Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollHemmeligheden ved Mesterskab


hemmeligheden_ved_mesterskab

Denne live kanalisering blev givet i Moskva, Rusland

Lørdag d. 15 maj, 2010

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet revurderet [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Moskva i maj 2010.

 


 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Som min partner siger, går lineær tid hurtigt, og her er vi ved afslutningen af et to-dages arrangement. Den enhed, der kaldes Kryon, er imidlertid ikke lineær. Jeg kan virkelig repræsentere en energi i stedet for en enhed, og den er aldrig den samme. Der er egenskaber ved den, som du er kommet til at forvente, men den er aldrig den samme. Hvis du har bemærket det, så vokser denne energi i intensitet efterhånden som mennesket [Lee] tillader bevidsthedsportalen at åbnes mere. Den største del af denne proces er jeres, for I vil ikke modtage noget af denne energi, medmindre I forsøger at matche det, han gør, indenfor jeres egen bevidsthed. Han åbner døren så vidt som han kan, og det tillader en vis mængde information at komme igennem en hellig, personlig portal. Som min partner kanaliserer, passerer oplysningerne gennem hans Højere Selv, og det går op i en højere enhed, I ser nu. Det er hans stil og er det, han gør, det han tillader med sin bevidsthed. I bliver bedt om at gøre det samme. Dette frembringer så endnu en energi, som kaldes "det tredje sprog." Vi har nævnt denne proces mange gange før. Det er den katalytiske energis sprog.

 

Det er vigtigt, at I hører hans stemme. Vidste I det? Selv om I ikke forstår hans sprog. [Lee taler engelsk, og det er ved at blive oversat til russisk.] For i lyden ligger de faktiske vibrationer i luften og et katalytisk sprog af ånd som er energi i rummet. Det føles, og det er på toppen af alt det, du opfatter som et lineært budskab her.

 

 

Så det er det, I føler nu, kære I, hvis I tillader jer selv at føle  i aften. De meget intellektuelle og akademiske mennesker, som er her, vælger måske ikke at føle. De kan vælge ikke at inddrage nogen følelser overhovedet. Og hvis det er tilfældet, er der ingen dom over det. Men i deres proces, satte de en barriere op mellem noget smukt og sig selv. Hvor mange af jer kan tillade portalen at åbnes og optage dette enkle budskab? De, der gør, vil modtage al den energi, der er givet - og noget af den kan faktisk være en helbredende energi.

 

Dette kommer ikke til at blive en udholdenheds kanaliserng. I stedet vil det blive et sødt tegnsætningsmærke på to smukke dage sammen. Hvad er det, I vil komme til at tage med fra vores tid sammen? Minder? Måske der kunne være mere? I mangedimensional tilstand bærer du måske energier ud af døren sammen med dig, som du ikke kom med. De er egnede, lyse, og kan blive livsændrende, når du overvejer ideerne om, hvem du i virkeligheden er.

 

I kanaliseringsprocessen underviser min information i mesterskab. Det er det, der kommer gennem mig, og er givet til min partner [Lee]. I 21 år har vi undervist i dette i forskellige stadier, på forskellige måder, og gennem mange emner. Det handler om at åbne døren og se et "større dig." Foredraget min partner gav i dag [tidligere på dagen] er ét, hvor vi angav begreber for at vise jer, at der er en begrænsning i jeres tankegang [en skævvridning]. Men selv med denne skævhed er mange af jer rede til at få denne mangedimensionelle dør til at blive bredere. Så i disse få øjeblikke, der er tilbage, vil jeg give et enkelt budskab. Jeg har tænkt mig at kalde det: "Hemmeligheden ved Mesterskab".

 

Er det "implantering?"

