fem_bedrag_i_den_gamle_energi
Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollFem Bedrag i den Gamle Energi


KANALISERING

Denne live kanalisering blev givet i Salt Lake City, Utah. 21. Januar, 2017.
Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse.
Endda er oplysninger blevet tilføjet eller trængt sammen.
Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation,
som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab
givet i Salt Lake City, Utah

________________________________________________________________


fem_bedrag_i_den_gamle_energi

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Kærlighed har mange ansigter, og medfølelse er det nye energi ord, vi ser for en udviklende jord.

Jeg har tilbragt en masse tid sammen med alle I, ved at give jer budskaber om, hvad der er muligt, og hvad I kan gøre i denne nye energi. Emnet i aften handler om, hvad der VAR i den gamle energi og sandhederne, I ejede dengang tilbage. Vi kommer til at kalde dette budskab "De Fem store bedrag i den gamle Energi". Gennem alt dette beskriver vi noget, der var, ikke noget der stadig er.

Mine kære, det er meget svært at give jer en grundlæggende forudsætning, uden det lyder fornærmende, men Mennesker er begyndt at vokse op. Selv når jeg sidder foran disse grupper og fornemmer jeres intuition, kan jeg fornemme de spørgsmål, I har. Jeg kan fornemme, at værdien af medfølelse er begyndt at vise sig, og selve personerne her i dette rum er begyndt at være løftet hinsides, hvad de var for fire år siden.

Der stilles nye spørgsmål, der er vise og som ikke nødvendigvis afspejler den ældre energi, men den store forhindring, alle mennesker, der lytter til denne besked, er optaget af, hvordan kommer man ud af den gamle energis skævhed. Den har besmittet jer, påvirket jer, og har gjort jer mindre end I virkelig er. Så jeg er her for at identificere dem, så I kan bevæge jer forbi dem. Nogle vil lyde bekendt for jer.

Jeg har aldrig givet disse elementer i en pakke som denne. Dette er en tid med fest, fordi hver enkelt ting, jeg har tænkt mig at fortælle jer nu, er en gammel energi fra fortiden. Alligevel skal I høre det for at få en afchecknings liste så I kan sige, "Ikke længere, ikke nu." Det er også til dem af jer, der er begyndt at indse, "godt, jeg ved, at vi har passeret forbi alle disse ting, men jeg føler stadig lidt af det indvendig."


Kære I, I kan ikke tilbringe et liv i et paradigme for blot at smide det væk og genstarte jer selv helt på få år. I har rester af bedrag, som I bærer med jer, og måske er nogle af jer nødt til at høre det.

Når børn vokser op, der er sådan en uskyldighed og skønhed i deres liv. Der er fabler og metaforer og historier og smuk mytologi, som I ofte vil give jeres børn for at få dem til at føle bedre om sig selv. I giver dem vidunderlige ting at tro på, og visse årstider med spændende forventninger, så de vil være klar til livet på en bedre, mere positiv måde. Så vokser de op og får efterhånden visdommen til at skille sig af med noget af mytologien og nogle af historierne. De ser en mere dyb sandhed. De begynder at fokusere på det, der er livet og de barnlige ting falder væk.

Jeg ønsker ikke at sige ordene, men jeg er nødt til det: Den gamle energi er fyldt med barnlige ting. Det er noget, menneskeheden har dvælet ved i et paradigme, der var et bedrag, fordi den gamle energi tegner et billede, en mytologi, og jeg ønsker at give jer det punkt for punkt. Hver af disse er værd at fejre, fordi de ikke er der længere.

 

 


Den Gamle Energis Fem Store Bedrag

Nummer Et: Her er en undervisning i den gamle energi og undervisningen er denne: Alt gentager sig selv, og derfor er der ikke noget nyt under solen. Derfor vil fremtiden blot være mere af fortiden, uden håb om forbedring. Det giver en følelse af intet håb, når I indser, der intet nyt er. Dette er hovedsagelig med respekt for menneskets bevidsthed og natur. Når I se fremad, har I kun én reference model, og det er rædslen for det, der er sket i fortiden


Kære I, ja, det er den måden, det plejede at være på. Alt det, I havde at se frem til, var baseret på tingene, der ville dreje rundt og ske igen. Det gamle energi bedrag siger, at I aldrig ville kunne kravle ud af den menneskelige natur, som bragte jer krig efter krig. Mange vil sige, at I kan få en dejlig, forfriskende pause lige nu, men der så naturligvis vil komme endnu en krig. Det er fordi det altid har været sådan før. Argumentet for bedraget er dette: Hvorfor vil I forvente noget andet end det I havde? Hvorfor vil I føle, at den menneskelige natur ville ændre sig? Det gamle energi svar? I kan ikke forvente noget, der går udenfor menneskets histories cirkel. Alting er altid det samme. Historien gentager sig.

