Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollOmkalibreringen af Selvet Part 1


KANALISERING

omkalibreringen_af_selvet_part_1

Denne live kanalisering blev givet i Newport News, Virginia.

d. 28. April, 2012

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Newport News i 2012.

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Alle det, der følger i dette budskab i dag handler om menneskevæsner og noget, der er bogstaveligt talt ændrer paradigmet for deres virkelighed. Så dagen er fyldt med eksempler på at tænke anderledes [der tales om seminaret] og dette budskab vil fortsætte dette tema. Vi har givet jer budskab efter budskab, siden der fra det første af året angaves, at tingene er anderledes, og beder jer om at se på noget, vi kalder "omkalibrering af alt."

 

Jeg taler til jer lige nu på lineær måde om kommunikation, I er vant til. Dette er muligt på grund af erfaringen og en praksis, som min partner har modtaget i årenes løb. Han er intuitivt i stand til at omsætte denne mangedimensionelle kommunikation fra min side af sløret til din.

 

Kanalisering er processen at oversætte åndelige budskaber gennem et menneskevæsen. Men i processen, har I stadig menneskevæsnets 3 dim. filter på plads. Kulturen, sproget, tankeprocesserne er alle stadig til stede. Derfor er for kanalen en del af den nøjagtige kanalisering, at lære at træde til side og tillade informationen at flyde med den mindste mulige filtrering. Kanalisering har aldrig været en overtagelse af menneskets frie vilje. Det ville være noget, I vil kalde besiddelse, og det er det ikke. I stedet er det en forening, givet i kærlighed for at videregive information, energi og kommunikation fra en kærlig kilde til dig.

 

Jeg fortæller jer dette, fordi disse lektioner er vanskelige at kommunikere. Hvis du ikke har oplevet en vis form for virkelighed, så er det vanskeligt for mig at undervise om det. Du kan ikke forholde dig til det. Men jeg gør det i dag, vel vidende at det er svært at forstå. Her i denne stol giver jeg et budskab, der kommer i tre dele. Dagens budskab er første del. Hvert budskab er imidlertid fuldstændig i sig selv. Så dette budskab vil være komplet i sig selv, og de andre vil også være det. Men når du sætter disse tre sammen, bliver de større end summen af deres dele. Dette er det tredje sprog i arbejde, og der er mere i denne historie end ordene, jeg siger.

 

Hvis du har åben bevidsthed overfor den slags ting, kære du, vil du allerede forstå, at din krop genkender det, der foregår. Du unge person kommer til at arve en planet, der er meget anderledes end den, dine forældre havde. Energien er i forandring og omkalibrering. Mange af jer er begyndt at forstå det, der er det nye for Lysarbejderen. Jeg kalder dette budskab, "Omkalibreringen af selvet."

Det må ikke forveksles med "Omkalibreringen af Menneskeheden", der er givet før. Dette er omkalibreringen af dit kernevæsen.

 

 

Energi - Et misforstået Begreb

Energi i sig selv er meget vanskelig at definere eller forklare. Når mennesker taler om energi, menes der ofte det, der pulserer lineært gennem ledningerne i et mange-fase system, altså jeres elektricitet. Det er ikke det, vi taler om. Energien, vi taler om, er ikke enkeltstående information. Den er ikke tre-dimensionel, men snarere en mangedimensional egenskab hele vejen rundt om jer, som et sammenløb af Jorden og bevidsthed og frembringer noget, som I kalder manifestering. Du fødtes i en bestemt energi. Vi taler om planetens gitre, der er i en vis energi, men er ikke veldefineret. Du kan gå ind i et rum og sige: "Åh energien her føles ikke god i dag." En anden dag, går du ind, og siger, "Wau, har du følt energien her i dag?" Hvis nogen pressede dig til at definere dette, kan du få problemer. Men du bruger ordet til at betyde både noget positivt og negativt, for du forstår, energien er polariseret.

 

Det, jeg taler om i denne lektion refererer til energien, som du er vant til på Jorden, og hvad det betyder for dig. Det er energien, som du lever i, arbejder i, mediterer i og tilbeder i - og denne energi ændrer sig. Dette påvirker det, du anser for at være normalt, for det repræsenterer din behags zone. Så hvis vi kunne give dig nogen form for energiråd, vil vi sige, "Forvent at det normale vil ændre sig." Det er svært at indstille sig på.

