Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollProcessen


KANALISERING

processen

Denne live kanalisering blev givet i Laguna Hills, Californien

d. 4. December, 2011

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet revurderet [af Lee og Kryon]

for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig,

som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Laguna Hills, d. 4. december 2011.

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetiske tjeneste. Hvad vil få mennesker til at sidde et sted som her? Tænk jer om et øjeblik ... at de kan blive mange-dimensionelle nok til at høre ord fra den anden side af sløret? Faktisk vil der være dem, der vil kalde jer dumme ved at være her, og jeg vil give jer svaret, gamle sjæle: Det er ikke en doktrin, det er ikke et trossystem, det er en absolut viden om Guds kærlighed, hvor hjemmet er, og hvad sandheden er. Det er en viden, der inde i jer. der er en gnist af Skaberen, der ikke kan benægtes. Eksperterne siger, at 85 procent af kloden tror på et liv efter døden. Hvis det er rigtigt, og hvis det er tilfældet, er det mere end ønsketænkning, ikke sandt? Hvad nu hvis det er intuitivt?

 

Hvad vil der ske, når I dør? Svaret, gamle sjæl er det samme, der skete hver gang, I døde tidligere. Denne sandhed er skjult, som den skal være. Hemmelighederne er ikke rigtig tilgængelige, sådan som det skal være. For prøven er der, for I skal finde ud af, hvem I er. Det har altid været sådan, og det ironiske er, at gamle sjæle ofte er søgere af denne sandhed, men har blot så vanskelig ved at få fat på den.

 

Og derfor vil jeg gerne bygge en bro i aften. Jeg vil gerne fortælle jer lidt mere om det, I er oppe imod, og om nogle af de processer, der er involveret i at røre ved Skaberens ansigt inde i jer.

 

Inden jeg gør dette, ønsker jeg at fremføre noget indlysende. Vi er tæt ved 2012 nu her, hvor dette møde sker, og som jeg taler til jer i jeres tidsramme. Det er endnu ikke året i midten af skiftet, og Solhverv, I vil fejre, er her ikke endnu. Så det ville være et godt tidspunkt at ønske de gamle sjæle, der sidder og hører og læser, tillykke.

 

Jeg har sagt dette før, siddende her lige i dette rum! Jeg har endda opfordret jer til at kigge i jeres Akasha. Jeg har opfordret jer til at føle, at der ville være grund til, at I kom. Lad mig sige det enkelt: Gamle sjæl, uanset hvor mange gange du har været her, selv i denne livstid, er du nødt til at slide dig igennem den gamle energi. Mange ved, hvad jeg mener. Det har ikke været let. I har mistet venner og familie og kolleger på grund af, det I tror. Fordi I sagde, at "Gud var indeni," I ønsker ikke nødvendigvis at abonnere på det, der er en tre-dimensionel doktrin, som begrænser jer og jeres tilbedelse, jeres tro og jeres kærlighed. I ville i stedet udvide denne kasse, som I blev puttet ind i for at sige, "Jeg tror jeg er Gud. Et stykke og en del af mig er i stjernerne. Det er det, jeg er." Det fik jer i problemer, og vi var der.

 

I de sidste år, måske endda i de sidste måneder, har der været et stort skifte i gang. Det er et skifte af denne planets gitter, som er ved at blive mere på linie med og gen-kalibreret til jeres energi, end det har været i nogen tid i nogen af jeres liv. Det er det, I altid har ønsket, det var, og det, I altid havde håbet på som  lysarbejder.

 

I vidste intuitivt, at der var et stort potentiale, hvor der ville komme et tidspunkt på denne planet, hvor energien ville begynde at arbejde i jeres hjørne. Langsomt kan I nu se det arbejde. Langsomt kan I se regeringsledere begynder at tænke anderledes. Langsomt kan I se dem i andre lande kræve det. Langsomt kan I se, at der er en finansiering, der begynder at tænkes anderledes. Langsomt er det ved at komme rundt. Tillykke til dem af jer, der har ventet. Dette ville være en stor energi at manifestere noget i. Det er bedre end noget, I nogensinde tidligere har haft.