Bedraget er der stadig, selv i dag. Når I ser jer omkring på denne planet, og I lytter til dem, der taler, hvad siger de? De forventer tingene vil gentage sig fra fortiden! De vrider sine hænder, på grund af det, der er sket i fortiden, vil være mønstret i fremtiden, og de forventer det allerede.

Kære I, I har vendt siden og passeret markøren, som de gamle gav jer som profeti. I begynder at sætte fart på det, der er jeres intuition og jeres visdom, og I er begyndt på jeres udfoldelse på områder, I aldrig har været i før. Denne fremtid der ligger foran jer, er aldrig blevet skrevet. Den er ikke på fortidens spor overhovedet. Jeg vil bede jer om at omskrive hver eneste af disse bedrag til jeres psyke. Lige nu kan I sige, "Kære Ånd, jeg forstår dette. Jeg ved, at fremtiden er blevet omskrevet og er fyldt med renheden, skønheden og medfølelsen i ny forandring. Jeg ved, at jeg kan styre mit liv i dette smukke, fredfyldte hav, der aldrig har eksisteret før, kaldt min fremtid." Det er den nye energi, der er her! I kan også sige, "jeg dropper hermed bedraget om, at fremtiden vil være noget jeg har set før. Det der kommer, er helt friskt."

 


Nummer to: I kan ikke komme foran.
 I har prøvet, og I har prøvet, men der er altid noget, der vil slå jer med jeres mål, inklusive jer selv. I føler, at der er et plateau, som I vil nå, der næsten er der. Så vil der altid være noget der prøver at røve jer for det, I har brug for. Begrundelsen der gives herfor er, at denne planets mørke energi altid har holdt jer i denne boks. Derfor er der en selvtilfredshed, der siger, "Dette er godt nok."


Venner fortæller jer noget andet. De siger: "Dette, eller noget bedre. Vær mere positiv om jer selv." I siger, "Jo, det er dejligt for jer, men jeg kender virkeligheden i paradigmet jeg er i. Jeg kommer ikke til at blive i stand til at gå over et vist niveau. Jeg kan aldrig komme foran."


Hvilket bedrag det er! Det er bygget i den gamle energi for at holde jer på linje, kære I. Bedraget er et gammelt energiværktøj til at holde jer fra at se en større sandhed. Hvis menneskeheden føler den er låst fast, vil det være sådan! Ved I,  hvor nemme I er at kontrolleres af andre, når I tror, I aldrig kan komme op over der, hvor I er? Let.

Det er ingen hemmelighed, at der har været mange, der har styret jer i årevis. De kontrollerer planeten og hele økonomier, og I har endda navne på dem. De har fået succes i århundreder på grund af en ældre, mørkere energi, og fordi I bliver bedraget til at føle, at I aldrig vil komme over et vist punkt. Det er alt det, det koster - resignation og angst hos offentligheden.

Det nye paradigme der har udviklet sig siden 2012 sletter dette fuldstændigt og siger, at I er begyndt at vågne, bogstaveligt talt, med en huskende Akasha. Det den "husker" er, at I er magtfulde og kan skabe en anden virkelighed. Den er begyndt at fortælle jer, "Der er talenter her til jer, som I aldrig har haft før i dette liv, der begynder at vise sig. I er på en sti, I ikke har set endnu, der vil bringe jer lysår frem fra hvor I er nu. Alt, hvad I ønsker at opnå i denne energi er muligt, med vinden i ryggen."


Her er noget at sætte ord på: "Kære Ånd, jeg vil aldrig mere anvende de tomme ord jeg kan ikke. Kære Ånd, jeg ved, at der er ting til mig hinsides, som jeg kan forestille. Ligegyldig hvor gammel jeg er, ved jeg, at jeg kan gå videre, end jeg nogensinde har været før. Faktisk er jeg der allerede, fordi jeg er en del af skiftet, og ikke en del af de gamle bedrag."