 

Det Menneskelige Væsen overlever vidende, hvor normal forventes at være og vil føles sådan. Når du går fra A til B, forventer du visse ting - luften du indånder, tyngdekraften du oplever, magnetismen som dine celler er vant til via gitteret. Hvad nu, hvis jeg fortalte jer, at mange af disse ting ikke vil blive ved med at være det samme? Men det eneste, du virkelig er  opmærksom på som menneske, er at noget er anderledes. Nogle af jer kan gå rundt og sige, "Energien føles underlig i dag." Det er mere end mærkeligt. Det er omkalibrering.

 

 

Ændringer i Krystalgitteret - Ændring af Fortiden

Lad os begynde med at tale om de ting, der føles anderledes for dig. Her er et eksempel på en omkalibrering, og det er en oversigt over, hvad vi har givet for kort tid siden om gitrene. Vi fortalte jer, at Krystalgitteret på denne planet, en esoterisk, usynlig, mangedimensional Gaia egenskab ændrede sig. Vi fortalte jer, at det er menneskehedens "handlings" hukommelse. Det husker Mennesker og hvad de gør. Det er ligesom menneskelige handlings esoteriske "erindringsgitter".

 

Krystalgitteret er derfor knyttet til Gaia og er ansvarlig for det, som I kalder portaler, foruden det, I kalder gammel, negativ energi. Det er dybtgående i pletter, hvor der har været krig, for det afspejler erindring om, hvad mennesker har gjort i kamp. Det reagerer på menneskelige følelser. Det er Krystalgitteret og metaforet for alt krystallisk, der bevarer hukommelse og vibration. Så forestil dig et usynligt gitter omkring planeten, der husker, hvad Mennesker har gjort.

 

På steder, der føles mørke, kan I have haft krig efter krig på slagmarker, som I hellere ikke vil gå ind. Lysarbejdere føler ofte dødens elendighed, frygt og angst. Dette forbliver i landet, og I ved, jeg fortæller jer om noget, som mange har oplevet og fortalt jer om. Der er også steder på gitteret, der er portaler for healing og glæde, og det min partner ligefrem kalder Gaias livmoder - et sted hvor I kan tage til og bade i tykkelsen af menneskelige medfølelse.

 

 For kort tid siden, fortalte vi jer noget kraftfuldt ved menneskeheden. Vi fortalte jer, at menneskevæsner er ansvarlige for anbringelse  eller "overbebyrdelse" af det planetiske gitter. Men som energien fortsætter, er det typisk, at I vil betragte dette system som en lineær erindring. Det vil sige, at I tror, at både noget positivt og negativt vil blive husket og opbevaret på samme niveau i gitteret. Men det er ikke måden, det virker på, og I ved alt om dette. Hvad ser du på jeres nyheder? Hvordan er skævheden mellem glæde og rædsel? Denne balance er den menneskelige natur, og gitteret afspejler selve denne menneskelige egenskab. Det lægger langt større vægt på noget negativt.

 

Indtil nu, kære I, har Jorden husket den mørke energi på ikke-lineær måde, og har lagt større vægt på, hvor mange er døde, og hvor der har været store lidelser. Gitteret husker rædsel langt mere end fødslen af et barn. Det er ansvarlig for det, I kalder forfølgelser og spøgelser og alle de genfærd, der afspiller båndene på samme måde - det er Krystalgitteret.

 

Når I ser på planeten og spørger, hvilke vibrationer der er i dag,  er det målingen af Krystalgitteret, der bruges til at besvare det. Det er det, planetens vibration er baseret på – det mennesker gør og har gjort i fortiden. Så fortalte vi jer, at måden, nettet husker Menneskelig handling på, er begyndt at ændre sig.

 

Så nu har du et svar på et kvantespørgsmål: Hvordan kan det, der gøres i fremtiden, ændre fortiden? Det sker nu, fordi det, I gør nu, ændrer lineariteten af gitterets "huske system". Så det, der sker, der er positivt, kommer til at bære en langt større og mere storslået energi til gitteret. Derfor overskrives alt det, der var der, kaldet fortidig energi.

 

Der vil komme en dag, hvor du kan gå ind på en slagmark og sige, "Jeg føler intet." Dette skyldes, at der har været mennesker, der er lysarbejdere, som betrådte denne vej, og hvert skridt de tog, ændrede egenskaberne af marken, de gik i. Så den nye energi er i stand til at lade nulevende mennesker omskrive fortiden!