 

 

Råd inden vi begynder

Så jeg vil give jer noget at tænke over, allerede inden lektierne begynder: Hvad er det, I har kastet bort? Hvad er det, I har prøvet, som ikke virkede? Hvad er det, der var jeres lidenskab, men som I i jeres sind har lagt til side, fordi I har besluttet, at det ikke arbejdede, eller tiden ikke var den rigtige? Godt, tiden er der nu!

 

Alle Akasha optegnelserne hørende til dem, der sidder i rummet foran mig og både hører og læser,
udgør en dyb viden-brønd. Den repræsenterer livstider, der er blevet levet, og den viden, der er opnået. Det er erfaringen, som I alle har været igennem, og den kan nu komme op til overfladen og blive en del af denne planets faktiske Akasha [en del af planetens virkelighed].

 

Det hele kan nu placeres på det, som vi vil kalde krystalgitteret. Det er derfor, I er her, for at frembringe det, som I kender og har bragt til manifestation. Og jeg vil fortælle dig, gamle sjæl, det er derfor vi siger, at mindre end halvdelen af 1 procent af jer er nødt til at blive lysarbejdere på denne måde, for at Jorden kan ændres. Frøene bliver plantet i dag. Spørgsmålet er ikke længere, "Kan vi gøre det?" I har gjort det. I har gjort det.

 

 

Arbejde med Gåden

Nu arbejder I med det vanskelige spørgsmål, og bevæger jer gennem et skifte, som vi lovede ville komme, og det er her. Og tænk nu bare: Når I når den anden side af 2012, vil der gå 18 år mere, hvor I stadigvæk er i den galaktiske stillen-på-linie energi. Det er et 36-årigt vindue, og I er ikke engang halvvejs igennem det [her er tale om jævndøgns præcessionen].

 

Her er det, det betyder for Ånden: Der er en energi skabt i dette liniestillings vindue, der er helt speciel og vil ikke vise sig igen før om 26,000 år. I har 18 år mere til at ændre denne planet i denne specielle energi manifestation, til at plante frøene. I  gør det allerede. Det er allerede ved at ske. Jeg vil give jer en profeti: I slutningen af de 18 år, vil I se begyndelsen til reel fred på Jorden i Mellemøsten.

 

I vil komme til at se muligheder for at løse problemer, som I aldrig har set før. I løbet af tiden, vil de unge, som kun er teenagere nu, blive ledere. De vil være på vej op. De vil tænke på begreber, I ikke kunne forestille jer i den ældre energi. De vil komme til at løse gåder, som I sagde, var uløselige. Der vil komme teknologi, der vil hjælpe planeten på måder, I ikke engang drømmer om, kunne være. Det er en profeti for 18 år, for jeg kender dem, der kommer’s bevidsthed, og jeg kan se det, de stærkeste potentialer er for planeten på det tidspunkt - alt sammen fordi gamle sjæle vågnede og gjorde deres arbejde. Hvad føler I ved det?

 

 

Hvad kan I gøre?

Så lad os nu tale om detaljerne. "Hvad er det, jeg kan gøre? Hvad er det, jeg skal gøre?" spørger I måske. Der er dem herinde, der har søgt hele deres liv. Åh, det er ledere, seminar repræsentanter, og nogle er endda healere. Men de har søgt og spørger, "Hvordan kan jeg krydse broen? Hvordan kan jeg røre ved det, der er indeni, som er værdifuld, og er Gud? Jeg ved, det er der, men jeg tror, jeg har fejlet. Jeg har undladt at finde broen." Så lad os tale om det. Lad os diskutere det. Det er tiden.

 

Vi starter med en intellektuel diskussion om "hvad er det menneskelige væsen." Vi vil give en forenklet opfattelse. Vi taler ofte om esoteriske ting, og vi taler om usynlige ting, og også ting, I kender til. Der er tre mange-dimensionale lag, der udgør det, jeg ville kalde mennesket i sin helhed. De er enkle at benævne , og de er alle dybtgående. Hver af dem bliver mere dybtgående, når de går indad. Der er virkelig kun tre. Ligesom DNA lag, kan de specificeres og benævnes, men de arbejder alle som én.

