde for dig at regne ud. Det skal være på den måde, og det er fair og ærer frie valg. Hver eneste planet, der er gået gennem dette har fundet ud af det på denne måde. Så her er hvad jeg vil fortælle dig, og her er hvordan det anvendes i dagens undervisning: Du var der. Du var der! Igen, du er din egen ’forfader’ og du er dit eget frø. Lad mig spørge dig: Tror du at noget af denne information, du bærer i dit Akasha måske en dag vågner, når det er nødvendigt? [Tip]

Bæres denne galaktiske slægtshistorie med over i dit Akasha? Noget af det gør, men ikke så meget som dine oplevelse på Jorden. Vi vil fortælle lidt mere om det om et øjeblik, men lige nu vil jeg fortælle, at der er to ting, jeg gerne vil minde dig om. Vi har givet dem før, men nu vi taler om sjæle i almindelighed, så det er endnu mere dybtgående.

To spørgsmål er nødvendige at arbejde på inden opryknings - bestræbelser. Det første er dette: Selvom vi i går [i den første kanalisering] fortalte jer, at I ikke kan placere menneskelige egenskaber på Gud, og at det er en fejltagelse at tro, at skaberen af universet har menneskelige måder, er der stadig et spørgsmål, som I altid synes at udvikle på egen hånd. Det er et gammelt energikoncept, der er nødt til at forsvinde, før der sker noget af betydning på denne planet, og det er begrebet dom.

Dom er en menneskelig egenskab og en af gammel gammelenergi slagsen, og er en adskllelses-egenskab der kommer fra et menneske der ser på et andet, eller én civilisation der ser på en anden, og beslutter, at den anden ikke gør noget rigtigt eller på en eller anden måde griber ind i status quo. Det er en overlevelses egenskab, ikke en afbalanceret egenskab. Dom udøves overalt, over hele kloden, og sådan har det altid været. Har du nogensinde set dine børn gennemgå deres modenhedsfaser? En af faserne er, "Du gør det forkert!" Så adskiller de sig fra de andre "forkerte" børn og holder sig til dem, der "gør det rigtige". Det er et vækst problem.

Dom skaber krige og øget adskillelse. Men da I byggede jeres religiøse strukturer, besluttede I, at disse også hørte Gud til. Det gør de ikke. De tilhører helt mennesker. Men fordi det var så indgroet i jeres bevidsthed, tildelte I naturligvis det til den højeste magt, der er. I havde brug for Gud også havde evnen til at være separatist – en der adskiller mennesker i dem, der gør og dem der ikke gør. Gud dømmer ikke eller adskiller stykker af sig selv!

Det andet er dette: Du går rundt med en følelse af at være lille. Hvorfor er det sådan? Hvorfor ydmyger du dig selv over for Gud? Nu får jeg vist problemer, gør jeg ikke? Du får at vide, at det at være ydmyg over for Gud er godt! Men hvis du er en del af Gud, hvorfor ydmyger du så dig selv, overfor dig selv? Er der mening i denne information for dig? Det er tiden at bruge udviklende åndelig fornuft. Hvis du er et stykke af skabelsen, behøver du ikke at bøje dig for dig selv.

Hvad hvis du i stedet sagde: "Det er tiden at rejse mig fra min ydmyge position og tage magten, der er min. Jeg tager min magt med benevolent-hed, høflighed, gavmildhed og integritet -. Ikke ydmyghed" Hvad godt vil det gøre at tilbede Gud? Hvordan vil det hjælpe planeten? Grunden til jeg har problemer med dette budskab er "krybe budskabet" der er noget du har fået, fra dag ét! Kan du huske denne fortidige besked? "Gud er stor, og du er ikke. Derfor bør du bøje dig for den Almægtige." Men der er noget galt med dette billede. Mestrene fortalte dig om din pragt, ikke om din uværdighed! Hvis du anvender min undervisning i går og i dag, begynder du at indse, at du er et stykke af selve majestæten, som er Gud selv! Den "almægtige" er inde i dig. Den er i hver enkelte molekyle af de billioner af DNA-molekyler. Dette repræsenterer det Højere Selv i hvert Menneske, og det Højere Selv har en meget fredelig og tålmodig bevidsthed, der venter på at du opdager, hvad der virkelig er der. Tror du virkelig dit Højere Selv ønsker at blive tilbedt? Svaret er nej.

Jeg ønsker du vil begynde at tænke anderledes om Gud, og om sjælen, og om, hvad du besidder indeni. Du fortjener at vækkes til din storslået hed. Hvad med dette udsagn? Vid også dette: Menneskets pragt viser sig ikke i egoisme. Du behøver ikke stå og slå dig for brystet og fortælle alle, hvor god du er. Ingen mester har nogensinde gjort det. I stedet kan du vågne op til den indre visdom og mesterskabets modenhed. Folk vil se den i dig!

