Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollJordens Knuder og Nuller


KANALISERING

jordens_knuder_og_nuller

 

Fra Lee Carroll

 

Hvad er knuder og nuller? Hvorfor er vi optaget af dem? Hvad handler dette om? Denne side er forklaringen, og vi videregiver den nyligt kanaliserede information fra KRYON:

 

I 2012 var Kundalini Turen en af de mest spektakulære Kryon udflugter jeg nogensinde har foretaget.

 

Vi startede i oktober 2012, og skabte et fantastisk eventyr, der varede længere end 30 dage. Vi befandt os i biler, busser, både og flyvemaskiner (og nogle køretøjer, vi ikke kender)... Vi krydsede Andesbjergene og besøgte fire lande, rejste til de mest fantastiske åndelige steder på Jorden. Vi følte dybt den nye energi. Vi blev mødt af vogtere af kløfterne og bjergene, som talte til os gennem Kryon. Vi indså, at den plejadiske forbindelse var i live og havde det godt, og vi "hørte" gennem en mangefold af Kryon kanaliseringer om hvilke typer af energier, plejadeboerne havde præget og skabt på planeten Jorden. Dette omfattede en omhyggelig placering af tidskapsler, som ville afgive energi og information, hvis planeten nogensinde nåede en bestemt vibration... Vi er nu i denne vibration!

 

Vi sad på toppen af Sol-øen ved Titicaca-søen i en højde af 4000 meter, og følte søens og de omkringliggende bjerges utrolige afklarethed, mens Kryon kanaliserede om energien vi følte .... knuder og nuller. Jeg følte de gamles hvisken og GAIA’s blide kærlighed, da jeg begyndte at kanalisere i en græsmark ved foden af det højeste bjerg i Andeskæden (Mt. Aconcagua), hvor Kryon identificerede et nul. Jeg stod og kanaliserede på en klippeafsats med udsigt til Machu Picchu, hvor KRYON talte om opvågningen af Pumaen - og knuden vi var i.  

 

Otte og tyve kanaliseringer blev givet på denne tur, men i alt dette, var der aldrig en fuldstændig forklaring på knuder og nuller ... hvad de var, hvorfor, eller især hvor de var. Nu er dette ændret.

 

-----------------

 

I de sidste få måneder af 2013, har Kryon i mange stumper og stykker givet detaljerede oplysninger i kanaliseringer, der for det meste var i udlandet (lande uden for USA), Nogle af kanaliseringer blev givet i Dr. Todd Ovokaity’s værksteder, nogle i regelmæssige arrangementer, og nogle blev givet som svar på direkte spørgsmål i en kommende bog. Hovedparten af disse oplysninger findes ikke på dette websteds audioside eller på kanaliserings siden, du kigger på. Så med hjælp fra en ny forfatter og hendes fremtidige bog ønsker jeg at udfylde hullet. (Jeg vil forklare om et øjeblik). Selv efter du har læst alt dette, er oplysningerne stadigvæk ufuldstændige. Det viser, hvor nyt det er.

 

Knuder og nuller repræsenterer forskellige egenskaber i energier på planeten. Der er mange knuder og nuller over hele kloden."Plejadeboerne", er vores åndelige forældre, der tilsåede denne planet med guddommeligt DNA. Dette er mange af de indfødte på planetens skabelseshistorie, og repræsenterer også KRYON’s lære. Det er også ansvarligt for vores "sammensmeltede DNA" forhold, hvilket giver os treogtyve i stedet for de normale fire og tyve kromosompar som andre dyr har. Det "råber" til biologerne, at "vi kommer ikke herfra." Samtidig med , at Plejadeboerne frøsåede menneskeheden, placerede de også "tidskapsler" i vores DNA, GAIA og hvaler og delfiner.

 

Kryon har afsløret, at blandt de mange tidskapsler på GAIA, er der 12 store foretagender. Disse tolv tidskapsler er repræsenterede på fire og tyve geografiske lokaliteter. Årsagen er, at hver tidskapsel består af et polariseret par af en knude og et nul.

