Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollOmkalibreringen af viden


KANALISERING

omkalibreringen_af_viden

(... Og en samtale med en Lemurier)

 

Denne live kanalisering blev givet i Boulder, Colorado

14. januar 2012

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset[af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som den udskrevne side ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Boulder, Colorado.

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste.

 

Der er ikke 3 dim. tid her, hvor jeg er, og det er svært for mig at give dig eller min partner meddelelser, som er synkrone med virkeligheden, du lever i. I stedet har vi ofte givet jer information  om de energier og de potentialer, der er her, og ikke noget der passer med jeres  tidslinje. Så det er det, dette budskab handler om.

 

Vi har kun et par ting at sige, men det vil kræve, at vi gør det langsomt og præcist, for vi har at gøre med noget, min partner har intet kendskab til. Så jeg giver ham intuitive visioner, og han oversætter dem derefter i virkelig tid, som han modtager dem. Selv den stemme, du hører, den bevidsthed du opfatter, og den energi der er omkring ham, er hans evne til at smelte sammen med Ånden i kvantetilstand. Dette gør det muligt for ham at frembringe et budskab, han ikke er bevidst om, i det I kalder virkelig tid. Det, han gør nu, er med nysgerrighed at træde til side, og lytte til det næste, der sker. Det er ikke en overtagelse.

 

Manden, der er i stolen, og jeg har en aftale, og det er noget, han ikke har talt ret meget om. For år tilbage, da jeg sagde til ham: "Vi kommer til at kanalisere på denne måde," sagde han, "Jeg nægter at blive overtaget." Så tilbød jeg ham i stedet en sammensmeltning, og jeg sagde til ham: "Hvis du vil smelte sammen med mig i denne tid, vil der komme en dag, hvor sammensmeltningen bliver permanent." Og han indvilligede. Så spurgte han mig, "Er sammensmeltning usædvanlig?" Jeg sagde nej til det. Det er noget, hvert eneste menneske kan gøre - ikke sidde foran mennesker og kanalisere, sådan som I ser det nu, men i stedet have en direkte portal til Skaberen i alle ting. Det er ikke usædvanligt. Faktisk er det det, hvert menneske på Jorden intuitivt føler, er det, de ønsker - en forbindelse hjem.

 

Dette er mange gange før blevet gjort af mennesker, og før dette blev gjort, og før dette, blev det gjort [forklares i en kanalisering, der kommer senere]. Resultatet af at gøre sammensmeltningen ordentlig, forbinder dig i sidste ende til skaberkilden, og du standser med at være et menneske, sådan som I definerer det.

 

Disse, der lagde frøene til denne planet, går denne dag rundt her, og de dør ikke. De er i en kvantetilstand, og de kan rejse, hvorhen de vil. De bor i visse dele af Jorden, herunder Shasta og Hawaii [i jeres land] og ved mange andre portaler på planeten. Mange af jer, der læser dette, ved hvad jeg taler om. Og det er et løfte om, at det der sker med Jorde overalt, der gennemgår en proces, hvor de passerer beslutningspunkterne og begynder på en ny proces. En proces, hvor de ændrer deres virkelighed fra 3 dim. ind i et nyt paradigme.

 

 

Min Kryptiske Kommunikation

Jeg forsøger ikke at være kryptisk, og på samme tid, afslører jeg ikke detaljerne i noget, I endnu ikke kender. Ånden har et løfte til menneskeheden: Da I er på planeten med frit valg i øjeblikket, kan vi ikke give jer tips. Alt det, der er åbenbaret, skal allerede være her i menneskets potentielle tanke. Al finden ud af det, der kan tænkes at komme frem, må allerede være ved at spire et sted i det menneskelige sind. Og hvis det ikke er tilfældet, taler vi ikke om det. Dette respekterer testprocessen, der ligger foran jer, og den erfaring, du er kommet for at få. Det er din aftale med os.

 

Måske er det første gang, du hører det faktum fra en kanal, at vi ikke afslører ting, der ikke allerede er her i en eller anden form? Det er sandheden. Men typisk for menneskelig kreativ tænkning, selv når det drejer sig om opfindelser, om et potentiale, filosofi, tager det et årti eller mere at nå stedet, hvor masserne hører om det. Så i dag vil jeg fortælle jer nogle ting, som vi ser som potentialer, der allerede er der. Det er ikke spådomskunst. Det er der på jorden i forvejen. Så jeg vil hurtigt gennemgå nogle ting.

 

 

Den Nye Energi i 2012

I er i en ny energi, og den er lige begyndt. Den er anderledes end tidligere ny energi. Udgangen af 2011, hvor der kørtes med hundeslæde ind i dette 2012. år, frembragte det, vi i lang tid har haft at forudsige til jer. Det er Sværdenes Bro. Sværdenes Bro, som vi har beskrevet før, er en bro menneskeheden benytter sig af for at komme fra en energiform til en anden, og det er fejret over hele universet. Det er fejret af dem, der hjalp med at så frø på planeten, og af dem, der hjalp med at udvikle disse hjælpere, og dem før dem, og dem før dem. De står omkring dig, foran dig, i dit livs korridor, krydser sværdene over dit hoved, fejrer en sejr. Ligesom under bryllupshandlingen i militæret, hvor kammerater i kamp står og krydser sværdene mens du går ned ad kirkegulvet, er det at gå over Sværdenes Bro, og det er det du gør.