 


Nummer tre: I er ikke værdige. Åh kære I, selv nogle af de seneste kanaliseringer, jeg har givet, landede i dette tema på en dyb måde. Hvordan gør jeg dette endnu en gang uden at fornærme barnet i jer? Hvordan kunne I nogensinde tro nogen der siger, at I er født beskidt? Hvordan kunne I mene dette, når storheden af skaberen er inde i jer? Det er alt sammen omkring jer - med Gud indeni!


Hvordan kunne nogen sige, " I fortjener ikke Gud"? Ville I sige det til jeres børn? Visualiser jeres barn foran jer og sig, "du er født beskidt. Jeg vil ikke elske dig, før du gør noget, så du kan fortjene det."  Ville I sige det til jeres børn? Ville skaberen af kærlighed gøre dette mod jer? Selvom dette bedrag er barnligt, er det dog en planets paradigme i en gammel ubevidstheds energi - i mørket - og der har I været.

Menneskeheden er så villig til at tro på disse ugudelige ting, og har gået med til det så meget, og så storslået i århundreder, at selvom der ikke er nogen åndelig logik overhovedet, er det accepteret. Igen og igen har vi fortalt jer, at I kommer ind med en skævvridning af uværdighed, og for at lægge eftertryk på det, fortæller alle omkring jer, der er vigtige, at det er korrekt. Nogle er så skævvredet, at de mener, de ikke er værdige til selv at være på selve planeten! Så mantraerne begynder igen: "Gud elsker jer ikke, fordi I er beskidte. Hele menneskeheden fortjener ikke Guds kærlighed."


Kære I, det er et bedrag. Det er den største løgn i den gamle energi, der nogensinde har fundet sted på denne planet. Den holder jer i angst og i mørke. Børn kan tro på dette bedrag, men ikke en avanceret menneskerace, der er ved at vågne op til sandheden om, hvem Gud er - og det faktum, at mennesker har denne guddommelighed i sig. De er "gjort i Hans billede"! I er værdige til at være her!


Tag en dyb indånding og sig, "Ikke alene er jeg værdig, jeg er særdeles værdig." Aldrig før i menneskehedens historie har I været så værdige som I er nu til at løse problemerne med denne planet, og at gå ind i en situation uden verdenskrig i fremtiden. I vil blive en civilisation, der kan starte medfølende handling. Ignorer alt hvad I ser i nyhederne! Fordi det vil trække jer ned. Nyhederne rapporterer kun om den gamle energi, har I lagt mærke til det? Alt det, der er i jeres udsendelser er næsten udelukkende på linje med den gamle energi. Det er, fordi det pågældende paradigme ikke er død for dem. Faktisk er de gift med det gamle paradigme for udsendelse, der langsomt er ved at dø, og de vil snart bemærke dette.

Gamle sjæl, du ved bedre. I er værdige! Sid et øjeblik og vid, at du er værdig. Enhver mester, der gik på planeten har fortalt jer dette – Gud er inden i! Den almægtige Gud, der har skabt denne galakse, har skabt jer i et smukt billede af sig selv. Så brug et øjeblik på at tage en dyb indånding og sig, "I modsætning til den gamle energi og bedraget, som jeg begik, køber jeg ikke længere det, jeg blev fortalt. Jeg er født til storhed, fordi jeg har Gud inden i og alt, det jeg ser, er lavet af Gud. jeg ser Gud overalt, i alle, og jeg ærer denne smukke sandhed. Jeg er værdig til at se det, og jeg er det. Amen." Det var nummer tre.


Nummer fire: Dette bedrag er så dybt og indlysende, at jeg har sagt det i mere end 26 år. Så dybt det er, men alligevel så misforstået. Hvorfor finder I nogensinde på at tage universets almægtige kærligheds kilde og give det menneskelig bevidsthed? Gud er ikke et menneske!