 

Hvad betyder dette egentlig for dig? Hvem er en mester for dig? Er det muligt, at du kan ændre dig selv i den grad, at man kunne sige: "Jeg besidder mesterskab?" Hvad betyder det i dit liv? Godt, måske har nogle af jer kigget på Kryon arbejdet for at få svar. For enogtyve år siden, gav jeg jer et begreb om en energi, der blev kaldt en "implantering." På det tidspunkt fortalte min partner mig, at det ikke var et godt ord at bruge, for mange gange mennesker tror, at dette er en ond ting. Det fik mange til at standse op og se på det og undersøge det. "Hvad er det?" kunne de sige. Nogle var bange for det, og mange løb den anden vej, og undersøgte aldrig, hvad det kunne indebære. Nogle brændte endda Kryon bøgerne.

 

Det var netop den reaktion, vi ønskede, til stor fortrydelse for min partner. Men det var passende, fordi når et menneske accepterer det, starter dette en proces med åbenbarelse. Efter alle disse år defineres det nu  som "indplantning af tilladelse til at skifte." Måske var der nogle af jer, der gjorde det? Måske du gav denne åndelige tilladelse og tingene begyndte at ændre sig? Mange gjorde. Måske du nu er en, der gjorde det og sidder her og ved nu, at "dette implant  være hemmeligheden ved mesterskab, for det startede en massiv ændring i mig, og her sidder jeg i dag med fuldt kendskab til min åndelige søgen. Kryon, er det hemmeligheden ved mesterskab?"  Nej, det er blot et intuitivt skridt. Indplantningen var en god proces at starte med dengang, for den involverede det, I hører så mange gange, ren hensigt til at ændre sig  og hjælp til åndelig forandring.

 

Er det da det med med det Højere Selv?

 

"Nå, så er det måske bekræftelsen af det Højere Selv? Det må være det, Kryon. Har jeg ret?"  Nogle af jer har åbnet døren metaforisk til jeres hjerte, og I har tilpasset den tre-dimensionelle del af jer til den mangedimensionalle del af Gud. Dette er et stort skift, og nogle af jer er så meget anderledes i dag, end da I startede denne esoteriske rejse. I er så anderledes! I føler det, og I ved det. I tror, at I måske faktisk berører stykker og dele af det Højere Selv. I kan mærke det faktisk mønstrer noget om i jeres liv, som I troede aldrig ville kunne ændre sig, og I har ret. "Så det må være det, det må være hemmeligheden ved at skabe mesterskab. Tilslutning til det Højere Selv. Er det rigtigt Kryon?"  Det er ikke det, heller, men det er meget vigtigt. Det er noget af det vigtigste, du kan gøre. Der er så mange budskaber, som vi har givet om det, og i så mange år har vi inviteret jer til at gøre netop dette.

 

Kan du blive større end du tror? Kan du åbne dit hjerte i aften? Lyt.

 

Lad mig stille dig et spørgsmål. I denne kultur, i dette samfund [Moskva] ville det være modigt at blive elsket denne aften, ville det ikke? Hvad nu, hvis du skulle tabe dit bevogtede hjerte længe nok til at føle noget her? Hvad ville der ske med dig? Jeg vil give dig et løfte; hvis du vil åbne dette dit bevogtede område, bare for et øjeblik, og optage det, der kommer, kan du derefter lukke det helt i igen, hvis du ikke kan lide energien. Dette er et sikkert sted at være lige nu. Kan du gøre det?

 

Er det i DNA’et?

 

Hvad er hemmeligheden ved mesterskab? Nogle har sagt, "Nå, så må det inddrage den nyeste Akasha undervisning, for i de sidste to år, Kryon, har vi hørt, hvad du har sagt om Akasha optegnelserne i vores cellestruktur. Du har endda en bog om dette!"