 

Åh, kære I, det kan lyde kryptisk for jer igen, men disse, der krydser de klinger har været igennem det, I har været igennem. De ved, hvad der sker, og hvor det i sidste ende kan føre jer. De har ventet på det i meget lang tid. Der er så mange fra så mange forskellige dele af universet, og de kender det alle.

 

 

Hjælp med det, der nu foregår

Du har fået hjælp. Hvad sker der med en planet, der er begyndt at blødgøres? Gamle sjæle er Lysbærere og har været det i årevis. De er dem, der kan vise resten af Jordens lys på et mørkt sted. Det er det, du har gjort i årevis, og det har været en kamp op ad bakke.

 

Det er en nedslidt metafor, men en vi fortsætter med at bruge for enkelthedens skyld. Tænk, at der er nogen på planeten, som har vandret i mørke i tusinder af år. Det er bare mørke. Det er ikke ondt eller mystisk, men blot fravær af lys. Det er et mørke, hvor menneskeheden ikke samles, fordi det er svært at gøre det, hvis en hel menneskelige race vandrer i mørket. Det er svært at vide, hvad der skal gøres, når du ikke kan se, hvor du går. Så du passer på dig selv. Det handler mere om overlevelse end noget andet - det grundlæggende.

 

I overlevelse samler du andre omkring dig til sikkerhed og komfort. Du kan høre dem, og du kan fornemme dem, og du kan samle det, man ville kalde en gruppe, og du kryber i mørke, metaforisk. Dette er metaforen for planeten, som du kender den. Krige bryder ud, fordi du er i mørket. Du kan ikke se de andre, så du frygter dem, og forbereder dig til altid at forsvare din virkelighed. Det er måden, det har været i næsten al historie. Men pludselig er der lys.

 

Hvad sker der, når der er lys på et mørkt sted, bare en lille smule? Pludselig kan mange se at gå fra det ene sted til det andet. Forestil dig at skulle vandre i mørket fra A til B i århundreder, og pludselig var der et lys på stien. Der er ikke frygt for det ukendte, når du kan se foran dig! I kan samles frit, for du kan se, at de andre er ligesom dig! I kan frit få ideer. I kan frit samle viden.

 

Dette særlige budskab er det, jeg fortalte jer om, at sådan ville det blive. Du kan kalde det Omkalibrering af Viden på planeten. Uden du ved af det, finder en opblødning meget langsomt sted, og flytter planetens energi mere fra det maskuline til det feminine. Det vil sige at det, der var ude af balance, balanceres. Nord og Syd kommer sammen halvkuglemæssigt, så der ikke længere er en nordlig macho halvkugle, men derimod en balanceret halvkugle. Det skal ske på denne måde, for at Afrika kan gøre det, Afrika kommer til.(Forudsigelser længere fremme)

 

Kig på Afrika kortet. I vil vide, hvad det er jeg taler om. En balance er nødt til at komme, og den vil vise sig. Afrika vil bogstaveligt talt blive den "nye verden" i 75 år. Hvad sker der, når I healer et kontinent, og dette grundlæggende derefter er tilgængelig uden sygdomskontrol eller diktatorer? Svaret er en fantastisk begyndelse af en civilisation, der har ingen grænser har og intet at gøre u-lært, men fattigdom. Hold øje med det og "træd lidt tilbage."

 

Hvad sker der, når jorden begynder at opblødes, og der er mere lys? Selv terrorister ændrer sig. Jeg vil opfordre dig til at holde øje med det, menneskevæsen, jeg opfordrer dig til at iagttage det hele. Du vil kunne se noget ske, som du ikke forventer. Da Sovjetunionen faldt sammen, hvor mange af jer har svaret på, hvorfor det fandt sted uden borgerkrig? Det var fordi den gamle energi ikke længere understøttedes af menneskene der boede der. Hvis der ikke er en samarbejdende gruppe af menneskevæsner, som er enige om en gammel energi forskrift, vil der komme et tidspunkt i fysisk bevidsthed, hvor den ikke vil kunne opretholdes. Hvad sker der, når størstedelen af verden ikke ønsker føre krig? Du ser faktisk en sådan udvikling. Har nogen fortalt jer at I er "kommet for sent" til endnu en verdenskrig? I 3 dim., er I. I den gamle energis paradigme, er I.