 

Oplysningerne om knuder og nuller er helt ny og kompleks, og de findes ikke alle på ét sted. Faktisk er det så godt skjult, og næsten som om Kryon ønskede, vi ville starte et samlearbejde og stille tilpassede spørgsmål, således at særlige svar kunne gives. Det var præcis det, der skete.

 

I de næste måneder i 2013 vil der komme endnu en KRYON bog, men den vil ikke beskæftige sig med dette spørgsmål... I stedet har en ny forfatter kombineret sin lidenskab for miljøet med Kryon’s åndelige viden.  

 

Jeg vil gerne introducere jer til den første Kryon relaterede bog, der ikke en af mine! Gaia Effekten - Det bemærkelsesværdige System med samarbejdet mellem Gaia og menneskeheden, er planlagt til at være en 2013 udgivelse. (Ariane Publishing). Denne bog, af den australske forfatter og naturforsker Monika Muranyi, er en samling af alt det, Kryon nogensinde har kanaliseret omkring Gaia! Det er noget, jeg aldrig ville have haft tid til, og det indeholder nye kanaliseringer fra Kryon, som aldrig er blevet udgivet. Så det indbefatter også (du gættede det), spørgsmål om knuder og nuller og tidskapsler.

 

Fru Muranyi’s bog repræsenterer et fantastisk stykke forskningsarbejde, der omfatter lytning til Kryon kanaliseringer, læsning af Kryon bøger plus gennemgang af alle on-line spørgsmål og svar. Tilføj hertil, at hun stillede over tredive nye spørgsmål, besvaret af Kryon i hendes bog - svar, der aldrig har været set før. Desuden er der endnu mere information til rådighed gennem ret dunkle Kryon kanaliseringer om stederne hvor disse tidskapsler er placerede, men blot optegnet af andre.

 

Så takket være hende har vi nu et langt bedre billede af, hvad knuderne og nullerne er, og tidskapslernes rolle. Det, der følger, er hendes forskning om emnet. Nogle af oplysningerne vil blive præsenteret i hendes bog, og nogle ikke, fordi Kryon først for nylig åbenbarede det... Efter de nye oplysninger, som Kryon langsomt har afsløret, har hun i løbet af de sidste tre måneder skabt et kort, som viser placeringen af disse energier (se nedenfor).  

 

Spørg mig ikke, hvorfor din favorit portal ikke er med på listen. Det handler ikke om portaler på planeten. Det handler om tolv store tidskapsler repræsenteret ved fireogtyve parrede placeringer af knuder og nuller. Nogle af disse har tiltrukket mennesker i tusindvis, og nogle er så afsides beliggende, at mennesker ikke når dem nemt. Så bliv ikke skuffet, hvis det sted, du fik din åbenbaring, ikke er der. Der er mange tidskapsler på planeten, men kun tolv hovedsagelige.  

 

Kryon har endnu ikke afsløret det nøjagtige parforhold mellem knuderne og nullerne. Husk: De tolv store tidskapsler er polariserede par. Kun ét knude og nul par er blevet afsløret under den seneste rejse til Moskva, Rusland. Dette par er tidskapslen, der udgøres af knuden i Maui, Hawaii og nullet i Tibetsi bjergene, Chad (Afrika). Det var det første tidskapselpar der blev stimuleret af det Lemuriske Kor den 21. december 2012... Kryon fortalte i en metafor om denne begivenhed, at det var som at sætte en nøgle i en lås for at åbne adgangen til alle de andre tidskapsler.  

 

Hvad forventes vi at gøre med denne information? Mange ting. Men en af dem er lige foran os, for tidskapsel-parrene reagerer på "designet medfølende handling." I den lemuriske Kor erfaring i Maui, foreslog KRYON os at gentage koroplevelsen ved at bruge andre tone kombinationer til at ændre planeten med. Dette er så den første øjeblikkelige handling, vi kender ... store grupper af mennesker, med hensigten at synge særlige toner, kan frigøre noget af energien (der indeholdes i tidskapslerne) som Plejadeboerne vidste, at vi ville behøve... lige omkring nu.  