 

Nu er det ude af jeres virkeligheds rammer. I følger ikke med mig i det. I ønsker at opbevarings-processen vil være lineær, og det er den ikke. Så vi siger, at der sker en omkalibrering af selvet - det vil sige, en omkalibrering af det, du forventede, er virkelig. Det kan ikke blive mere personligt end dette. Forestil dig, hvorledes energien ville være for menneskeheden, hvis historie-energien ændrede sig?

 

Hvis gitteret afspejler menneskelig bevidsthed og gitteret omkalibrerer, så vil menneske "selvet" også omkalibrere på samme måde. Den menneskelige natur følger modellen i det, der sker med gitteret. Menneskeheden vil til sidst blive blødere, lægge vægt på skønhed i stedet for rædsel.

 

Forestil dig en situation, hvor olien ikke flyder op, når den blandes med vand. Du kan sige, "Men olien altid flyder altid op. Det er den nødt til. Det er molekylær binding og tæthed, og den flyder altid  op til toppen." Hvordan nu hvis vi sagde, at der ville komme en dag, hvor fysikken af sig selv faktisk ændrer virkeligheden i alt det, du kender? Hvad nu hvis olie kommer tættere på vands tæthed, og derfor simpelthen ligger der i midten og flyder ikke op til toppen? Hvis det skete, ville du sige, "Det er uhyggeligt. Der er noget galt med det her." Du ville ikke forstå det, og det er pointen. Din virkelighed skævvrider dig hen mod det, der altid har været og tillader ikke muligheden for det, der kunne være.

 

Hvis noget kunne ændres i den grad, at det ødelægger alt det, du forventede eller troede var korrekt og sandt, hvordan ville du da reagere? Baseret på dine kerne overlevelses erfaringer og det, du har lært på planeten, hvordan ville du da håndtere det? Kan du justere dig selv og sige, "Jeg forstår det plejede at være én måde, og nu virker det på en anden", og komme videre? Eller vil du se på det og sige, "Jeg tænker på, hvornår det vil vende tilbage til måden, det var på?" Dette, kære I, er vanskeligheden i dette budskab, for efterhånden som energien på denne planet skifter, vil selv den gamle sjæl blive fristet til at sige, "Vist så, Kryon, det er vidunderligt. Det er godt. Jeg elsker det. Jeg vil arbejde med det." Og dog vil de i deres mørkeste timer komme til at sige, "Jeg er træt af det her! Hvornår vil det vende tilbage til det, der var?" Det er fordi I er vokset op i en energi, hvor dualiteten virkede på én måde, men er nu begyndt at være anderledes.

 

 

Omkalibrering af selvværd

Nu bringer vi punktet frem, hvem Lysarbejderen er. Omkalibreringen af selvet vil blive Omkalibrering af selvværd. Nu har vi sagt det kort før, men Lysarbejderen er bange for mørke. Det er fordi mørket har slået dig hver livstid, ikke sandt? Så vi sidder i et rum med gamle sjæle, der endnu en gang er kommet ind i dette liv frygtende for hvad den mørke energi havde med til dem. Men du kom alligevel, og du kom ind uden at vide, hvad der ville ske. Der var mange profeter, der sagde, at du ikke ville komme forbi år 2000. Nu er du i 2012! Hver gang du ankommer, synes den mørke energi at være imod dig.

 

Da jeg ankom første gang og præsenterede mig for min partner, skete det kort efter den Harmoniske Konvergens. Jeg fortalte min partner, jeg var her på grund af det, menneskeheden havde gjort. Jeg fortalte min partner, at jeg ikke ville have været her ellers, for der var intet at undervise i, hvis I ikke havde gjort det. Giver det mening, at jeg ville komme og undervise jer i 20 år, og I så alle døde en forfærdelig død? Nej! Jeg ankom på grund af potentialerne i det, der sker lige nu.

 

De, der var snedige, og som havde følt Kryon energien komme ind på planeten, vidste hvorfor jeg var ankommet. Jeg repræsenterede et helt følge, der kom for at dele de gode nyheder med gamle sjæle, for at være deres hurraråbende del, fordi de havde vendt dommedagsenergien. Imod alle odds, var det ændret.