 

Jeg vil gerne have jer til at betragte nogle lande. Jeg har ikke et ur [Med denne erklæring fortæller Kryon os, at der ingen tidsramme er på sin side af sløret, kun potentialer]. Jeg vil bare fortælle jer, at det er umiddelbart forestående [i Åndens timing, kan det betyde, det blot drejer sig om et årti]. Jeg ønsker I omhyggeligt kigger nogle landes ændringer efter. I kommer til at se ændringer, der er indlysende, og nogle der ikke er så indlysende [skjult eller foregivet]. Men de indlysende, vil I hurtigere se end overse, - Cuba, Korea [Nord], Iran selvfølgelig, og Venezuela. Jeg ønsker I ser det, der sker, når de begynder at indse, at de ikke har flere allierede på Jorden! Selv deres brødre, der plejede at støtte dem i deres had, siger, "Hertil, måske ikke længere. Det lader til ikke at støtte os længere." Se synkroniseringerne, der sker. De ledere, der enten er døde eller dør i det næste år eller deromkring, vil tage de gamle måder med sig. Se hvad der sker med dem, der tager plads, og husk disse møder, hvor jeg beskrev disse potentialer for jer.

 

 

Den Gamle Energi er i live, men ikke glad

Jeg vil gerne fortælle dig noget: Den gamle energi dør sparkende og skrigende.Den gamle energi overgiver sig aldrig nogensinde. Den gamle energi dør simpelthen hårdt og langsomt. Der vil komme standsninger i lang tid. Der vil være dem, der er overbevist om, at den eneste måde at få det, de ønsker på, er at skabe drama, krig og frygt. De fortsætter med at ville springe op på steder, de mente var sikre, og at trække jer baglæns med sig. De hader kendsgerningen, at Jorden blødgøres for dem, og de fortsætter med at rasle med deres sabler, fremsætte trusler, og fremstille nyheder, der gør det. De har ikke flertallet, menneskevæsen, men de taler ofte højest. Når du går rundt og har et perfekt helbred, og du føler dig godt tilpas, bortset fra din ømme tå, hvad tænker du så på? Din ØMME TÅ! Så du hører dine medier tale om ømme tæer i én uendelighed i timevis, og du bliver deprimeret. Jeg ved, du forstår metaforen.

 

 

Vejret ... Igen

Min partner har været "i modvind" i de seneste år, ved at give jer det, jeg har kanaliseret omkring vejret. Er der global opvarmning? Nej. Vil det komme til at blive bedre? Nej, det er en to-generations cyklus. Der vil fortsat komme jordskælv, tsunamier, vulkanudbrud og storme. Dette er en omkalibrering af livet i havet, og menneskeheden er nødt til at gennemgå dette på en måde den nu kan. Det er en periode, der er kendt og forventet, men da I ikke har gennemgået den i moderne tid, forståes den ikke helt endnu.

 

Jeg vil gerne fortælle jer, at I har det samme intuitive udstyr som dyrene, til at holde jer sikre på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Men I tror ikke på det. Åh jo, du benytter dig af parkerings Engle, men ikke Livsengle. De små ting er nemme for dig, men de store ting, er et mysterium. Det er den samme proces, "Kære Ånd, hvor skal jeg bo? Kære Ånd, hvor skal jeg tage hen?" Ånden er der lige på pletten og svarer dig, og du opfatter det som intuition. Men det første du gør, er at sige, "Nej. Det er mig, der taler. Nej, jeg venter på stemmen i himlen. Undskyld." Du forstår stadig ikke, at det er sådan, Gud taler til enkeltpersoner - gennem den lille stemme, og holder din hånd, og er det første intuitive indtryk efter et spørgsmål.

 

Nogle gange får du dit svar, før spørgsmålet stilles, fordi vi ved, du spørger om det. Nogle gange er vi så ivrige efter at give dig svaret, så ophidsede over, at du ligefrem vil spørge om det, at det endda kommer langt før du spørger. Dette er vejledning. Det er det, der kan forventes. Det kommer med planetens foryngelses-område, og dette er året, hvor den begynder at blive forbedret.Vil I nu modtage det eller smide det væk, når "I" nu tænker over det?

 

 

Fysiske åbenbaringer der vil komme

Lad os nu snakke fysik, fordi vi nu kan afsløre nogle ting, smukke ting, der er begyndt at forekomme inden for videnskab og er begyndt at ses og blive delvist forstået. Herren, I har siddende foran jer på gulvet, er Yawee. Jeg kender ham godt.

 

[Kryon taler nu om Dr. Todd Ovokaitys, MD, DNA-forsker og medlem af Kryon holdet, der sidder på gulvet i denne live session. Dr. Ovokaitys er blevet identificeret af Kryon som en stor, fortidig Lemurisk forsker og opretholder af sandheder i det Lemuriske Foryngelses tempel, diskuteret i 1994 i Kryon bog to.]

 

Er det ikke interessant, hvad Akasha hukommelsens lagre kan få frem i et menneske? Din Akasha er sjæle hukommelse, designet til at frigive information om din Akasha, mens jordenergien ændrer sig til en måling, hvor det er korrekt at begynde en åbenbarings proces. Nikola Tesla skabte masseløse objekter i sit laboratorium – det I ville kalde anti-tyngdekraft. Han vidste, hvordan elektricitet trådløst kan fremsendes (mens vi er ved det, gennem jorden, ikke luften), gennem jorden (ikke atmosfæren), og han var frustreret over, at han ikke bedre kunne bevise det. Teknologien var der ikke, men derudover var planetens bevidste energi ikke klar til ham. Han kunne ikke komme forbi den barriere af tro hos andre. Mens vi er ved det, er han tilbage og det er Einstein også, og I vil kende dem, når I ser, hvad de er nået op til.