 

I sandhed er det et forbløffende dimensionalt værktøj, hvor tidligere liv ikke længere er forbi. I denne nye energi, kan et menneskevæsen dukke ned i den tilsyneladende metaforiske suppe af tidligere livs energier og føre noget, det har brug for i hverdagen, med sig op. I dag kan et menneske gå ind i det indre og hente de ting, det har brug for fra fortiden. Det kan skabe en kvantetilstand af livstiderne, det har tjent og levet, og få en mangedimensional oplevelse af tid, ved åndelig at gå ind og få de ting det behøver. Det har levet disse energier, og det ejer dem stadig og fortjener dem. Det kan få fred med alt. Det kan fjerne drama fra sit liv og endda helbrede sin cellestruktur. Dette er et af de mest kraftfulde værktøjer, vi nogensinde har diskuteret med menneskeheden. Jeg har blot haft døren åbnet til begrebet minedrift i Akasha inden for de seneste to år. Hvilket et begreb! Tænk over magten dér. Kun mestre kunne gøre dette tiligere.

 

"Så Kryon, er det det? Er det det, du taler om? Det er hemmeligheden ved mesterskab, er det ikke?" Nej, det er et nyt begreb for jer, og et godt begreb, men det er ikke hemmeligheden, ikke rigtig.

 

Ser I, det er derfor vi kalder det en hemmelighed. Fordi når jeg fortæller dig, hvad det er, kommer du til at tænke: "Nå, det var næsten lidt for let - ikke ret meget af en hemmelighed"  Jo, hvis det var let at se, så ville I alle gøre det, ikke? Det skjuler sig, og det er slet ikke så let at opnå.

 

Er det den nye intuitions-information?

 

"Måske er det så det, der blev undervist i om styrken i intuitiv tanke? Kryon, du har talt om intuition som et nyt værktøj, der er ved at blive et kort over samskabelses-evner, næsten som en mangedimensional antenne, der rejses, så du kan føle potentialerne i fremtiden. Er det det?"

 

Intuition er det nye handlings værktøj, der tillader jer at vide, hvornår I skal dreje til højre, og hvornår til venstre, og hvordan der skal handles visse tider, baseret på grundlag af energien foran jer. Sikke et smukt værktøj det er, for det ærer en føraktiv tilgang, der erstatter den ikke-aktive "given slip og lad Gud (ordne det )". Fortidsenergi hvor I sad og ventede på svar. I har ikke alle hørt om alle disse værktøjer, men jeg har givet dem til jer i lang tid. Intuition er virkelig et aktuelt kort, I  kan bruge på daglig basis, for at få mening i livet. Det er ikke noget, der fortæller fremtiden, men snarere noget, der giver dig en øjeblikkelig retning, når du når punktet, hvor du har brug for det. Den repræsenterer energien i følget, som er med dig hele tiden, som er klar over alt, der er. "Ja! Det må være det, fordi de mestre, der gik på jorden, havde denne evne! Kryon, er det det?"

 

Nej

 

"Nå Kryon, så må det være det sidste, vi kan komme i tanke om. Det må være alt det, du har lært om DNA’s niende lag. Det var gårsdagens kanalisering, og de nyeste oplysninger." [Moskva Kanalisering # 1]

 

Det var faktisk kraftfuld information. Nu kan I koble til tre- og mangedimensionelle dele af immunsystemet og skabe en sund krop. Jeg forklarede det i går aftes. "Så, er det dette? Kryon. Det er nødt til at være det. Der er ikke noget tilbage."

 

Nej, kære du, det er det heller ikke.

 

Hemmeligheden ved Mesterskab

 

Menneskevæsner har en tendens til at se på lister og trappetrin, stiger og processer. Disse ting er alle nødvendige i 3. dim, for det er måden, mennesker bevæger sig på fra ét sted til et andet. Det er lineariteten i din virkelighed, så det er nødvendigt. Det er også nyttigt for indlæring, og det er fornuftigt, at I stiller en liste op over disse ting, og spørge om hemmeligheden er i nogen af dem. Det er den ikke. I stedet overlejrer hemmeligheden ved Mesterskab hver enkelt af disse egenskaber på listen, og det er ikke noget, I let kan opnå eller huske.