 

Sovjetunionen var faldet, en enorm geopolitisk begivenhed, der ikke var blevet forudsagt nogen steder! Det afvæbnede planetens potentielle Armageddon. Andre ting begyndte at bevæge sig i retninger, der ikke var  nogen forudsigelse for nogen steder i fortiden. Der skulle være vejledning og retning for selve denne dag, I sidder her. Det skulle være en Omkalibrering af dit overlevelses-instinkt, og det, du synes er rigtigt. Det er opgaven for dig nu, om du er i stand til at klare Omkalibreringen,  eller du altid kigger dig tilbage over skulderen, funderende over om den gamle "normal" vil vende tilbage.

 

 

Historien om den gamle Sjæl

Så dette budskab er et af tre, og det er en opmuntring og en anerkendelse af hvem, en gammel sjæl er, og hvorfor denne person har behov for at vide, hvad vi har at fortælle den. Så vi vil bare lægge det derud, så I kan se det: De ældste sjæle i dette rum, og de der hører dette, har været igennem det værste af det værste. Hver livstid, der er skrevet i din DNA’s Akasha kvante hukommelse, bærer engrammer af følelser.

 

Du kom til verden, forventende at den gjorde det, den altid har gjort. Så snart du begyndte opvågningen til sandheden, som du bar i fortiden, vidste du, du måske var nødt til at skjule det endnu en gang. Du har måske blokeret dette i din hukommelse, men det var der, indlejret i Akasha. Nogle af jer ikke ret langt herfra blev brændt på bålet. Nogle af jer kom tilbage, og det hele skete igen! Hvor mange livstider vil det tage, shaman, før du sidder og siger, "Jeg har ikke tænkt mig at gøre det igen?"

 

Du vågnede i et moderne samfund denne gang. Nu er du lysarbejder, men du siger, "Jeg har tænkt mig at gå til de esoteriske møder, men jeg vil ikke fortælle andre, jeg gør det. Fordi jeg vil ikke gå dette igennem igen." Du er forsigtig med, hvem du fortæller om, hvad du tror, fordi du er træt af at svømme mod strømmen og få det sædvanlige slåen dig tilbage mod klipperne. Du er træt af at miste familie og venner eller endda job, fordi du tilfældigvis tror, at Gud er inde i dig. Det er historien om den gamle sjæl, som er her i rummet og lytter til disse ord.

 

Men resultatet af alt dette er en gammel sjæl, som kommer og står højt som lysarbejder på Jorden, men som også mangler selvværd. Det er selvmodsigende! Hvordan kan du have et fyrtårn, der er usikker på sit eget lys, eller om det gør noget værdifuldt? Vil bølgerne komme og slå lyset ud? Men det er sådanne, der er foran mig og lytter nu, fordi I har det alle på den måde! Det kan I ikke gøre noget ved. Jeres fortid er jeres fortid.

 

Dette omslag af energi på planeten kan ikke øjeblikkelig skabe giganter og helte af selvværd, især blandt dem, der har praktiseret den gamle energi i så mange år. Måske tror du, du er klar til dette skift? Det er du ikke - ikke til energien, der kommer. Det er det, vi ønsker at også tage fat.

 

Der er noget på vej, hvor du vil være i stand til at manifestere ting, du kun har drømt om, men det kommer til at kræve tro, omorganisering og ny forståelse. Du er nødt til at opnå nogle grundlæg-gende overlevelses opfattelser, der kræver, du forstår, at dimensionelt, er I mere magtfulde i områder, I ikke kan se, end i dem I kan. Du blev ikke undervist i dette i skolen eller af din mor, og du aldrig har praktiseret dette. Det er der, du står i dette øjeblik. "Ja så, hvad kommer der til at ske, Kryon?" Svaret er, at du er nødt til at ønske ændrinngen. Hvis du ikke aktivt forsøger at ændres, vil du altid flyde på overfladen som den gamle olie.

 

 

Mørket. Er det levende?

Lige nu, tror du, du har en idé om, hvordan mørke og lys arbejder på planeten. Så lad os bringe dette op på en måde, du vil forstå. Lad os tale om mørke og lys egenskaber endnu en gang. Vi har givet dig oplysningerne igen og igen, om at mørket defineres som fravær af lys. Men hvad gør I med det? I jeres åndelige mytologi, har I besluttet at mørket må være intelligent. Der skal være en bevidsthed bag mørket, siger I, og på grund af dette, er der en mørk kraft med et navn, og derfor frygter I det. I behøver ikke at forstå, at fysikken kræver, at mørket ikke kan eksistere i lyset! Men I tror det stadig ikke. Mørke er en balance, ikke en enhed.