 

Det første, vil vi kalde den menneskelige bevidsthed. Det andet, vil vi kalde det medfødte instinkt. Jeg vil forklare jer det om lidt. Det tredje, vil vi kalde det Højere Selv. Der er altså tre, og jeres mål er at begynde ved at gå fra det alleryderste, til det næste, og derefter til det næste. Dette er sådan, at I kan bygge en bro fra det, der er tre-dimensionalt, det, I lever i, og lige ind i det, vi kalder krops intelligens, instinktet, og så til portalen - pinealkirtlen, som er det Højere Selv. Hvordan gør I det? Lad mig fortælle jer dette: I gjorde det meget sjældent i den gamle energi! Det krævede dyb meditation, visioner, hjælp fra andre, siddende foran dem, der kunne læse den anden side og nemt gøre det. Alt dette er begyndt at bevæge sig og ændres. Men vi beder jer om at gøre det allesammen, helt af jer selv. Energien er begyndt at bevæge sig ind på et sted, hvor den er tilgængelig for alle, men I er nødt til at komme ud af det tre-dimensionelle paradigme for at gennemføre det.

 

 

Processen

"Kryon, i 20 år har du aldrig givet os en liste. Hvordan gør vi det? Der er andre, der giver lister. Der er endda andre Kryon’er der giver lister. Men du gør det ikke."

 

Jeg har tænkt mig at vise jer hvorfor. Lad os sige, I sidder der, og I vil ønske, at I kunne elske jer selv mere. Hvad nu, hvis I har dette ønske: "Jeg ville ønske jeg kunne elske mig selv mere, jeg ville ønske jeg kunne elske Gaia mere, jeg ville ønske jeg kunne ændre mit ansigtsudtryk og røre Guds ansigt, jeg ønsker at være i kontakt med mit indre barn, jeg ved ikke, hvad det næste så var, jeg skal gøre." Så du ønsker at elske dig selv mere. Lad mig spørge jer om noget: Hvem kommer I til at betale for at få det til at ske? Svaret er, at der ikke er nogen, der kan det. I ved det, gør I ikke? De fleste gør, og de siger, "Ja, vi ved, at vi ikke kan komme til at betale nogen for at få noget til at ske inden i os selv, som vi kun selv kan gøre." Men så kan de sige: "Jo, der er en masse programmer, som jeg kan tage fat på" for at elske jer selv mere. "Det er, det jeg vil gøre. Det er lige dér på internettet. Jeg kan studere det hele, jeg har lyst til og tage min tid til det." Og i slutningen af det, vil jeg fortælle dig, kære menneskevæsen, at du har en masse ord foran dig. I har en masse processer foran jer, og en virkelig god chance for, at I ikke vil elske jer selv mere, end I gør nu.

 

Hvorfor det? Fordi det altid er i de tre dimensioner, hvori I ønsker at henvende jer til en anden, ikke? I ønsker at tage en pille og gøre det bedre, ikke sandt? Og der er processer, hvor dette vil arbejde for andre egenskaber, men ikke for kærlighed. Ikke for kærlighed. I dette ene er I nødt til at møde jer selv. Kig i spejlet og gør det. Selv da vil der være dem, der siger ... "og hvad er det første skridt?" Jeg gav dig det. Kig i spejlet og start processen.

 

Nu kommer dette ikke til at være velegnet for den intellektuelle, der ønsker at finde ud af det. Men jeg vil fortælle jer dette: Ja, det er faktisk gåden. Så jeg har tænkt mig at give jer en metafor, jeg har tænkt mig at tale med jer om, hvordan det gøres, og selv da vil der være dem, der går ud herfra og begynder, "Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår det alt sammen." Det er ikke let, og det kræver, at du kigger i spejlet og ikke griber efter en anden.

 

 

Det første lag

Den første ting, I er nødt til at anerkende og komme forbi, er det første lag, den menneskelige bevidsthed. Det er det, jeg har tænkt mig at kalde overlevelses laget. Så længe I er i overlevelses laget, vil I overhovedet aldrig kende noget andet lag. Så længe I er i overlevelses laget, vil I ikke komme til det næste lag, og kan ikke engang starte processen. Det skyldes, at overlevelses laget er afhængigt af, at I reagerer på omverdenen. I ser jer altid omkring, ikke? I er nødt til at være sikre på, at alt er i orden og rigtigt, ikke? I bliver nødt til at svare ordentlig, når I tales til, ikke sandt? Det er overlevelse.