 

Det er svært at definere, hvad det er, men jeg kan prøve at give det til jer. Det hedder kærlighed til selvet. Kan du elsker dig selv? Kan du blive forelsket i ansigtet i spejlet? Kan du se dig selv som guddommelig og smuk? Umiddelbart sukker du og siger: "Joh,  men, det er for let. Selvfølgelig kan jeg det. Det kan jeg gøre."  Men det gør du ikke, vel. Gør du?

 

Lad os et øjeblik forestille os, at hele din essens er et lille barn. Lad os et øjeblik forestille os, at de mest følsomme dele af dig, sjælekernen, har et barns følelser. Hvad ville du sige til dette barn, kære menneskevæsen, kære voksne? Godt, lad mig fortælle dig, hvad jeg hører dig sige til barnet i dig selv:

 

"Du er grim. Du er ikke værdig. Du vil aldrig klare det! Tingene kan blive bedre på Jorden, men ikke i nær fremtid, og desuden har du ikke engang mulighed for det, når du nok ikke vil leve så længe. En eller anden der er vigtigere end dig kommer til at gøre arbejdet. Du vil aldrig gøre det."

 

Ville du sige, det til et barn? Ville du sige det til et spædbarn, der ser op på dig med uskyldige øjne, med dets følelser blottede? Du er chefen, og der er ingen andre at lytte til. Ville du sige det? Svaret er nej. Nej! Så hvorfor siger du det til dig selv, kære? For det er det, vi hører. Det uskyldige barn er kernen i dig, der venter på hemmeligheden bag mesterskab. Det er en smuk kerneenergi af kærlighed og den kigger konstant på din egen krop og bevidsthed efter et svar. Hvad hører den?

 

Forestil dig, du har et lille barn. Lyt til disse ord.

 

"Oh, så smuk du er! Kig på Skaberen derinde! Jeg ser det i dit ansigt, åh du ædle lille. Se Gudsfrøene gnistre i dit hjerte! Wauw! Med denne energi vil du virkelig komme langt. Du er storslået! Der er ikke noget, du kan ikke gøre. "

 

Hvad vil barnet gøre med det, kære du? Den lille smiler, svulmer op, og indtager sin magt. Den elsker det!

 

"Virkelig? Det er det, du ser? Åh, mange tak!"  Og så går barnet går ud af lokalet med frøene sat til at vokse op i et væsen, der ved noget om, hvordan man skal behandle sig selv og andre. Sandheden er så handlet på, og hans magt øges hver dag, han går på jorden. Uden tvivlens klippestykker i sin vej accelererer han frem til et nyt niveau og hjælper alle omkring sig og Jorden selv.

 

Hvad nu hvis du kunne gøre det med dig selv? Hvad nu hvis det var en dialog, du gav dig selv i kærlighed, hver eneste dag i dit liv? Hvad vil du kalde det? Det kaldes at være forelsket i sig selv. Nu, er det ikke let, vel? Du er nødt til at lave din tankegang om, ikke? Hvad nu, hvis nogen kommer og spørger dig, "Hvordan har du det?" Tal med barnet.

 

"Jeg har det vældig godt, fordi jeg er en pragtfuld mester!" Du kunne måske sige det, men det gør du ikke, vel? Nej

 

Mennesker har lært, at hvis de bliver negative, giver det opmærksomhed.

 

"Hvordan har du det i dag?"

"Ikke godt." (Øjeblikkelig opmærksomhed) Lad os få lidt drama rørt i:

"Hvorfor?"

"Fordi der er sket noget."

"Hvad var det?"

"Det var det og det... noget dårligt."

 

Du ser, jeg har lyttet til, hvordan mennesker kommunikerer. Jeg lever sammen med dig. Vidste du det? Jeg er en del af den kreative energi, der er omkring dig hele tiden. Jeg ved hvem du er, jeg ved, hvem der er her. Lyt til ordene, der kommer ud af din mund, mens du siger dem. Ret ofte er det en dårlig vane, men det fortæller cellerne, hvordan du har det, fordi de også lytter! Det forstærker en negativ energi. Er der glæde dér? Hvis der ikke er det, så er der ingen kærlighed til sig selv.

