fem_begreber_for_det_nye_menneske
Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollFem Begreber for Det Nye Menneske


KANALISERING

fem_begreber_for_det_nye_menneske

 

Denne live kanalisering blev givet i Red Deer, Alberta, Canada.

d. 7. februar 2016

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere er der endda tilføjet oplysninger.
 Ofte har det, sker live, en underforstået energi i det, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Red Deer, Alberta, Canada.

________________________________________

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Igen fortæller vi jer, at navnet magnetisk service er en metafor, for planetens magnetiske gitter indeholder det, som vi kalder fremvisning af ​​bevidsthed. Vi har fortalt jer før, at I ikke kunne leve her på denne planet uden. Tidligere fortalte vi jer, at Jordens magnetiske egenskaber måtte ændres på grund af det kommende bevidsthedsskifte. Det var i orden så alle kunne være klar til det, der ville komme. Det er tjenesten, jeg oprindeligt kom for, og nu, da det er blevet gennemført af min gittergruppe, er jeg simpelthen budbringer.

Folk har sagt, "Jo, hvor kom du egentlig fra, Kryon?" Jeg fortalte jer i morges, at jeg ikke er en enhed, og jeg er ikke i ental. Det er menneskelig skævhed, der mener at budskaber kun kan komme fra en enkelt kilde. I stedet, er jeg fra den kreative kilde, akkurat ligesom I er. Jeg repræsenterer den rene kærligheds og medfølelses bevidsthed og jeg taler gennem dette menneskevæsen, som I ser sidde i stolen.

Er dette også usædvanligt for jer? Tredive år efter den, I kalder Jesus, død var Saulus fra Tarsus i fængsel. Men nu er hans navn Paulus, og han skriver det, der en dag vil blive de hellige Skrifter. Han sidder der alene, og manden er fyldt med glæde - tårer løber ned ad kinderne og i det svage lys i hans celle, indskriver han de ord, som mange millioner en dag vil læse. De vil kalde dem Guds ord, men det er de ikke. Det var Paulus ord, under indflydelse af hans smukke Gud. Det var kanalisering. Direkte modtager han oplysninger om Guds Under, hvad der var sket på jorden og om ​​kærlighedens Mester.


Men når en nutidig mand sidder i en stol og giver jer opdaterede budskaber fra den kreative kilde om det enorme skifte, er der mange der gør indvendinger og siger, "Umuligt!" Dette er jeres dømmekraft, kære I, og der er ingen dømmen over jeres tro. Men vi fortsætter med at foreslå jer at skelne - i det mindste at skelne i denne situation, og føle det. Opdag energien i det, I hører lige nu. Vil I lytte til disse ord og forstå og høre dem, eller er I i gang med at føle dem? Vi opfordrer jer til at føle medfølelsen og kærligheden til hver enkelt af jer, eller har I allerede i jeres sind gjort op, at dette ikke sker?

 


SPØRGSMÅLET OM DEN GAMLE SJÆL

Denne kanalisering kommer i dag til at være et svar på et spørgsmål, der ofte er stillet af opvågnende gamle sjæle: "Kære Kryon, kære Ånd, kære Gud, i denne nye, ændrende energi, hvad er der gamle sjæle på denne planet kan gøre, der ikke blot vil øge denne energi, men også hjælpe os selv? Hvad vil der ske? Hvad kan vi gøre? Hvad var det, vi skulle gøre? "

Kære I, jeg har før fortalt jer, at hver gang dette spørgsmål besvares, udvikler svaret sig som jeres lineære tid går. Potentialerne ændrer sig derfor befinder I jer i en virkelighed, I aldrig har oplevet før. Dette er nyt. Det kan føles som var det i går eller dagen før, men potentialerne er alle ændrede omkring jer. Den slags skifte I personlig forventede, kommer måske overhovedet ikke, men i stedet noget bedre. Jeres situation er altid dynamisk [variabel]. Der er ikke en fast energi størrelse, der bliver leveret til jer på en vis tidsplan, kære I. Jeres bevidsthed ændrer potentialerne i jeres liv hele tiden. Det er smukt.

Jeg kan give jer disse ting, jeg har tænkt mig at give jer, fordi der har været sat forrang for det i andre verdener ligesom jeres, og nogle af jer har været igennem det allerede. I var der. Jeres Akasha siger: "Her er denne situation igen, og jeg ved, hvad der skal gøres. Jeg har set dette før." Det er ikke første gang. I er på nippet til et stort menneskelig skifte på denne planet. Hvad kan I gøre for at blive gift med denne energi?