 

I ved, hvordan I slipper af med ren overlevelse? Ånden ved det. Hvor mange af jer har været tvunget på knæ af sorg eller helbredet? Hvor mange af jer? Jeg ved, hvem der er her, og jeg taler til dig. Du ved hvad jeg mener, for pludselig forsvinder overlevelsen, og det bevidste lag står foran dig. Så alt det, du ser, er Guds kærlighed. Alt det, du ser, er taknemmelighed for dem omkring dig og freden i det, blot at være i live og ha’ det godt. Det, kære I, er holdningen, I er nødt til at være i. Men hvorfor vente på en nødsituation? Hvorfor ikke indse det og arbejde på netop at gøre det af dig selv?

 

Trin et: Kom ud af overlevelses laget! "Hvordan gør jeg det, Kryon?" Overvej dette: "Kære Ånd, jeg ønsker at blødgøre min bevidsthed når de, der vil fornærme mig, forsøger at trykke på mine vredesfølelses knapper, ønsker jeg knapperne ikke virker længere. Jeg ønsker at gøre mig fri for dem.Jeg ønsker ikke at reagere på dette mere. Jeg ønsker at være i fred. Dette er at slippe ud af overlevelses laget. Jeg er sikker i Guds arme – helt fuldstændig sikker. Jeg ønsker at slippe af med den ydre skal, der er det menneskelige bevidsthedslag, det der øjeblikkeligt og alene kun reagerer på 3. dim. og leve mit liv på en anderledes måde." Det vil være det første skridt. Det er det første skridt, kære du. Kig i spejlet, mens du siger det.

 

Forsvarer du dig selv? Hvis nogen kritiserer dig, er du da hurtig til at få tingene bragt på plads? Hvor mange af jer kan høre en kritik af jer selv, stoppe op og tænke, "Hov, hvad nu hvis det er rigtigt?" Det er svært for et menneske at gøre dette, og det er ikke nemt for dig at gøre det. I bliver nødt til at praktisere dette. I ved hvorfor? Fordi I er designet til at overleve. I den gamle energi tjente det jer godt; men nu gør det det ikke mere.

Den grundlæggende menneske-bevidsthed er designet til at overleve, og I er kommet forbi denne markør. Den bærer en gammel energi med sig, der yngler had og krig, skuffelse og depression. Den bærer tvivl om sig selv med sig, og får jer altid til at føle jer alene. Ønsker I virkelig at svælge i dette længere? Det er på tide at ændre den fra overlevelse til "fredelig visdoms eksistens."

 

Jeg vil gerne føre jer til planetens mestres bevidsthed, de er her alle. Hvis I stod foran Kristus og sagde: "Jeg kan ikke rigtig lide det tøj.du bærer," hvad tror I Mesteren ville sige? Ville han forsvare sig? "Nå, men det er da fint til mig. Det passer mig godt, og jeg fik et godt tilbud på det." (Når alt kommer til alt, var han jo jøde.) [Latter] Men det er ikke det, han ville sige! I ved bedre. Han ville kigge i dine øjne og se lige igennem dig. Han ville se på Gudsdelen, som han kender og elsker højt, og du vil smelte der foran ham. Det er det, der ville ske. Han vil elske dig ind på et sted, hvor du vil se Guds ansigt.

 

Muhammed gik ind i en hule og mødte en engel, der sagde til ham, at han skulle samle Arabiens stammer og give dem Israels Gud. Det var det, der skete, og han gjorde det. Han kendte Guds kærlighed. Han gik blødt, og han var smuk. Han ville ikke give jer et defensivt svar heller, og det ville Buddha heller ikke. Disse er mestre, der for lang tid siden lagde overlevelses laget væk og arbejdede med en blød energi indefra.