 

Jeres tids energi er nu ved at være klar til nogle af de teorier, der var før jeres tid, de var lige så præcise dengang, som de er nu. Hold øje med en helt ny videnskab, der pludselig bryder frem med løsninger på problemer, som I har arbejdet med i årevis, med løsninger, om hvilke I siger, "Hvorfor har de ikke tænkt på det før?"

 

Mens vi er ved det, forvent kold fusion. Jeg har fortalt jer dette før. Forsøget med kold fusion var akkurat nok [Der tales om Damme og Fleshman eksperimentet, der tidligere var meget ladt ude af betragtning]. Eksperimentatorerne kunne ikke gentage deres opdagelse, fordi de ikke var klar over den magnetiske egenskab, der påvirkede deres eksperiment [hvilket foretoges i en kælder med de elektriske anvendelses-paneler omkring sig]. De troede, det var simpel kemi. Det var det ikke. Det var en tilfældig opdagelse af fysikken, der i øjeblikket forbliver et mysterium, men det kombinerer kemi med magnetisme, som få prøver. Det samme skete for Tesla, hvor han faktisk var i stand til at observere et objekt flyve afsted fra bænken, men vidste virkelig ikke hvorfor. Han vidste, at det havde at gøre med udformningen af magnetisme, men kunne ikke begynde at foretage designet med dagens redskaber og teknologi. Kan du forestille dig sådan noget? Nu forstår du hans depression. Det er måden, fremgang ofte sker på, på planeten.

 

 

En samtale med Yawee [Dr. Todd’s lemuriske navn.]

Todd er her og i denne nye energi er hans Lemuriske Akasha begyndt at afsløre, hvad han ved. Energien bevæger sig fremad og frigiver hukommelsesspor ind i hans bevidsthed. Han får ikke alting på én gang, det er der ingen af jer der gør. Visionen han havde, startede hans søgen, [der tales her om hans DNA vision for år tilbage], men han kan nu huske genstande, der frigives til ham lidt efter lidt.

 

Mine budskaber til Yawee om hans dybe pineale toner kom ikke fra æteren. Han kendte dem allerede. Men lad os sige, at han havde brug for at blive tilskyndet til at matche 2012 tiden. [Latter] Og det havde fungeret, og han vil være klar til tiden. Men han kendte, allerede denne information. Han havde allerede haft anelse om og opfattelsen af de toner sat sammen, fordi han kender til cyklus’en af fysik, som ingen taler om ... så det vil vi i dag.

 

 

Foryngelses Templet

Som Yawee drev Todd noget, der kaldtes foryngelses templet i Lemurien. Der var forsøg på meget, meget senere at genskabe det i Atlantis, men det fungerede ikke, fordi Yawee ikke var der. Yawee havde en egenskab, som Lemurierne vidste var usædvanlig, og det var, at han levede tre gange så længe, som de gjorde. Så han bar i sig nogle hemmeligheder om energi, og især om DNA. I Foryngelses templet, havde han opdaget noget, der er i de arbejder, der er ved at blive opdaget lige nu. Jeg har ikke et ur. Hvor snart? Vil I se.

 

Så jeg henvender mig nu til Yawee for at fortsætte undervisningen: God morgen, Yawee. [Bemærk, at tidspunktet på dagen er irrelevant, når vi ser, at dette møde nærmede sig kl. 17. Mange har aldrig bemærket dette. Det er Kryon humor.]

 

Todd: God dag, Magnetiske Mester.

 

Vi har talt sammen før. Vi har gjort det på denne måde, og vi har gjort det privat. Du bliver ikke sat i rampelys, for vi giver altid disse drøftelser i passende kærlighed, bare for måske at lægge pres på spørgsmål, der allerede er der, så de passer til dit ur [igen tales om den 3 dim. tid, vi har]. Hvad kan du huske om Foryngelses templet, der kommer til dig i visse aspekter? Kan du huske hvilke energier der var der?

 

Todd: Der var brug af den indre magnetiske kerne af jord, der især var koncentreret i visse områder, og det blev yderligere forstærket af højde.

 

I husker, kære lyttere til dette og læsere af dette, at Foryngelses templet hvilede på toppen af Lemurienbjerget, der er det højeste bjerg på planeten. Selv på denne dag er det stadig det højeste bjerg, men i dag er det neddykket. Det kaldes Hawaii. Hawaii Øerne er kun bjergtoppene af et kæmpe bjerg. Målt fra bunden til toppen, er det det største på planeten. Der er sne på toppen, selv nu. Kan du forestille dig det tyve tusinde fod højere? Kan du forestille dig hvordan det så ud, observeret fra rummet? Dette er stedet, Plejadeboerne valgte at komme til først. Indlysende, som det var.