 


FEM BEGREBER

Jeg har tænkt mig at give jer fem Begreber i dag, og de er ikke lette. Det er ikke en liste I skal gennemføre, Kære I, da vi ikke giver lister. Derimod er disse begreber, og det allerførste, vil jeg sige, er grundlæggende, det vil sige, det er det første hver gang vi diskuterer dette emne.

 


DET FØRSTE:

Erkend denne oplevelse. To cognize, (at erkende) er et engelsk udtryk, der løst betyder cementering af tro. En dansk ordbog forklarer, at det, at erkende noget, er at forstå og acceptere noget, ofte modvilligt. I tror der er tyngdekraft, fordi I har set den, da I blev født. Den er usynlig, men I tror så stærkt på den, at I ikke engang tænker over det. Den simpelthen "er". I har erkendt tyngdekraften. Det er ikke noget, som I troede på, ligesom I troede på Julemanden, for eksempel, som barn. Nej, det er erkendt, og det bliver en del af jer, indtil jeres sidste åndedrag. I tror på tyngdekraften.

Vi vil bede jer om at erkende troen, at energien, I bevæger jer ind i, er uhyre forskellig fra energien, I er kommet fra. Dette er det første og det er primært. I er nødt til at cementere dette så stærkt ind i jeres trossystem, at alt det, I gør fra nu af, har registreret den nye energi som den nye normal. Det vil aldrig vende tilbage til måden, det var på, og det er en del af en ny plan. Det er næsten som om I døde og kom tilbage med tyngdekraften, der var blevet mindre, og I kunne gøre flere ting. Det er evigt og derfor I skal erkende dette.

 Kære I, det vil altid være det første af de fem, fordi I ikke vil være i stand til at gøre noget som helst andet, medmindre I mener, at dette skift er sket, og det er virkeligt. Skiftet er dynamisk, og det fortsætter med at ændre sig. Men ligesådan som når I vender en side, læser I nye ord i en ny roman, men siden forbliver vendt. I har ikke muligheden for at gå tilbage og læse, hvad der skete, før det. I er nu forbi den vendte side, oplever den nye energi, og I erkender det ved at tro, at det sker.DET ANDET:

Nummer to er "Tilladelse til ændring". Åh, stædige menneskevæsen, væn dig til ændring! Tingene ændrer sig, og måske ændres de sig ikke i retningen, I havde planlagt? Hvad føler I med det? Åh, entals menneske, kan I forstå, at det at tillade ændring er at modnes? Kan I tænke ud af den enkelte kasse? Kan I sidde der og sige, "Dette eller noget bedre? Jeg tillader vækst, jeg tillader bevidstheds ændring i mig, der kan ændre mit liv på måder, jeg aldrig nogensinde har troet." Hvor bange for dette er du? Angsten drejer sig om ændring, den handler ikke om, hvad der sker, det drejer sig netop om selve ordet – ændring! Så det andet i dette sæt af fem er at tillade jer selv at acceptere ændringerne uden frygt.

Kig på numerologien i disse ting. Nummer et er altid nye begyndelser, der er nemt. Nummer to ofte beskæftiger sig med dualitet og dualitet er ofte den primære frygt for forandring. I ønsker bare ikke at jeres virkelighed bevæger sig væk fra det centrum, I er vant til, vel? Det drejer sig ofte om overlevelse mellem lys og mørke. Dobbeltheden, som I har været vant til, den balance mellem lys og mørke, er behagelig. Nu ønsker Ånden pludselig, at skubbe lidt til det, så I opfanger lidt mere lys og mørket begynder at aftage i jeres liv. Det kommer til at forårsage, at næsten alt ændrer sig! Tillader I det eller ikke? Tro og tilladelse til ændring er de to første.

Fra den anden side af sløret, ser vi på jer, og vi ved, at alt, hvad I går igennem er ligesom at bryde gamle vaner. Men de er kun vaner, det er alt de er. I er som en person, der har superkræfter: I kan flyve, men det er simpelthen for behageligt for jer at gå rundt. Metaforen er klar - tilladelse af forandringer.


DET TREDJE:

Det næste, det tredje er mere praktisk, men meget vanskelig. Med jeres tro intakt, og jeres tilladelse til at ting ændrer sig, er I nu klare til et af ​​de største skridt. Nummer tre er medfølende handling. Alt det, I gør, fra nu af, vil være fra et standpunkt med medfølelse.

Forestil jer, at I går ned ad vejen, og I er i et køretøj og nogen af skærer jer! De trykker på hornet ad jer og de opfører sig som en idiot og en nar og råber noget til jer. Hvad føler I ved det? Er det muligt at få dette scenarie til et medfølende niveau? Virkeligt? Svaret er ja. Først og fremmest, lad det ikke påvirke jer. Er der en eller anden universelle lov, der siger I skal gengælde med vrede? I er medfølende personer, så undgå at trykke på vredes og frustrations knapperne lige til det punkt, at der ikke er nogen reaktion overhovedet. I stedet er alt det, I kan tænke på, at personen dér må have en dårlig dag. Så brems ned og giv vedkommende mere plads, så denne føler sig bedre tilpas. Der er ingen vrede at holde fast i, intet genmæle der skal svares, og I råber ikke tilbage til personen. Der er medfølende handling i alt det, I gør.