Hvad er en af de vigtigste egenskaber ved beherskelse? Stilhed. Du vidste det. Vi har lært dig, "Vær stille og vid, at du er Gud." Det er stilhed. Når du er tavs, er der en indre vidende. Du er klogere end ord, fordi i historien har du været der og gjort det. Måske du ikke kender detaljerne, men sid bare der et øjeblik og være stille. Føler du da ikke hvem du er? Er det for langt fra din menneskelige intellektuelle stræben? Er dette alt for langt fra din 3 dim - logik at tro, at der var mere i livet, end det, du er blevet fortalt?

Stop menneskeliggørelsen af Gud. Hold op med at skabe egenskaber af situationer, der er menneskelige og derefter anvende dem på Gud. Hvor mange gange har du hørt, at der nogle steder er fanget sjæle? Du fortælles, at de måske fanges mellem et sted og et andet, og så må mennesker nå frem til, hvor disse steder er. Dette er helt igennem menneskegjort. Du kender dette, gør du ikke? Hvordan kan dele af Skaberen af universet fanges? Der findes ikke individuel sjæle energi. Den er ikke i 3 dim. og den er ikke i ental. Den er helt igennem en del af helheden. Den er et kollektiv, som du er en del af.

Hvordan kan du have en del af Gud fanget mellem nogle menneskeskabte niveauer? Det kan du ikke. Det er mytologi når den er bedst, kære I, så næste gang nogen ser på hvad det end måtte være, de kigger på og siger, "Det er resultatet af at en sjæl bliver fanget," vil jeg have dig til at vide bedre. Du behøver ikke at rette nogen, kære. Det er tilstrækkeligt, at du ved bedre. Jeg vil have dig til at se det virkelige system, der findes, det smukke ene. Lyt: For sjæle er der ingen jordproblemer og ingen skærsild. Alt sammen menneskelig struktur anvendt på Gud. Der er ingen sjæle, der går nogle steder som forberedelse til noget andet, som vi fortalte jer i går. Der er ingen niveauer af sjæledom. Din sjæl er en del af Gud, og Gud er skaberen af dette univers. Guds frygtindgydende energi er aldrig nogensinde blevet delt eller fanget! Den er hinsides dette, langt hinsides dette. Den repræsenterer en energi i noget, jeg ikke engang kan beskrive for dig. Men her og nu, er alt hvad du behøver at vide, at denne Guds energi elsker dig ud over alle grænser, og at alt det, der er der til dig, er benevolent. I behøver ikke at springe over forhindringer, kære I. Du behøver ikke at bevise dig selv på en eller anden måde. Lad i stedet Guds essens i dig blive selvindlysende.

 

Sjæle Deling

Når du ophører kropsligt [dør], og går videre til den næste energi, bliver sjælen opsamlet fra kroppen og bliver en del af det hele igen. Når nu du opfatter at nogen, er gået over, og som er i ental [du kender måske dennes navn], er det virkeligt og meget i ental. "Joe døde, og jeg føler hans tilstedeværelse."

Men husker I det, vi har fortalt jer tidligere? Stykker og dele af jeres kære, der er gået over, bliver en del af dig [din sjæl] for livet. Det er sjæledeling, kære I. Det er vigtigt, at I forstår, hvordan det virker. Hvis din sjæl ikke er i ental, er der rum for at tro, at der i dette er eksistens-kompleksiteter. Hvordan kan din sjæl også være alle dine tidligere liv? Kan I se hvad jeg siger? I er et storslået system af menneskehed og er ikke i ental. "Joe’s krop døde, og den storslåede del, der var større end cellerne i Joe lever videre. Jeg fornemmer hans evighed". Begynd at se jer selv som en samling af Guds bedste.

 

Tilbedelse

Vi siger det igen: Hvis du ønsker at gå på knæene for på en eller anden måde at ære Gud - når du beder, eller når du mediterer – er vi der. Der er virkelig kun ét spørgsmål, du bør overveje at stille dit Højere Selv. Det er, "Kære Gud, fortæl mig det, jeg behøver at vide." Det er det bedste. Igen, er begrundelsen denne: Alle de andre ting, som du måske kunne bede om, er underordnet denne anmodning. "Fortæl mig, hvad det er, at jeg har brug for at vide, kære Ånd, for at løse problemet med at komme fra A til B." I ved hvem I er. I er ikke kommet her for at lide, kære I. Det er tiden til også  at gennemarbejde dette begreb. Nogen behøvede at høre dette. Lidelse var ikke planen. Alt det, der er sket, er nu vand under broen. I har fuldstændig kontrol over jeres egen cellestruktur, og den ønsker at høre fra dig.

 

Sjæle Arv

Jeg ønsker at bringe den sidste op, og denne er vanskelig. Vi gemmer altid det bedste til sidst - det, der er sværere at forstå og begreber, der måske er nogle, du ikke har overvejet ret meget. Det vil du nu.

Denne egenskab har at gøre med noget, vi vil kalde sjælearv. Når man ser på arv, som I opfatter det, er det for det meste noget med celler og i tre dimensioner [din virkelighed]. Arv af denne art er noget, vi vil kalde kemisk arv, men den forvirrende del er, at du, som et menneske, der er bevidst om din åndelige kompliment, har at gøre med en oxymoron, et paradoks - to slags arv på samme tid.