 

Lee Carroll

 

 

 

 

 

 

Knuder og Nuller

 

Oplysninger indsamlet af Monika Muranyi til hendes nye bog:

Gaia Effekten - Det bemærkelses-værdige System med samarbejdet mellem Gaia og menneskeheden (Et kompendium af KRYON kanaliseret information)

Også (nedenfor) ... upubliceret KYRON kanalisering - 2013

 

 

Hvad er de? Her er de særlige definitioner, som er givet af Kryon:

 

KNUDER: Der er tre slags knuder: de portale, hvirvlerne og de vortale. En portal er en knude, der overlapper og forstærker Gaia. En hvirvel består, hvor der er energier der kolliderer og energien er i konstant bevægelse. For nogle, der er i en vortex, kan det føles godt en tid, men det er hårdt at leve der. En vortal er halvt portal og halvt vortex. Der er ingen symmetri i disse linjer og de forekommer under jorden samt på Jorden. Så det bliver mere kompliceret end du tror. Alle disse linjer er skabt af Krystalgitteret og dette er skabt af den menneskelige bevidsthed.  

-- KRYON (omskrevet) --

 

En del af et Kryon svar på et spørgsmål i Monikas Gaia bog

 

Knuder er nøjagtigt det, der er blevet fremført: De er steder med enorm intensitet, hvor Krystalgitteret kan gemme tidskapslerne med skabelses-skabelonen, som placeredes dér af Plejadeboerne. Så knuder kan også være et opsteget landområde, der føles meget behagelig. Dog, som før nævnt, er knuder ofte på steder, der er mindre tilgængelige eller ønskelige for normal menneskelig beboelse på grund af den intense energi. Men mennesker er meget tiltrukket af dem alligevel, og Jordens indfødte byggede ofte deres templer der.  

 

Disse tidskapsler er nødt til at være på planeten som en vejleder eller et blåtryk til at starte Gaia’s kreative energi. Vi har fortalt jer, at de langsomt frigøres, de modificerer Krystalgitteret til at hjælpe det menneskelige-bevidstheds skift, og i sidste ende skabe en opsteget planet.  

 

Skabelonerne er ikke blot information. De er kvante-portaler af Plejadisk liv. Det er svært at forklare, men overvej et øjeblik, at kvante energi kan eksistere to steder på samme tid. Dette er en egenskab, som også endda ses i jeres egen kvantefysik, så det kan ikke være så mærkeligt for jer. Overvej et øjeblik, at selv livet kan have denne egenskab (at eksistere på mange steder på samme tid). Vid derfor, at jeres frø skabere altid på en hvis kvante måde har været her og er i tidskapslerne.  

 

Når I føler disse energier i 3 dim., har I en tendens til at linearisere dem alle. Derfor vil de, der er følsomme se "en by", eller føle væsner, der måske endda kunne tale med jer. Men virkeligheden er, at disse følelser kun er egenskaberne ved at kigge på dybtgående kvante energi, mens i 3 dim.

 

Mt. Shasta er en af disse tidskapsler. Bjerget er klar til aktivering, og frigivelsen af tidskapslen dér er allerede begyndt. Men nu, hvor vi er forbi 2012, kan Plejadeboerne indtage en mere aktiv rolle. I  vil vide, hvad det betyder på et senere tidspunkt.  

-- KRYON --

 

NULLER: Når Krystalgitteret overlapper Gaiagitteret på en måde, hvor de ophæver hinandens energi, får du et nul. Et nul er derfor et sted, hvor der er fravær af Krystalgitteret, så det, du får, er ren Gaia energi alene.  