 

Hvem ønsker at tale med en, der klager eller en, der er i gang med drama hele tiden? Ville du opsøge denne person for at få hjælp til din åndelige søgen? Og dog hævder mange af jer at have åndelighed, men går rundt med en mørk sky omkring sig hele tiden. Hvordan kan det være?

 

Alle de ting, jeg har nævnt i dag, er bare en stige af processer. Du kan have nok så meget akademisk og intellektuel information at bære rundt med, men hvis du ingen glæde har, er du ikke andet end en bog med ord, der ligger og er ulæst.

 

Måske vil du tilsidst få et stykke papir, der siger, at du bestod, og at du forstår alt det, Kryon lærer? Men englene omkring dig vil græde i sorg, fordi du aldrig har forstået det lille barn indeni. Det er hemmeligheden bag Mesterskab – at forstå emotionen i kærlighed til en selv og energien, det skaber.

 

Jeg vil have dig til for et øjeblik at forestille dig din favorit mester. Hvem var denne person? Måske var det Kristus? Måske Kristus mor? Måske var det den nyere profet Muhammed? Eller måske det den ældre, tidlige Buddha? Måske er det af meget nyere dato. Måske er det en guru som Paramahansa Yogananda? Måske er det en af dem? Det betyder ikke noget, for de havde alle det samme grundlæggende budskab til deres kultur – forening af menneskeheden og kærligheden til Gud indvendig. Så visualiser vedkommende foran dig.

 

Se ham/hende i ansigtet. Hvad ser du? Du ser et menneske i fred med sig selv. Hvad er mestrene kendt for? Fred, tålmodighed, kærlighed og forståelse, men med mangel på drama, alle disse ting. Tror du, det kom af en intellektuel stræben? Hvad er du blevet fortalt om deres liv? Måske er du blevet sagt, at hvor deres fodspor var, voksede der blomster. Deres ansigter skinnede som solen og små børn samledes omkring dem. Selv dyr vidste, hvem de var! Alt dette fordi de var forelskede i Gud indeni. Det er hemmeligheden bag mesterskab. Hvis du har problemer med det, vil jeg give dig en vision.

 

Kig bagom (forbi) dit ansigt i spejlet og se Guds skønhed i dig. Mens du ser på dig selv, elsk det. Langsomt, vil du begynde at elske dig selv. Tør du blive elsket i aften på den måde? Tør du åbne dit hjerte og føle disse ting? Hvorfor ikke? Hvad er du bange for? Tror du, det kommer til at gøre ondt? Er det forkert, kulturelt set? Din virkelige familie er her, usynlig foran dig.

 

Sådan er Kryons anmodning til jer på dette tidspunkt, på dette sted. En del af Skaberen er foran dig [Kryon energi]. Det er det, du hører og føler i dette tredje sprog. Nogle af jer føler det selv, mens I læser dette, og I spekulerer over, hvad det er. Jo, det er måden, sandheden præsenterer sig selv på, når din dør er åben! Personer med en åben dør ved lige nu, at dette er virkeligt.

 

Der er efterprøvning af gyldigheden af den energi, der præsenteres her. Disse af jer herinde, der kan se farverne på scenen omkring min partner ved, at dette ikke kan forfalskes eller skabes kunstigt. Det kan åbenbaringerne heller ikke, der sker her i rummet eller healingen, der foregår i øjeblikket i en af stolene her. Forlad dette sted anderledes end da du kom. Det er kærligheden til sig selv. Det er, hvad mestre havde, som I ikke kan lære trinvis eller ved processer, eller med det intellektuelle sind. I er nødt til at blive det.

 

Og sådan er det.

  
 

Til-  bage

Opdateret d. 21.11.2010