 

Hvis I mere nutidigt igen kunne gå på jorden sammen med Paramahansa Yogananda lige nu og se ind i hans øjne og sige: "Du ved sikkert, din kjortel lugter lidt underligt," hvad slags svar tror I så, I ville få?, men hvem ville faktisk nogensinde sige det? Tro mig, der er nogle, der ville. Denne mester ville se på dig med Guds kærlighed og smelte dig, fordi du ville ikke i ham se nogen dom, intet ondt - kun sandhed. Der er ikke nogen overlevelses dagsorden hos en mester. Der er ingen overlevelses bevidsthed i mesterskab.. Forstår I, hvad det er jeg siger? Det der sker, når I kan opnå dette, når I kan blødgøre overlevelsen, er at I begynder at komme i kontakt med instinktet, Mirakel Laget. Det er lag to.

 

Det andet lag

Dette sker når processen virkelig begynder at nå ind i det indre af menneskevæsnets kerne. Vi har fortalt jer om det medfødte instinkt før. Det kaldes "krops intelligens." Det ved alt det, der foregår i jeres krop, fordi det repræsenterer kvantefeltet omkring jeres DNA.

 

Det er instinktet, I berører under helbredelse. Det er instinktet, der reagerer på dybtgående laserstråler og kemi, [her tales om Dr. Todd Ovokaitys arbejde]. Dette er nyt, fordi det er en mange-dimensional proces, og instinktet ser det hurtigt og ved det. Ved I, hvad der ellers er mange-dimensionalt? Menneskets bevidste hensigt. Når I frembringer tankegrupper, der er kreative, er det en mange-dimensional proces. Det er den, der maler malerier. Det er den, maestro’en bag mig bruger, når han lukker øjnene og hører melodier fra den anden side af sløret, han aldrig har hørt før. [Der tales om komponisten Robert Coxon, der er komponerer og spiller sammen med kanaliseringen]. Det er en flerdimensional proces, og han kan tænde den, når han ønsker, fordi han er i kontakt med instinktet. Og instinktet er i kontakt med det Højere-Selv.Er I ved at begynde at få billedet? Nå, og hvordan gør I så det? Hvordan kommer I i kontakt med instinktet?

 

 

Hvordan det fungerer

Jeg vil nu beskrive for jer igen, hvordan det gøres. Det første skridt var at komme ud af overlevelse måden. Det andet skridt er ren hensigt. Ren hensigt er hensigten at røre en del af dig, der måske aldrig har været berørt før. Lad os sige, I er klar til at krydse broen og har denne nye energi, som er moden på planeten og tjener jer - og I begynder at arbejde med denne hensigt. Det vil bringe jer tættere på det, I altid har haft - instinktet, Mirakel Laget. Instinktet er i kontakt med DNA. Instinktet har stamcelle blåtrykkene og Akasha Optegnelserne. Instinktet er ansvarligt for spontan tilgivelse, den øjeblikkelige healing af mennesker, som videnskaben ikke kan forklare. Hører I hvad jeg siger? Det er der altsammen.

 

Mestrene vidste det. Det er sådan de arbejdede. Alle disse helbredelser, som I har hørt om, de foretog – var absolut tilfældet! De berørte instinktet i hvert eneste menneskevæsen, de var sammen med. Hvordan gør I det? Med ren hensigt. Og jeg vil sige det igen. Ren hensigt er noget, der er så rent, at du ikke kan gå tilbage, når du har givet den. Den er absolut. I kommer til at sam-skabe noget med hensigt, fordi hensigten er, at I alle flytter ind i et område, hvor I aldrig har været før.

 

"Kom nu videre, Kryon. Dette er information, vi virkelig ikke kan bruge. Ren hensigt til hvad? Hvordan? Giv os mere."

 

Her er en metafor, som I aldrig vil glemme: Når et menneske står på kanten af en sø, og det ønsker at hoppe i, arbejder alle musklerne i kroppen sammen med ren hensigt. De giver tilladelse til at hoppe, og egenskaberne samles om at springe ud i luften. De har forpligtet sig, når de springer, og de kan ikke gå tilbage. Men der er mere.

 

Lige i dette øjeblik, er der en proces, som mennesker overhovedet ikke forstår, men de har tillid til den og arbejder med den, og den hedder tyngdekraft. Videnskaben forstår ikke tyngdekraften. Åh jo, de tror, de gør det. De tænker, det er en funktion af masse. Jovist, de forholder sig til hinanden, men masse er kun en af tyngdekraftens egenskaber. Massen afgør ikke tyngdekraftens styrke. Det, I ser i 3. dim. er et gensidigt forhold, som I imidlertid vil komme til at forstå. Overlevelses måden har lært jer alt om det. Der vil komme en dag, hvor I kan lave genstande uden masse og på den måde kontrollere tyngdekraften,. Tesla gjorde det. Videnskaben derude er klar til endnu en gang at blive opdaget, men i mellemtiden, forstår I det ikke. Men, mærkeligt nok, bruger I det alle.