 

Lige nu er der mennesker der siger, "Vent et øjeblik, Kryon. Mener du, at der er ikke er sådan noget som det onde?" Det sagde jeg ikke. Lyt, Mennesker er magtfulde, og når mennesker tager noget, som intet lys har og anvender det på en bevidsthed af deres eget design, bliver det menneskelig ondskab. Nu, har det bevidsthed, fordi et menneske satte det der. Men alene, er der intet væsen ude for at fange din sjæl. Punktum. Der er kun en balance mellem mørke og lys. Mennesker er ansvarlige for at få mørke til at se ud, som det har intelligens, fordi manifestering arbejder både positivt og negativt.

 

I er alle vante til en vis balance på Jorden. Men det er ikke en intelligent balance. Det er det første, du er nødt til at lære, Lysarbejder. Der er ingen magt imod dig! Du tror det ikke, når du bliver fortalt dette. Det er svært for dig, fordi du altid er blevet lært, at der er noget, der skubber mod alt det, du gør. Faktisk er der, men det repræsenteres af mennesker i mørket og ikke af mørke med en personlighed.

 

Jo lysere dit lys er, jo mindre mørke kan der være omkring dig. "Åh, Kryon, jeg elsker det. Hvordan kan jeg få mit lys lysere?" Det er nemt! Det er ved ikke at frygte mørket! Når du er bange for mørket, giver du det din energi, gør du ikke? Så hvad er det, du frygter? Det er overlevelse, er det ikke? For i fortiden har mørket, skabt af mennesker, skabt tummel i dit liv. Selve din overlevelse var på spil. Nu ændrer det sig, og det gør mørke/lys balancen også.

 

Der er så meget her, kære du, som du er nødt til at omkalibrere. Hvem forsøger du at behage, lysarbejder? Lad mig spørge dig dette: Hvis du forsøger at behage Gud, gør du det! Jeg ville ikke være her, hvis du ikke var det. Hvis du forsøger at behage dem på den anden side af sløret, som i nogle tilfælde er dine egne forældre, der ser tilbage på dig, gør du det! Med lyset, som du har lagt her, og med lyset, du bærer, er alt godt. Føler du det? Eller er du på udkig rundt efter nogle andre godkendelser et eller andet sted og får det ikke? Det er tiden for dig at omkalibrere disse følelser.

 

Jeg vil have dig til at forstå noget: Gud har ikke menneskelige følelser. Gud sidder ikke og håber noget eller ønsker du vil gøre dette eller hint. Gud er universets skabende kilde, og du er en del af denne Gud. Derfor, at "behage Gud" er at elske dig selv nok til at være en del af Guds helhed. Der er ting, du bør vide om måden, du tænker på og det, der kommer til at ændre sig.

 

"Kryon, mener du, at der kommer til ikke at være kamp, da de nye energier er mere velvillige?" Åh, kære du, der vil kmme kamp! Denne kamp mellem mørke og lys balance på Jorden er klassisk. Du kommer til at se det som et spil, der spilles på dine egne boldbaner, hvor energierne vil gå frem og tilbage, og der synes ikke at være et hold, der vinder eller taber, blot frem og tilbage. Når du ser det, hvad vil du tænke? I dit hjerte af hjerter, hvad vil du sige? "Jo, vi fejlede. Der skete Intet."  I sandhed! Det er fordi, kære I, at alt det, I er villige til at se på, er tre-dimensionelle spillefelter. I ser ikke på noget andet, der kan ske under det eller over dette. Det er meget svært at beskrive. Det er kampen mellem mørke og lys.

 

 

Hvordan kan Mørket kæmpe mod os?

"Jamen, Kryon, hvis mørket ingen intelligens har, hvordan kan det da kæmpe mod os?" Her er nogle mørke-egenskaber, der kan forklare det. Mennesker i mørket kæmper mod dig. Mørket i sig selv er blot en balance.

 

Mørk, negativ energi er blind for, hvad du laver i lyset. Det ved ikke noget om ting i lyset, og det er din fordel, for du kan se alt, og denne mørkeenergi kan ikke. Mennesker der vandrer i mørket, skaber med hensigt mørke, og kan aldrig konkurrere med en lysarbejder, som kan se alt. Integritet er blind for mørk energi, og vil altid vinde. Ærlighed og medfølelse og omsorg vil altid vinde over mørket. Velvilje og åndelig synkronicitet virker ligesom fuld farve i disses sorte og hvide verden, der villig går i mørkere energi.