 

Yawee, du kan huske, I altid havde koldt. Altid koldt. For du ikke kunne have en radiator i templet, fordi det så ikke ville virke! Når du ser det, der bliver gjort i videnskaben i dag på skærmen, som min partner kom med [en video, Lee viste tidligere om makro-forvikling], har du set noget interessant, som du kan huske?

 

Vi taler om temperatur. Vi taler om kulde, der er så koldt, at den faktisk skaber mindre modstand mod strømmen af energi. Den er faktisk katalysator til at øge det, der er magnetisk med 10 og 100 gange, selv 1000-fold afhængigt af temperaturen. Uden tekniske maskiner, var det en af de egenskaber, der gjorde det muligt for dig at gøre det, du gjorde i dette tempel.

 

Jeg vil gerne spørge dig dette. Hvor meget kan du huske om det fysiske apparat, der var nødvendig for det? Jeg spørger dig kun af interesse om disse ting for at se, hvad din Akasha er i stand til. Vi har sagt, at der var noget, kaldt mål menneske.

 

Todd: I dette øjeblik, er nøgle egenskaber, en magnetisk driver med en bestemt geometri både over og under, det såkaldte mål menneske.  Så der var både magnetisme - der var et ingen-zone punkt, som skaber vanskeligheder og der var vigtigheden af en tæller rotation og tæller spin.

 

Meget godt. Imponerende. Nu til det store spørgsmål: Så mennesket er viklet ind i det, ikke sandt? Hvad er det, mennesket kvantemæssigt er filtret sammen med? Kan du huske det? Lad mig spørge dig om dette. Hvor mange mennesker er der i rummet?

 

Todd: Ca. 10.

 

Det er der faktisk. Og er der en særlig en?

 

Todd: Menneske skabelonen.

 

Korrekt! Ja, virkelig. Kan du huske nogen anden egenskab ved menneske skabelonen, der ville være mærkbar, hvis du så dem? Du er ikke så langt endnu. Og det er det, vi kommer til at puffe til i din hukommelse i dag, hvis det er i orden for dig.

 

Todd: ja vist.

 

Jeg vender tilbage til dig Yawee, men nu er jeg nødt til at gennemgå en proces så I alle forstår, hvad der sker. I processen er der åbenbaring. Jeg tager jer med til den grundlæggende atomstruktur. Jeg har gjort dette før, men jeg har aldrig taget jer med til dette trin. Jeg vil have dig til at se på en elektron sammen med mig, som om du er der, og du er ligeså lille som den. Gå langsomt nu, min partner, for du har ikke fået nogen træning i dette, og det er vigtigt, at du får budskabet, som præsenteres, og du ikke forbedrer det [Kryon taler til Lee].

 

Fysikere siger, at elektronerne snurrer rundt. Det gør de ikke, og de kan ikke. Der er ingen overflade på en elektron, da den er energi. Den roterer ikke, men har i stedet et elektrisk potentiale. Hver enkel partikel på denne planet, alt det du kan se, alle ting i dette univers, er skabt med polaritet. Dette er ny information her. Alle ting er skabt med polaritet, og de er designet til at være selv-balancerende. Og på grund af polariteten i den, du ville kalde plus og minus, bevæger den sig og forsøger at balancere sig selv inden for et felt - alle ting, både fysiske og andre.

 

Men alle polariteter er tilbøjelige til at være skævvredne af noget jeg vil kalde et frembrydende pres. Elektroner, der bærer (eller spinder med en polaritet) af det, I vil kalde en vis form for ladning - vi vil kalde den positiv – trækkes til dem, der er negative, så de vil nulstille sig selv. De søger hinanden for at skabe balance- nulpunktet. De søger at blive balancerede, og hvis de ikke er det, er de ikke glade. Jeg bruger kun dette ord for at understrege tilstanden hos en fysisk partikel, der ikke finder sin balance. Selv den uvidenskabelige kan værdsætte dette.

 

Men selv blandt atomer, er der ikke altid matchede par af elektroner, da der ikke er nogen atomreglel, der siger, at elektroner altid skabes i lige antal. Så der vil vil ofte være sådanne, jeg vil kalde umage par, og når det sker, vil hele atomet derefter blive ladet positivt eller negativt, afhængigt af det umage par. Når dette sker, vil dette atom udsøge sig et andet atom, der har et umage par med den modsate ladning. Det har et navn: magnetisme. Jeg har lige forklaret magnetisme. Nu, kender videnskaben allerede en del af det. Hvad de har ikke forstået endnu, er imidlertid, at alle ting har en dobbelthed. De har mistanke om det, og der er teorier, der hurtigt nok vil vise det, og jeg har givet det til jer i dag, fordi det altid har eksisteret i en eller andens sind.

 

Så fra det allermindste til det allerstørste, ja selv galaksen er dualitet. I midten af jeres galakse, i det, I kalder det sorte hul, er der en kvante skubbe/trække motor, og jeg har tænkt mig at fortælle jer om lidt, hvorfor det er på den måde.