 

Så her er en yderst kompliceret proces, en mange dimensional egenskab ved universet, I overhovedet ingen forståelse har for, men I bruger den dog hver dag. I behøver ikke engang tænke på den. I behøver ikke at forstå den, men I regner med, den altid vil være der, og altid er den samme. Nu sprang I så ud fra bredden, og tyngdekraften tager jer ind i søen.

 

Når nu I efter at være blevet våde og er kommet op af søen, hvor mange af jer ville så have sat jer med en blok og et stykke papir og ønske en liste over hvordan tyngdekraften gjorde det? [Latter]

 

Forstår I, hvad der sker her? Lyt: Der er en dybgående, guddommelig lov og en selvindlysende sandhed om ren hensigt. Lad mig give jer det på en anden måde. Jeres Højere Selv er en del af Skaberen. I er alle født med den. Det er den samme sjæl, I har haft hver eneste livstid. Er I klar over det? Hver livstid, den samme sjæl. Der er en ven derinde, som har været med jer gennem enhver rejse, sammen med instinktet. Nogle af jer har været i stand til at række ud og røre ved denne ven og det var, når I var de fredeligste på planeten. Kan I mærke det? Kan I huske det? Hvad mener I om at have den følelse hele tiden? Det er ligesom at have alle dine forældre igen, pakket sammen som én inde i dig, kiggende på dig. I kan røre ved dem, de kan røre dig. I kan trykke deres hænder når I har lyst. I ren kærlighed er det forældrene, I altid har ønsket jer, når I ikke havde dem fra den anden side af sløret. Det er sådan, det er.

 

Åh, I føler, det er så dejligt. Det er her, det indre barn er. I kan røre ved det til enhver tid, I vil, og det kan være hele tiden. I kan være høj af kærlighed. Processen er ikke forståelig eller intellektuel, men  den selvindlysende sandhed er, at den altid vil virke, akkurat ligesom tyngdekraften. Den venter på, at I vil aktivere den. I kan regne med, at den tager jer lige ud i søen af selvbevidsthed.

Kære du, lige siden du blev født, har det Højere Selv, Sjælen som har været med dig hver eneste gang, altid haft sin hånd rakt ud, ventende på at du tager dette skridt. Dette er den kærlige Gud, som synkronistisk anbringer dig et sted, hvor du kan høre dette og træffe bedre beslutninger. Det er den samme kærlige energi, som så ofte vil lede jer til at se 11:11 på uret, at det er helt udenfor muligheden for tilfældighed. Men I bliver ved med at se de samme tal. Nu ved I hvorfor. Det er Skaberen inde i jer. Den trykker jer på skulderen og siger: "Kig nu."

 

Numerologisk, har 11:11 energien af oplysning/oplysning. Det er to mestertal ved siden af hinanden. Kan du gå glip af det? Kan du gå glip af det, gamle sjæl? Det er et blink med øjet. Nu har du livstiden, du har ventet på! Det er hånden, der rækker ud fra Gud og siger: "Hvorfor kommer du ikke lidt nærmere? For du kan hjælpe planeten, hvis du gør det. Hvorfor ikke leve lidt længere? Hvorfor starter du ikke tingen der er 'Dig' ? Du ved, det er i DNA’et, hvis du ønsker det. Hvorfor sam-skaber I ikke en virkelighed, som I kun har kunnet drømme om? " I ved, det er der, hvis I ønsker det. I har følt det! Det er virkeligt.

 

I bliver nødt til at komme ud af overlevelses måden og give ren hensigt. Start med at stole på en proces, der er ukendt. I vil ikke have nogen idé om, hvordan det virker. Kan I gøre det?