I jeres liv kan ting kan ske for jer i forholdet til kommunikation med andre personer, der normalt kan såre jeres følelser. Jeres liv er unikt, og folk siger ting som kunne skade jeres hjerte. Det drejer sig om skuffelser, I får med dem omkring jer, og hvordan de handler. Kære I, det er simpelthen menneskeligt. Men hvad nu hvis alt det, I gør som et resultat af disse skuffelser, kommer fra en medfølende sjæl, som ser det hele på en anderledes måde? På medfølende måde, er der virkelig ikke nogen, der kan såre jeres følelser overhovedet, fordi I ved, hvem I er. De kan ikke definere jer og gøre jer til noget, I ikke er, bare ved at sige nogen ting. Det virkelige problem er, at disse personer er sandsynligvis er ubalancerede på dette tidspunkt, og de nok bare har en dårlig dag. Kan I se, hvad jeg siger?

Medfølende handling kommer under alle omstændigheder fra et medfølende hjerte. Den er en position af styrke og visdom. Nu er der nogle af jer, der lytter til dette, der har behov for at høre dette: Det er ikke en svaghed at være medfølende. Mestrene der gik denne planet udsivede medfølelse! De udstrålede det! Netop disse, I måske tilbad, har helt med medfølelse at gøre. De var ikke svage, kære I. Så ligegyldig hvad I er blevet fortalt om en venligt, medfølende person, er I nødt til at omordne jeres opfattelse.  Balance er styrke. Medfølelse er styrke. Et afbalanceret menneske vil sjældent opfange sygdom, vidste I det? Et afbalanceret menneske vil have det, I vil kalde synkronicitet. Andre kalder det held. Synkronicitet er at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og får perfekte ting til at ske fordi de er et resultat af medfølende handling. Medfølelse er faktisk en energi, der skubber ideen om held eller chance til side. I kontrollerer jeres virkelighed.

Det er en smuk pakke, er det ikke? Når I starter en medfølende handlingsvej, ændres alt. Det var nummer tre. Nu er tre i numerologi en katalysator. En katalysator er et ord, der ofte anvendes i kemi på et stof, der ændrer på tingene det, mens det ofte selv forbliver det samme. En medfølende person ændrer dem omkring sig, uden selv at påvirkes af dem. Intet negativitet vil knytte sig til jer. Det er i den grad en styrkeposition, og andre vil ofte ønske at være sammen med jer. I ændrer jorden, hvor I går!

 


DET FJERDE:

Nummer fire – et åndeligt syn. Jeg ønsker I vil begynde at se det større billede. Jeg ønsker I vil se Gud i alting. Jeg ønsker I vil se udenfor jer, se Gud i træerne og i snavset og lyset, der kommer fra solen. Jeg ønsker I vil føle varmen i Guds skinnen på jer, selv når I er i mørket.

Medfølelse er én ting, men med åndelige syn kan I se den kreative kilde i alle tingene og andre mennesker. Den, der skældte jer ud på vejen har Gud i sig, ligesådan som jer. Jeres åndelige syn, der er gift med jeres medfølende handling, siger: "Der går et væsen ligesom jeg, der endnu ikke kender til sig selv -  ikke endnu."

Den medfølende sjæl, som var nummer tre, som har åndeligt syn er den, der kan se Gud i alle. Det hjælper dig til at være medfølende, ikke sandt, når nogen råber dig ind i ansigtet og i stedet for at blive vred, er det, du ser i deres ansigt Gud? Kan I gøre det? I er nødt til at tænke anderledes. I kan endda være nødt til at blive mere lig planetens åndelige mestre, fordi det er det, de gjorde.

 Kære I, dette jeg giver jer er en sand og nøjagtig beskrivelse af det nye menneske. I kommer ikke til at blive hel 100% succesfyldte i hver enkelt af disse områder, medmindre I øver jer på dem. Nummer et var at erkende dette, der har ændret sig. Når I erkender noget, sker dette ikke lige med det samme. I er nødt til at arbejde på det. Troen er nødt til gradvist at cementeres i jeres hjerne, efterhånden som I ser tegn på det, og til sidst erkender det selv. I træner faktisk jer selv på at erkende og tro. Tilladelsen til forandring er at I træner jer selv til at acceptere ting, der kan være anderledes. I arbejder på det hele tiden. En medfølende personlighed kommer langsomt, overhovedet ikke på én gang. Føl ikke, I gjorde forkert, for det bliver I frustreret over eller endda vred. Se det bare som en påmindelse om, at I ikke var medfølende endnu. Og åndeligt syn kommer med tiden, kære I, det kommer med tiden.