- KRYON (omskrevet) -

 

En del af Kryon svaret på et spørgsmål i Monikas Gaia bog

 

Et nul, eller tomt landområde kan føles vidunderlig, men det er for overvældende at være i over lange perioder. Det repræsenterer ren kreativ energi. Det er langt sværere at leve her, og de steder på Jorden, hvor dette findes, er derfor ofte ubeboede (nogen af dem er også i havet). Der er også mærkelige magnetfelts egenskaber her, hvilket gør det vanskeligt for livskraft og balancerede hjerne synapser (som kræver magnetfelts balance i det, I er vant til). Ubalance og forvirring er resultatet.

-- KRYON --

 

 

Yderligere oplysninger om tidskapsler

 

Kryon har sagt, at mens medfølelses koret synger særlige tonepar til tidskapslerne, bliver tidskapslerne kvantemæssigt stimulerede. Der sker ikke en åbning eller lukning, som man på lineær måde forestiller sig. For eksempel, i tilfældet med Maui i 2012, stimulerede I den lemuriske, og det er dens polaritets partner. TO af dem sendte et signal.

 

Hvis I vil vende tilbage til Maui og I gjorde det igen, vil det blive lige så dybtgående med nye egenskaber i tidskapslerne der bliver frigivet... Så kapslerne er indstillede til at reagere på dagens bevidsthed.  

- KRYON 22 maj 2013 Moskva, Rusland -

 

De komplette par kendes endnu ikke, men Kryon har givet et af dem. Maui er parret med Tibetsi bjergene i Tchad (Afrika), og dette var én af de tolv tidskapsler, der stimuleredes under den lemuriske kor-begivenhed d. 21. Dec, 2012. Forskning har vist, at dette område har nogle geologiske ligheder med Maui, idet det også er vulkansk. Det synes også at være på den modsatte side af jorden fra Maui.  

 

Det næste arrangement bliver medfølelses koret, som vil medvirke på Yucatan-halvøen i Mexico. Dennes par er endnu ikke kendt, ej heller er det præcise formål og hensigten hermed realiseret endnu. Men når tonerne er udviklede, vil det blive givet til Dr. Todd af KRYON, når det er relevant. Men vejledningen er klar ... gør det!

 

Sluttelig er her et uddrag af en kanalisering der blev givet i Moskva, Rusland – d. 26. maj 2013 følgende Dr. Todd tonings seminar. (Det er typisk, at disse mindre kanaliseringer ikke bliver lagt ud på Kryon hjemmesiden).  

 

NYT:

Denne information er ikke tilgængelig på audiosiden, og nedskrivningen præsenteres her for første gang!

 

 

Fra Kryon kanaliseringen i Moskva, Rusland

 d. 26. maj 2013

Følgende Dr. Todd Ovokaitys' tonings seminar:

 

"Det Manglende Led"

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Der er så meget at diskutere, og så meget at forsøge at forklare. Hver gang vi sidder foran jer, der vil komme til et møde som dette, er vi åbenlyst stand til at frigive en lille del af det store billede. Men lad os i dag tale lidt anderledes om hele billedet.  

 

Der er noget, der lige er sket i udviklingen af tonerne. Vi er begyndt at diskutere, hvad de virkelig er til. Det første sæt blev åbenbaret, og udført på stedet, der tidligere kaldtes Lemurien. Grunden til at det skete, er faktisk lidt skjult, og er nu blevet afsløret. Så bliv hos mig, for min partner [Lee] vil forsøge at forklare nogle ting, der er meget komplekse.  

 

Stedet, hvor koret optrådte i Hawaii, er faktisk den ene af to polariteter, og repræsenterer faktisk to steder på planeten. Vi har åbenbaret overfor Dr. Todd Ovokaitys at der er en række af det, vi vil kalde Plejadiske "tidskapsler" på planeten. De repræsenterer fire og tyve steder, men for nemheds skyld vil vi sige, at tolv af dem er ladet på én måde, og at tolv af dem oplades på en anden måde. Så i virkeligheden, har de alle en polaritet, der skaber tolv komplette tidskapsel-par. Når I berører en, berøres den anden også. Disse dybtvirkende tidskapsler har ventet på denne energi på planeten.