 

Nuvel, her er løftet, kære menneske: Når I begynder med denne rene hensigt, vil processen tager over og virke. Den vil arbejde, fordi dette er det, Ånden har ventet på. Hop ud i søen. Og I kan ikke stoppe det. Der er ikke nogen slettenøgle i den menneskelige hjerne. I kan ikke uvide det, jeg lige har fortalt jer. Åh, I kan prøve. Men det vil ikke virke, fordi jeg taler til det, som er inde i jer lige nu. Lige nu er der nogle af jer, der begynder at føle det. Der er gamle sjæle her, hvis Højere Selv råber til dig: "lyt, lyt, lyt, lyt, lyt, lyt, lyt, lyt, lyt!" Det er fordi de har været sammen med dig hele dit liv, og det, de altid har ønsket sig var, at du ville røre hånden, der er strakt ud - det er alt det, de ønskede. Det starter processen.

 

Så opfordringen denne dag er uden trin, uden træning og uden viden om, hvad I gør. Ligesom hidtil? Men I kan stole på processen, ligesom I gør på tyngdekraften. Kan det være så svært? Den er der. Den virker, men I er nødt til at tage springet. Og når I gør det, kan I ikke gå baglæns. Det vil tage jer ud i søen.

 

Da min partner startede med at kanalisere, gav jeg ham information, der var enkel. Jeg fortalte ham om implantatet. Han sagde til mig: "Kryon, det er et dårligt ord." Han sagde til mig, "Kryon, der er lysarbejdere derude, der forsøger at tage implantater ud, og du ønsker at sætte et ind! brug ikke det ord." Men her er hvorfor vi brugte det, og hvad det betyder. Efter alle disse år, fortæller jeg jer: Det er en tilladelse til at implantere ren hensigt. Det er det, det er. Grunden til, at det et øjeblik standser folk, er at de ikke ønsker noget sat ind i dem, som de ikke kan tage ud. De forstår ikke, at dette er præcist det, I gør, når I hopper ud over kanten i vandet. I kommer ikke tilbage og I vil blive våde.

 

Hvor mange af jer er klar til dette, gamle sjæl? Det er tiden at blive våd. Bliv våd med renheden af vandet i Ånden. Gå til et sted, som I var designet til at gå. Gå til et sted, der vil byde jer velkommen med åbne arme og begynde en proces, der kan tage et stykke tid, men er noget, som vi har opfordret jer til at begynde på i dag. Det er ren hensigt til implantation af en tilladelse til at ændres. I kan ikke tilbagekalde det.

 

Så undervisningen bliver mere dybtgående. Den er mere dybtgående, fordi den beskæftiger sig med essensen af hvorfor, I er her. Det vil trykke på de af jeres knapper, der siger, "Jeg ønsker i virkeligheden ikke at gå derhen og gøre det, fordi jeg er bange for at tingene vil ændre sig for meget." Hvad med at slippe af med frygten for dette og overveje at skifte til noget, der er bedre end det, I har. Det kunne være forandringen. Uanset hvor godt, I synes det er, vil det blive bedre med Guds kærlighed.

 

Det er tiden at besøge din indvendige familie. Lyt: Der er nogen her, I har elsket og mistet, der siger, "veludført arbejde." Det var derfor de fik jer herhen. Det er fordi, de har forældreomsorg for jer på den anden side af sløret. De vidste det. Ligegyldigt hvad de gjorde, da de kom her, vidste de, hvad de gjorde, inden de kom. Det er derfor, I sidder her i stolene i dag og læser og hører.

 

Gud velsigner menneskevæsnet i disse tider! Vi har været igennem denne utrolige rejse sammen, blot for at sidde på dette sted på dette tidspunkt og påbegynde videreudviklings frøene. Det ligger foran dig. Forandring er vanskelig. Vær frygtløs. Gå med hovedet højt hævet og vid, at I repræsenterer det eneste lys, der nogensinde vil være på denne planet. Der er ikke nogen der kommer til at gøre dette for dig.

 

Hvert land, min partner har været i, har de samme egenskaber. De gamle sjæle omkring på jorden er ligesom jer. I har deltaget i omgange med kulturer og sprog, men de er ligesom jer ... alle brødre og søstre, der arbejder på det samme, som I. De arbejder på at røre sit indre Guds ansigt.

 

Det er passende. Det er på tide.

 

  
 

Til-  bage

Opdateret d. 28.12.2011