 

Og så er det simpelthen en energi, ligesom tyngdekraften er en energi, og ligesom magnetisme er en energi. Når du ser magnetisme i arbejde, og du ser tingene kommer sammen med kraft, ser du da på dem og giver dem navne og tildele bevidsthed til dem? Tror du, de er enheder? Nej i stedet siger du, "Det er fysik. Det er energi. Det bevæger sig fra her til der, drejer sig ligesom olie og vand også om fysik. Det er bare energi. Olien flyder på grund af sin tæthed. Den er lettere end vand tæthed."

Mørke og lys har de samme slags egenskaber og mørke bevæger sig, når lys er til stede. Det er ikke spøgeri, og det er ikke levende.

 

Her er en stor forskel - i den nye energi, er du en lys skaber. Derfor ændrer du planetens tæthed. Kan du se, hvad jeg siger? Derfor bevæger mørke og lys balancen sig i overensstemmelse hermed. Det er ikke smart. Den bevæger sig ud af lysets vej. Den bevæger sig ud af Lysarbejderens vej! Forstår du, hvad jeg siger? I æoner, har denne balance overhovedet ikke flyttet sig. Pludselig bevæger den sig ud af din vej, som du går hen mod den. Mørket kan ikke eksistere, hvor du går! Det kan ikke overleve på måden, det var vant til, og det vil kæmpe for at beholde måden, det plejede at være på. Men balancen vil langsomt ændre sig, og det er fordi du ikke er bange for mørket.

 

Å, kære Lysarbejder, det er budskabet i dagens kanalisering og også i morgen. Jeg vil specificere nogle af tingene, som du vil se med hensyn til disse ændringer. Det ene store emne lige nu, er dette: Hvad vil du gøre med denne nye magt? Selvom mørket ikke er intelligent, er det stadig en balancerende kraft. Derfor kan du forvente, at det vil påvirke alt, mens det ændrer sig. Du kan ikke have en ombalancering af så magtfulde indflydelser på den menneskelige natur uden det forårsager ændringer på begge sider. Forstår du? Personificer ikke mørket.

Når du falder ud fra en klippe, hvem skyder du så skylden på? Var det et tyngdekrafts-monster? Hvilken intelligens skubbede dig der, og hvordan tør den rive dig ned og såre dig? Dette er et eksempel på en kraft, der er der, men forstået som det, det er.

 

Men ulig tyngdekraften, kære I, er denne særlige balance på planeten en mangedimensionel, elastisk, dynamisk ting. Den har været på den samme måde i æoner, men nu ikke mere. Den bevæger sig følgelig til den energi, som I har valgt at skabe. Det er jeres skæbne. Men medmindre I om-justerer jeres magt, kommer der intet til at ske.

 

Omkalibreringen af selvet starter med at forstå, at mørket ingen magt har over dig længere. Det vil trække sig tilbage fra dig i stedet for at angribe dig. Hvis du frygter noget som helst, har mørket vundet. Det er balancen, vi taler om. Alt dette er vanskeligt at forklare, da disse ting vil vise sig under ikke-tredimensionale vilkår. Min partner sidder endda her og spekulerer over, om han har gjort et godt stykke arbejde i dag. Så jeg vil sige til ham, "Jobbet har været tilstrækkeligt."

 

Omkalibreringen af Lysarbejdere er beskrevet, som Lysarbejdere der opdager sit virkelige lys, Skaberens lys. De er ved at opdage, at det hører til der, at det er deres tid, og at de kan tænde det. Mørket vil ingen chance have for at eksistere nogen steder omkring dem, så længe de oplyser sig selv med medfølelse og tålmodighed.

 

Lad guddommeligheden skinne igennem hver enkelt af jer, som I går på denne planet og forstår disse ting, for de er umiddelbart forestående.

 

Ønsker du at vide, hvorfor du kom? Dette var grunden til at du kom. Det er ikke noget, der skal gøres, men snarere en måde at være på. Det er at være lys, hvor mørket plejede at være. Dette var dagens budskab. Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden.

 

Og sådan er det.
 
 

Til-  bage

Opdateret d. 6.7.2013