 

Udgangen af 2012 var en tid, hvor nøglen blev sat i låsen, som åbnede adgang for dem alle. Så en del af tone-sættet, der blev sunget dér [Maui] skabte en måde at åbne for potentiel adgang til alle disse på planeten. Dette er forholdsvis enkelt for jer at forstå, men nu bliver det sværere.Lige så mange gange, vi forsøger at forklare dette, er der mange, der ikke forstår det. Så jeg har tænkt mig at træde ud af fysikken et øjeblik og gå ind i en metafor, som de fleste af jer vil forstå.  

 

Jeg vil gerne fortælle jer om noget, I er meget fortrolige med, for at give jer et scenarie, der giver mening for jer. Jeg håber, at I vil forlade dette sted, ikke i forvirring, men med en "A-Ha! Nu har jeg det!" oplevelse.  

 

En af de store opfindelser, som I har lige nu, er det, I vil kalde høj definitions-tv. Det repræsenterer de enorme skærme, der viser nogle af de smukkeste billeder nogen nogensinde har set på TV. Hvilken en opfindelse! I kan se stykker og enkeltdele af Jordens storhed, lige på skærmen foran jer. Det tager ofte vejret fra jer, så virkelig det ser ud. Hvis I ikke engang kender til grundlæggende videnskab, kender mange af jer hemmeligheden om, hvordan tv fungerer. Det er simpelt. Jeres videnskab opdagede for længe siden, at alle disse smukke farver, I ser, kan præsenteres for jer i det, de vil kalde det "additive farvesystem." Det er baseret på noget, der hedder tri-kromatisk menneskesyn. Ganske enkelt, betyder det, at de smukkeste billeder på jorden, alle kan præsenteres ved hjælp af kombinationer af kun tre farver! De er røde, grønne og blå. Det er alt hvad I behøver. Når de kombineres korrekt, skaber disse farver næsten alle mulige farver, som mennesker har evnen til at se. Tre farver.  

 

Når I ser fjernsyn, er I ikke opmærksom på de tre farver. I stedet er I opmærksom på de millioner af farver, der rammer jeres øjne, sat sammen af kun tre grundfarver. Dette er hemmeligheden i farve-tv. Det forenkler overførslen i at sende jer millioner af farver.  

 

Så når transmissionen sker, sender systemet "information" til TV om, hvordan man kombinerer de tre farver, som tv-apparatet skaber. Derefter giver det jer noget, I genkender -  det fulde farvesyns-spekter, og "Det store billede"

 

Så lad os nu anvende denne viden til det, der foregår i et område, I virkelig ikke er bekendt med. Jeg kan anvende denne metafor om TV på flere måder: Lad os tale om fysik først. I er i 3. dim.  Så lad os forestille os, at du som menneske på jorden er en "kvante" TV-modtager,. Lad os sige, at din 3 dim. virkelighed kun svarer til alle de røde farve pixels (de millioner af pletter der udgør billedet på TV-skærmen). Lad os sige, at jeg kom og talte til jer, så ville jeg kun tale til de røde pixels i et meget større system. I 3. dim., får I kun en "delvis" nedfælning af det der faktisk sker.  

 

Lad os nu yderligere fortælle jer, at de røde pixels ingen idé har om de blå eller de grønne. I denne metafor, kan I tro, at de findes, men I har aldrig set det store billede - alt I forstår er rødt. Jeres virkelighed er sådan. Så længe I forbliver i 3. dimensions overlevelse, er ingen kvante eller multi-dimensional energi synlig for jer. Faktisk går I rundt med alle pixel farverne, men rød er alt det, I får fat i, i 3. dim.

 

Lad os sige, at jeg nu tager til en fysiker konvention. Her vil de klogeste hjerner på planeten være, og jeg begynder at tale om røde og blå pixels. Jeg får deres opmærksomhed! De får en langt bedre idé, i og med, at de blå eksisterer ... men uden nogensinde at se dem sammen, disse fysikere har endda ikke HD billedet, og de grønne er ikke engang kommet til syne for dem endnu... Intet billede kan overføres, for der er ikke nogen sand (anvendelig) måde at kombinere alle tre farver... Så der er ingen smukke billeder at se på, og alt mennesker kender til, er delene men "uden en henvisning til det store billede."