Der vil komme en tid, hvor alt det, I ser på, vil være i Guds lys, et fuldstændig andet perspektiv. Tjeneren, der kommer til jeres restaurant bord er ikke tjener overhovedet, men snarere er denne person et smukt menneske, der bærer skaberens lys. Du smiler til tjeneren, og du ønsker blot at kramme denne person og sige tak for at komme til bordet. Er det for mærkeligt for jer? Er det for mærkeligt at se skønheden først i stedet for at dømme og kritisere? Til sidst vil I behandle andre anderledes, og det er ikke en svaghed. Den største styrke, I nogensinde kan få som et menneske, er at se Gud i andre. Udenfor ser I Gud i træerne, og I ved, at der er en guddommelig system, og I er en del af det, og det er en del af jer. I kan være overvældet med glæde og elsker bare at være en del af systemet. Det er så anderledes end I har lært.


DET FEMTE

I numerologi, er fem forandring, og det er en af ​​de sværeste egenskaber, da den kræver tålmodighed. Det menneskelige væsen ønsker alt nu. Forstår I det? Jeg ved, hvem der er her! Det medfødt i jer, at ønske at få tingene med det samme. Vi har diskuteret dette så mange gange. Når autoriteten taler, ønsker den få noget nu. Hver eneste gang, der er instruktioner og noget at opnå, er der et skub til at gøre det i øjeblikket, ikke senere. Menneskevæsner ønsker tingene hurtigt leveret til sig, og de ønsker handling  sker med det samme.

I er nødt til at praktisere afslapning med synkronicitet. Lyt: Tingene, mange af jer beder om er afhængige af at andre ting sker først! Slap af!

Disse andre ting vil være tingene, I tilsyneladende ikke har nogen kontrol over, men potentialerne er der, for at kunne ændres. Om I kan vente på det, og ikke blive frustreret eller vrede, er opgaven. For en del år siden, da jeg først begyndte at kanalisere med min partner, talte vi om at få billetten til toget og stod på sporet. I har tjent og betalt for billetten. Toget kommer, men I ved bare ikke hvornår! Så fordi I er tålmodige personer, vil I vide at toget kommer og være fortrolige med det, og få en dejlig tid til at gå med at vente på det. Dette er i stedet for at klage over, at det er forsinket. Tålmodighed!

Åndelig tålmodighed er guld. Det er svært. Hver enkelte af disse fem ting er ikke boende i nogen af ​​jer. I blev ikke født med nogen af ​​dem, og det er derfor, de er vanskelige. Men de er så gennemførlige, kære I!

Arbejd ikke på dem en ad gangen, lige undtagen den første. Lav den først. Erkend, hvad I laver. Forstå og tro på det, og derefter kan I arbejde på dem alle på én gang. Nogle af jer vil blive bedre til det ene begreb end til et andet, og det er lige fordi, I er unikke og jeres personligheder er et sammendrag af jeres tidligere-livs lektioner og oplevelser. Udveksel ikke synspunkter med andre og føle, at I gjort forkert. Hørte I hvad jeg sagde? Der er en tendens til at komme sammen og homogeniser alt til en liste, og så lave det sådan, at hvis I ikke kan måle jer med en generisk liste, gør I ikke tingene rigtige. I kan ikke gøre dette, ikke med disse ting, ikke med den individuelle sjæl, I er, der har levet så mange livstider.

Vidste du, at det I gjorde sidste gang, I var her, påvirker jer lige nu? Det indvirker på, hvor godt I kommer afsted med disse fem ting. Nogle af jer er rede til dem; nogle af jer er ikke. Og nogle af jer bliver nødt til at øve hårdere end andre. Så nærm dig dem alle personlig, og gennemarbejd puslespillet uafhængigt af, hvad andre fortæller je, I skal gøre. I er enormt forskellige fra hinanden!

Jeg ønsker at I får alt dette at vide, og indlæringen af det er hel og fuldstændig normal og acceptabel for Gud. I kommer ikke til at dumpe. Sammenlign ikke jer selv med andre. Jeg ønsker I kigger lige frem ind i Skaberens øjne og vide, at I er Gud, og at alt det, jeg har fortalt jer, er sandt og muligt. Det er blot begyndelsen. Det var det, jeg kom for at fortælle jer i dag.

Jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden.

Og sådan er det. 
 

Til-  bage

Opdateret d. 1.7.2016