 

Her er et stort spørgsmål, og jeg vil besvare det lige nu. Hvorfor har alting en polaritet? Hvorfor skabtes det på denne måde, selv ned til elektronen? Den mindste ting, endda ned til det, I kalder Higgs Bosen [Gud Partikkel] og kvarker, har de alle polaritet. Der er ikke et stykke natur, du vil finde, der ikke har polaritet. Hvorfor? Jeg vil fortælle dig hvorfor: Fysikere vil le. Ikke i latterliggørelse, men efter aftale. Hvis det ikke var på denne måde, ville universet være et kedeligt, kedeligt sted at være. Fordi, ved at skabe en dobbelthed i hver enkelt partikel, skaber du et aktivt univers, som er selv-balancerende, og aldrig i ro. Hvis det ikke var sådan, ville det være statisk, uforanderlig og ikke-skabende. Derfor ville der uden polaritet ikke være noget liv. Livet er skabt ved at have en dobbelthed, en polaritet i atompartikler. Liv er det, der er nødvendigt for at universet kan eksistere. Der er ingen grund til fysik uden liv - og du troede, det var den anden vej rundt, ikke sandt? At Livet var en ulykke på en planet. Åh, hvor 3 dim. af jer! Livet er DESIGNET.

 

Lad os fortsætte diskussionen, for den foregår et eller andet sted. Yawee, du beskrev lige processen med at skabe makro-sammenfiltring i Templet. Det, du beskrev var magnetisme og nulpunkter. Meget godt! Har du måske forstået, at magnetisme og nulpunkter eksistererer selv i midten af din galakse?

 

Todd: Selvfølgelig.

 

Så det betyder, at galaksen er en sammenfiltret tilstand med sig selv. Dette forklarer nu, hvorfor alle konstellationerne og solsystemerne ikke følger newtonsk bevægelse. I Stedet, bevæger de sig alle sammen som én omkring centrum, fordi de er viklet sammen. Jeg har netop givet grunden til det, og videnskaben vil snart begynde at forstå det. Hertil har det været et mysterium, men nu kender I til det.

 

Så I har makro-indvikling. Den største ting, I kan forestille jer, galaksen, er viklet ind i sig selv. Er det muligt, at der er andre indviklings spørgsmål, som I ikke kan se eller genkende eller kender til, hver eneste dag i livet? Og svaret er ja. Så vi fortsætter herfra.

 

Åh, kære menneskevæsen, det jeg har tænkt mig at give dig som det næste, er smukt, og det har at gøre med DNA og Yawee vidste det. Han vidste, hvordan man gør noget magisk.

 

Blåtrykket til DNA’et er perfekt. Den gode læge vil fortælle dig det i sin nuværende inkarnation [som Todd]. Jeg har fortalt dig det før. Det er perfekt inde i dig, dog sidder du her med DNA, der ikke fungerer godt. Det synes at være en modsætning, da det er perfekt, og designet til udstrakt levetid, men det gør noget, der er kontra-intuitivt hertil.

 

DNA’et er udformet som en informativ kilde til at modtage energien, som er omkring det, skabt af menneskehedens bevidsthed. Derefter indtager det en passende reaktion på energien, det er i. Med andre ord, hvis planeten har en lav energi, vil det også have det. Det er en kvante motor, og hvis kvante energien, der er skabt af den menneskelige bevidsthed er lav, virker det dårligt.

 

Jeg ønsker at definere livet for dig - ikke biologisk liv, men det åndelige liv. Så til alle de intellektuelle, bliv hængende, for mange vil ikke kunne lide dette. Åndeligt liv, som målt af Ånden, eksisterer, når et menneske har frit valg. Hvornår er det? Det sker, når det tager sit første åndedrag. Ikke i livmoderen. Der vil være dem, der vil sige, "Det er forkert, det er forkert. Sjælen i kvindens krop er i live!" Bare vent. Jeg taler om åndelighed. Det, som Ånden ser, og det er når du kommer fra den anden side af sløret og tager dit første åndedrag.

 

Et barn inde i moderen har ikke noget frit valg. Det barn er lænket sammen med moderens valg, indtil det er født. Det er faktisk en sjæl, som forbereder sig til frit valg, og der er mange åndelige egenskaber, som vi har diskuteret før, om hvordan denne sjæl reagerer. Men nu diskutere jeg liv med polaritet [dualitet], frit valg.

 

Men lad os diskutere "barnet indeni" et øjeblik, for der er en proces, jeg ønsker I skal vide noget om. Jeg ønsker at tale om 240 dage ind i graviditeten. Omkring det tidspunkt, har barnet perfekt DNA. Det har ikke taget sit første åndedrag. DNA'et har ikke målt planetenergien endnu, da det holdes inde. Har du indset det? Inde i livmoderen er der et perfekt barn. Barnets DNA har alle Akasha egenskaberne, og også forældrenes, men det er anderledes på en måde, I ikke har fået at vide. DNA’et er 100% som designet.