 

Der er ingen på planeten, der virkelig har alle tre farver i fysikken (ved anvendelse af metaforen). Åh, I er tæt på! Men det betyder, at der faktisk ingen er på planeten, som kan se det store billede, som konstant bliver transmitteret til jer. I har kun de to farver af de tre, der er nødvendige for at se, hvad der virkelig sker. Uden information om, hvordan farverne skal kombineres, og uden den endelige farve, er det blot et "kaos af pixels" ... dele, der ofte ikke giver mening.  

 

Så lad os anvende det samme princip til tonerne, der bliver sunget og lært i dette seminar. Der er tolv tidskapsler, der er blevet placeret på planeten. Hvis du har været opmærksom på "Kryon’s fysik," ved du, at alt i fysik kommer i par. Selv de 3 dim. fysikkens love I nu har, kommet i par. Så tanken, at selv kvantelovene også er polariserede, bør ikke være vanskelig for dig. Og så må du vide, at de tolv planet-tidskapsler også kommer i par - tredimensionelle par repræsenteret som steder på planeten.  

 

Tonerne: Én tone, sunget imod (med) en anden, repræsenterer også polaritet. Nu ved du, hvorfor der er to. For de "taler" til polariteten af tidskapslerne, de synges til at aktivere. Nu er dette langt mere komplekst, dog kommer vi ikke ind på det nu. Men vid, at tonerne også er polariserede, og når de synges sammen, skaber de en tredje energi. Husk dette indtil videre.  

 

Tidskapslerne repræsenterer steder på kloden, hvor der sker noget energetisk, men stadig ser I kun på to ... knudepunkter og nuller. Vi kalder disse par, planetens røde og blå tidskapsler. Lad os sige (i TV metaforen), at I har en rød tone og en blå tone. I synger dem sammen. Hvor er den tredje farve? I tidskapsler, er der kun to dele - den positive og den negative (knuden og nullet). Der er ingen triade i fysikken, som I ser, og som beskrevet, er alt i par. Så hvad er der med det?

 

Jovel, kære I, det er ikke måden virkelig "universal fysik" virker på. Dette er det, jeg vil fortælle jer i dag. Den tredje farve i denne metafor er "kvante medfølende bevidsthed". Det er en tredje energi, der er katalysator for de andre to til at skabe den grønne pixel og give dig hele billedet! Du kan måske endda sige, at det er "informationen" til at bringe det hele sammen. Men indtil den røres rundt i de to andre, vil det store billede aldrig ses. Desuden er der denne ironi i det: Selv når det er skabt, hvis du blot sidder der som en rød og en blå pixel, vil du aldrig se billedet. Men andre kan!

 

GAIA kan, Plejaderne kan, og enhver civilisation i galaksen, der har kvante syn, kan også! De ser din transmission. Det er en ironi, ikke? At du kan frembringe billedet, men du kan ikke se det? Ikke endnu, men snart. I mellemtiden kan I stadig sende billeder til dem, der kan se dem.  

 

Så nu ved I lidt mere om, hvad der sker, når I synger en tone mod en anden. Det skabes gennem medfølende bevidsthed, en tredje energi, den store grønne pixel. Så I har den røde pixel der repræsenterer en tone i tre dimensioner, og den blå pixel repræsenterer en anden tone. Men når mennesker synger dem sammen, frembringer den guddommelige bevidsthed i hensigten med begivenheden den manglende grønne pixel, og instruktionerne til billedet.  

 

En handling, der taler til tidskapsel parret, som så fyldes med energi på planeten. Men lyt: Når de to polariserede tidskapsler fyldes med energi, skaber de også en tredje energi - den manglende metaforiske grønne pixel, og de sender et billede med millioner og atter millioner af energier og farver. Undertiden overføres billedet ind i Jorden, og varskoer Jorden om noget, I laver, som aldrig kunne overføres før, inden I drejede nøglen i låsen den 21. december. Af og til skaber tonerne et andet billede, der sendes ind i galaksen for at lade dem, der ser hele billedet, vide hvad I laver. Så hvad er "det manglende led?"