Alt dette sker i en enkel krop. Kemisk arv er det, som I undervises om i skolen. Det bærer en stor del af det, dine forældre havde og det, dine bedsteforældre havde med sig over [slægtsforskning]. Du ligner dem, har egenskaber i cellestrukturen ligesom dem, og i dit DNA er der ting, der passerer frem til dig gennem fødslen. Disse vil være visse talenter, instinkter, allergier og anlæg for sygdom eller sundhed. Nogle af jer kan endda se på sine hænder, og I vil genkende jeres forældres hænder. Det er kemisk arv, og det er magtfuldt.

Oxymoronen: Den mand, der sidder i stolen foran jer lige nu [Lee] har en kemisk arv. Hans kemi er irsk, og hvis han sporer tilbage i sin slægt, vil han opdage, at der ikke skal fjernes ret mange generationer, før han finder sine slægtninge i Irland. Der kan han spore sit navn [Carroll], som er meget irsk, helt tilbage til en familie, der er der i dag. En dag kan han endda besøge sin slægtning. Det er hans kemiske arv.

Imidlertid har vi afdækket for nylig, at hans umiddelbare fortids liv ikke var irsk! Det var på tværs af grøften i Australien! [et udtryk brugt i New Zealand] Sig hvad? Hvordan kan det ske? Hvem er han? Er han irsk eller er han australier? Svaret er, at han har en sti, der er Akasha’ sk og en sti, der er kemisk. Så derfor, er han en kombination - et unikt menneske, der har en helt anden fortid, når man ser på Akasha familien sammenlignet med den kemiske. Faktum er, at de begge er korrekte. Er det forvirrende eller hvordan? Men de fleste af jer har denne samme egenskab!

Det behøver ikke at være forvirrende, når man ser på Lignelsen om Evelyn det evige træ, som vi gav jer tidligere. Jeg giver jer ting, der betyder noget for dem af jer, der var her i aftes. Menneske, du står i skoven, og I har alle de samme rødder fra et træ i midten. Har du slægten af den, du tror du er i træerne omkring dig eller mestertræet? Du har begge dele.

Kemien du har, kan du spore baglæns kemisk, og du vil kende din 3 dim. slægt. Dette er din kropslige slægt, som let kan sameksistere med en anderledes Akasha slægt. Men den mest magtfulde afstamning er det sidste liv og er Akasha’ sk. Dette er det, der vil give dig mest besvær og også den største belønning. Det forvirrende ved det er dette: Hvordan kan der være to veje, der er så forskellige? Som en lineær tænker, ønsker du at adskille dem i dit sind og spørger: "Hvilken er korrekt?" Men de er det begge.

Se på det på denne måde. Lad os sige, du er en bil. Din bil sjæl kom fra en slægt af biler, der kører i venstre side af vejen. Det er din karmiske bil afstamning. Men når du inkarnerer er du en Ford. Det ændrer ikke den side af vejen, du var vant til, eller siden du nu er nødt til at lære at vænne dig til. Du gør det bare nu som en Ford. Så din kemi er Ford’ens, men din Akasha er hvilken side du kører på.

Tag min partner: Han ved, at han er en del sine forældres, sine bedsteforældres og deres forældres kemi. Han har alle deres kemi. Men han ved også, at delen af ham, der er Gud, kender livene, han levede med anden kemi, fra andre forældre og andre bedsteforældre. Instruktionerne, vi har, er disse, kære I: Overanalyser det ikke! Jeg ønsker du vil se på dig selv og fejre, hvorledes dette er kommet sammen for at skabe den, du er. Du er et enestående menneske - helt unikt. De legemlige komplikationer og gåden er hinsides noget, du kan forestille dig. Jeg har netop udredt et puslespil, som nogle vil lytte til, og de vil begynde at indse, at puslespillet altid har været der. Det vil komme til at udrede nogle ting i hver af jer, I ikke forstod, ligesom hvorledes en Akasha læser kan tage dig med på en helt anden sti, end dine forældre tog.

Forsøg ikke at finde ud af det! I stedet ønsker jeg, du blot vil se skønheden i, hvorledes det har skabt dig. Er det godt nok? Det er alt det, du skal kigge på. Du er unik på hver eneste måde. Måske du har fået styrken af kemien, som du behøver og Akasha livene, der er nødvendige for at opbygge en gammel sjæl, som kan gøre en forskel på denne planet i dag? Har du tænkt på det? Alt, hvad du har været igennem havde et formål. Men nu er du færdig med at gå i skole, og du er færdig med bare at overleve. Nu er det tid til at komme ud af hulen, se, hvem du er, og tjek så pragten omkring dig, og stå højt og føl lyset af en benevolent Gud. Gør krav på dit mesterskab!

Simpelt? Nej, men du vil altid starte med små skridt, og de vil altid blive til nogen, der er større. Så nu er det tiden at starte. Det er budskabet i dag. Det vil blive mere kompliceret. Det lover jeg. [Kryon latter]

Og sådan er det.

  
 

Til-  bage

Opdateret d. 15.7.2014