 

Kvante-instruktionerne i DNA’et taler alle til barnets biologi, er ved at blive klar til det første åndedrag. Nu afslører jeg noget for dig, Todd, Yawee, som du allerede ved.

 

 

Forklaring på Foryngelses Templet

Foryngelses Templet har to menneskevæsner kvantemæssigt filtret sammen. Det ene er målet. Det andet er "skabelonen". Livstidsforlængelse gennem kendskabet til DNA, som Yawee havde, skete ved at sammenfiltre målet med skabelonen og overføre visse egenskaber fra den ene til den anden.

 

Den eneste måde dette nogensinde kan arbejde, er hvis DNA’et har en kvante egenskab, og det har det. Al vores undervisning i mere end 10 år har fortalt jer, at de 90 procent af DNA’et, der ikke er kodet og betragtes som "skrammel", er et kvante instruktionssæt. Derfor er DNA-molekylet nødt til at have nogle kvante egenskaber, som endnu ikke er opdaget, men er meget reelle og har med instruktioner til kemien at gøre, af mere end tre milliarder dele af DNA-molekylet Dette gælder især for genet, der producerer kemi af protein-kodede dele. For nemheds skyld fortæller jeg jer, at DNA’et er aktiv dynamisk og kan ændre virkeligheden af alt det, I anser som som "normalt".

 

Yawee, du forklarede målegenskaberne vedrørende skabelsen af den sammenfiltrede tilstand med menneske skabelonen meget godt. Nu kan vi afsløre, at skabelonen var (1) en kvinde (2), der er gravid. Du har ...

 

Todd afbryder: ... kilden til den perfekte DNA-skabelon!

 

Det er korrekt! Så hemmeligheden bag Foryngelses templet er dobbel: (1) På Jorden er DNA’et perfekt i et ufødt barn, og du kan overføre nogle af egenskaberne i denne perfektion, inden barnet optager planetens energi. (2) Du kan forlænge livet og healing gennem en kvante-kommunikation med DNA-molekylet. Kan du se konsekvenserne? Det kloge, guddommelige feminine, som er med barnet, er det eneste, der kunne være på skabelon listen. Er du begyndt at forstå skønheden i dette, se konsekvenserne af dette, og hvor det bærer hen?

 

Der er flere ting, der kommer til at ske i den almindelige videnskab.For det første er I nødt til at finde nogle af DNA’ets hemmeligheder, og de kommer til at dreje sig om foster-anliggender. Det begynder med, at I ser forskerne opdage de embryonale celler og magien i dem. I ved allerede, at usædvanlige stamceller findes i moderkagen. I ved også, at de forprogrammerede voksen stamceller stadig er der i kroppen. Men hvad med de ufødtes DNA? (Intellektuelle, læs videre, for hvis I standser nu, vil det skabe uro.) For det andet, dit arbejde i dag, Yawee, vil repræsentere "den perfekte skabelon" uden at bruge det, du gjorde i Lemurien. Det er derfor, du er mennesket, der vil gøre dette. Det er en udvidelse af grunden til, at du kom her, og er perfekt til 2012 og herefter.

 

Disse embryonale celler fra det ufødte er urørlige for samfundet, og de kunne lige så godt have været på Mars, for ingen videnskab vil forsøge at bruge disse celler på en 3 dim. måde. Det er alt det, I ved, om hvordan man gør på dette tidspunkt. Hvis de prøver, vil det ikke virke alligevel. Der er kvante-processer, I lærer om, der ikke alene er ikke-invasive, men faktisk hjælpsomme, og som kan overføre egenskaber fra en biologisk celle til en anden og fra ét menneske til et andet. Tænk "trådløs" [Kryon er menneskelig igen].Det, I troede, ville ville kræve ledningerne, der var over 1,000 miles lange er nu realiseret med satellitter. Det er en analogi, som viser, at I flytter ind i helt nye forståelser af overførsel af energi. Lad os et øjeblik diskutere moderen i dette tempel.

 

Kvinden på bordet dengang, der er "skabelonen", vandt i det "Lemuriske lotteri" [Kryon er morsom], for hun ved, at hendes baby ved at være filtret sammen med et andet menneske, ligegyldig hvor gammelt eller hvor sygt det er, skaber en forbedring af den, dette barn vil blive. Dette er kompliceret, men processen med at hjælpe den anden vil blive ætset ind i barnets Akasha, og barnet vil blive født med en egenskab som healer. Der er indviklethed og meningsudveksling og over-intellektuel tænkning i alt dette, som vil få din 3 dim. hjerne til kæmpe for at finde noget, der er galt ved dette. Men alt det, jeg kan fortælle dig er, at kvante systemet ikke er lineært, og din logik vil falde på gulvet, hvis du forsøger at analysere disse ting. Kan du forestille dig tid i en cirkel? Kan du se det for dig, at være på to steder på samme tid, eller endda med vilje ændre din molekylære struktur til at være en del af et andet objekt? Hvis du ikke kan gøre det, så har du ikke en rimelig tilladelse til at kommentere. For alt dette er en del af kvante mulighederne med DNA’et. Hvis du ikke tror mig, så spørg en Plejadeboer [mere kryptisk Kryon humor].