 

Lyt kære I: Fysik er ikke komplet uden den guddommelige bevidsthed i DNA’et, som har "frøkernen." Fysik alene findes kun kun i par. Men fysik kombineret med helligheden i medfølelse kompletterer triaden ... og disse tre svæver ind kommunikationen med hele galaksen.  

 

Nu er det her, hvor jeg ønsker at ære menneskevæsnet: I sidder i et rum som dette [seminaret i Moskva], og I studerer det røde og blå, tone for tone. Alligevel stoler I kun på et større scenario. Lad mig give jer et eksempel på, hvad det ligner: Lad os sige, at I havde en af de mest indviklede bilmotorer på Jorden. Lad os sige, det var en kvante racerbil med titusinder af dele, og I her studerer én møtrik eller en bolt i denne del. Lad os sige, at planerne for motoren ikke er kendt for jer, men I sætter delen sammen alligevel. Hvordan var det muligt for jer at se det hele?

 

I stedet har I tillid til, at motoren vil fungere. I er ved at lære, hvordan man laver en del og matcher den til en anden, og sætte den på, hvor den hører hjemme. I har ikke engang set en racerbil! Så ... når racerbilen er færdig, ved I ikke engang, hvor den kommer til at føre jer hen!

 

Det er derfor, vi ærer jer i dag, for på et vist niveau, føler I, hvad det er, I laver. På et eller andet niveau styrer I alle racerbilen. I studerer tonerne til at skabe en tredje energi, og selve denne interesse i tonerne begynder også at åbne tidskapsler i jeres egen krop, med det samme store billede! I ved ikke, hvor det kommer til at føre jer hen heller.  

 

Det er definitionen af tro og tillid, og - en gammel sjæl. Velsignet er menneskevæsnet, der husker et stort billede, som det ikke kan se endnu. Men det ved, at det kommer fra den Store Centrale Sol og dets indsats fortsætter med at bygge motordelene, som en dag vil bringe det til en opsteget planet. I den proces vil det få en længere levetid, sundhed og kærlighed, selv uden nogensinde at se det. Det ser aldrig HD-billedet.  

 

Men lad mig fortælle dig noget. Der vil komme en dag, hvor du vil, kære du. Det er "Byen på Bjerget", og det vil tage vejret fra dig.  

 

Og sådan er det.
  Knuder og Nuller i alfabetisk rækkefølge

I alfabetisk rækkefølge:

 

 KNUDER

 1 Glastonbury, England

 2 Island of the Sun, Titicaca-søen Bolivia

 3 Machu Picchu, Peru

 4 Maui, Hawaii, USA

 5 Mont Blanc, De Schweiziske Alper Frankrig

 6 Mt Cook, New Zealand

 7 Mt Ida og Hot Springs, Arkansas USA

 8 Mt Shasta, Californien, USA

 9 Rilabjergene, Bulgarien

 10 Table Mountain, Sydafrika

 11 Uluru, Australien

 12 Yucatan halvøen, Mexico

 

 NULLER

1 Aneto, Pyrenæerne Spanien

2 Gunnbjørn Fjeld, Grønland

3 Meili Snow Mountain Kina

4 Mt Aconcagua, Argentina

5 Mt Ararat, Tyrkiet

6 Mt Fitz Roy, Patagonia Argentina

7 Mt Kailash, Tibet

8 Mt Kilimanjaro, Kenya, (Afrika)

9 Mount Logan, Yukon Northern Territories, Canada

10 Tibetsi Mountains, Chad (Afrika)

11 Uralbjergene, Rusland

12 Victory Peak, Tien Shan Kasakhstan (Centralasien)

 

 


 
Til-  bage

Opdateret d. 21.11.2010