 

Nu Yawee, forstår du, hvad du gjorde dengang? Har du brug for flere svar?

 

Todd: Godt, jeg kunne sige, gør jeg? Ja!

 

[Latter]

 

Yawee, hvad er det, du drømmer om? Hvad er det, at du drømmer om, som du ikke ved og ønsker at komme til?

 

Todd: Jeg drømmer om omkalibrering af DNA’et og sammenhængende tilpasning, tror jeg, der giver os mulighed for at bevæge os frit i kvantetilstand fra et sted til et andet, som Plejadeboerne gør

Selvfølgelig ville du spørge om det, da du ser et meget større billede baseret på det, din Akasha har set og husker. Du ved også, det er muligt.

 

I mellemtiden er alle herinde igang med at spørge om de samme ting, om det, de lige har hørt: "Hvor kan vi finde en gravid kvinde og gøre det nu"

 

[Latter]

 

Det er langt hinsides dette, og Plejaderne vidste det. Hele denne information  kom oprindeligt fra dem, og gik til dig, Yawee. Det var dengang, ikke nu. Plejadeboerne behøver ikke en gravid kvinde for at få gjort det, de gør i dag. De har også DNA, men det er i fuldt udviklet kvantetilstand - en tilstand, der er potentialet for den menneskelige race.

 

Jeg vil minde om, at min partner har givet jer budskaber tidligere om holdningen i fysik. Nu er vi helt tilbage ved polaritets diskussionen, der startede denne kanalisering. Denne "holdning," Yawee, gennemtrænger den naturlige opfindelse du har gjort. Fysik er aktiv og søger balance. Det vil sige, at hvert felt, du har skabt med din proces, har egenskaberne - er du klar? – i perfekt DNA. Det ser allerede egenskaberne i blåtrykket for det ufødte. Du behøver ikke en gravid kvinde. Egenskaberne kan overføres til mennesket og modtages af dette menneske, uanset indstillingen dettes cellestruktur har og gør det i stand til at opsuge.

 

Det, du har gjort i dit arbejde, er at skabe et kvantefelt med disse Plejade egenskaber, og cellerne lytter, når de udsættes for dette. Det er ikke fintunet endnu, men du vil opdage, hvorledes du kan gøre det efterhånden. Når du gør det, vil du have fremtidens fornyelses motor, uden en "Menneske skabelon", men i stedet med Menneske skabelonens egenskaber.

 

Denne proces og andre vil også ses af videnskaben. Du vil ikke være alene om det. Det er ikke passende, du udelukkende ville kende livets hemmelighed, så der vil komme andre. Fosterstadie forsøg med dyr vil begynde at afsløre, hvad det er, der giver evne til at genvokse tabte lemmer hos mennesker, og mange af de andre ting, vi har talt om i 23 år. Det tigger stadig om besvarelsen af et større spørgsmål: "Hvad er dyrs sande rolle på planeten? Inkarnerer de?" Dette er dog til en anden gang.

 

Kig efter den slags ting, der snart vil ske, og ligeså med brugen af voksenstamceller i større målestok. Og der er det, altsammen lagt ud foran jer. Alt dette har ventet på 2012.

 

Yawee, en af dine egenskaber er, at du lever sammen med Plejadeboerne. Du er stadig i en sammenfiltret tilstand med dem, som ikke er i 3 dim. De ønsker at høre tonerne igen, som de gjorde for 26.000 år siden. De er rede. Og når dette signal er sendt, vil det sige, at "Menneskeheden er ankommet og kommet for at blive" [her tales om Todds Lemuriske Korprojekt til solhverv i 2012].

 

Og det var dagens budskab. Nogle vil sige, "For meget videnskab, Kryon!" Andre vil sige: "I sandhed, skønheden i Skaberens system er lige for hånden." Kære I, lad jer ikke kede jer væk af  den særlige videnskabelige jargon. I behøver ikke at kende og forstå det, men vi beder jer om at fejre det. For Gud Skaberen er mester fysikeren i universet og har brugt disse værktøjer til at skabe systemet af liv og balancen i kærlighed. Alt dette vil forbedre menneskeliv og menneskelig forståelse.

 

Igen, vil jeg fortælle jer, at afstanden mellem kernen og elektronerne i hvert enkelt atom er fyldt med Guds kærlighed. Det er suppen fra Skaberen, der bygger på livet og er klar til at tage din hånd, hvis du ønsker det. Det er omkalibrering af viden om planeten og det første skridt ind i et kvante paradigme.Gør dig klar til det.

 

Jeg har ikke noget ur. Jeg kan ikke fortælle dig hvornår. Jeg kan kun fortælle dig, at det er lige ved hånden, men det var det ikke, da vi startede sammen med jer for alle disse år siden. Vi passerede forbi markøren, og nu begynder arbejdet.

 

 

Og sådan er det.
 
 

Til-  bage

Opdateret d. 12.3.2012