Der er ikke noget mere rent i universet end Guds kærlighed. I har intet begreb om, hvor rent det er. Det er hinsides jeres argumentation, hinsides noget som helst, I kan forstå. Magten i kærlighed er selve livets kreative energi. Kærlighed og medfølelse er Guds rene elementer, og der er intet andet. Så hvordan kan det være, at "moderne" tanke har en Guds historie som byder på krige i himlen, eller "faldne engle på grund af uoverensstemmelser med Gud”? Og så får I at vide, "Gud er ikke tilfreds med jer, fordi I gjorde dette og hint. Faktisk vil Gud straffe jer for evigt, fordi I gjorde dette og hint." Hvor Menneskelig kan I gøre Gud? Hvor dårlig fungerende kan I gøre Gud? Forstår I mytologien og den barnlige bevidsthed der tror, at Gud handler ligesom et Menneske? Er det nogensinde gået op for jer, at dette kunne være ren bedrag?


Gud er skaberen af universet. Guds bevidsthed er lysår fra måden et menneske tænker på, men alligevel har så meget af det, I tror eller har fået at vide, Gud til at kredse rundt om dom, straf, og giver rædsel for efterliv med tortur for jer og jeres børn. Intet af dette er fra Gud. De er alle fra en lavere menneske-bevidsthed, klistret på idéen om Gud. Kære I, det er et ældre energiparadigme, der skaber en mytologi om, at Gud er ligesom en dårlig Menneskefar.


I er fødte storslåede og værdige! I er Billedet af Gud! Det er menneske væsnet. I blev født ind i en guddommelig plan, der giver jer valget mellem lys og mørke, frit valg til at se den indre Gud eller ej. Omskriv det I blev fortalt, om hvem Gud er, og se det så præcist. Fra jeres fødsels første åndedrag, er Gud en benevolent forælder, der er så guddommelig, at der kun er kærlighed, ligegyldigt hvad I gør. I ankom ikke her for at blive straffet! Gud giver jer kun hjælp og benevolence, uanset hvad I gør. Med frit valg kan I gøre alt, men når I har frit valg til at se, hvem Gud er, begynder jeres liv at ændre sig, og I begynder at se den umådelige skønhed, der altid har været der i et ægte partnerskab med den skabende Kilde.

Det er umuligt for Gud at dømme dig. Har I indset, at mennesker har gjort Gud åndelig ufunktionsdygtig og langt værre for jer end I ville være overfor jeres egne børn? Et menneskevæsen ville aldrig ville gøre det ved deres børn, som I tror Gud gør ved jer. Brug jeres visdom og gudgivne åndelige logik og vågn til en sandhed, som er storslået og fyldt med medfølelse og kærlighed og skønhed. Hvem er Gud? Er Gud skaberen af universet og en del af selve jeres celler, eller en slags enhed, der ser på jer på en måde, der skaber frygt og billedet af et evigheds Helvede, hvis I fejler? Det er på tide at se dette bedrag og vide, at sandheden er bemærkelsesværdig anderledes og fyldt med en kærlig, benevolent og personlig Guds pragt og glans.


Nummer fem: Mørket er under kontrol. Dette er relateret til nummer to, men forbedret. I har set det i krigene og hos diktatorerne, der tilsyneladende fik fuld støtte fra ondskaben. I har set det hele vejen igennem hos menneskeheden, når et menneske vælger mørket i stedet for lys. Lav energi har altid været under kontrol, og den menneskelige race er blevet manipuleret for penge. I har fået dette at vide i hele jeres liv.

Bedraget i dag er det, at dette stadig sker, at den menneskelige race fortsætter med at blive manipuleret, som det er sket gennem hele eksistensen af disse, der var stærke og grådige og velhavende. Kære I, den resterende del af dette er her stadig, mens I langsomt er ved at vågne op til en højere sandhed. Men I skal vide, at lyset vinder. Mørket har ikke længere kontrol over denne planet.

Beviserne er ikke subtile, og hvis I tror de er det, hvad skete der i 80'erne, da I ikke fik jeres profeterede krig? Hvad skete der, da I drejede om hjørnet, og I ikke fik Armageddon i år 2000? Hvad skete der i år 2012 med fejringen af passagen markøren? I fortaltes at det var ophøret af tid! Næppe. Det var i stedet "begyndelsen på en ny tid". Dette er ikke længere en Jord kontrolleret af mørket. Der er opvågnen langt forbi nogen af de gamle profetier, men bedraget med kontrol fra mørket er stadig indgroet i jer, ikke sandt? Konspirationer er stadig i overflod, selv om kernen nu mangler sin  kilde.

Kære
I, I kunne bruge et øjeblik på at forkynde denne nye energi som en bekræftelse: Ligesom med alle de andre bedrag i fortiden, kan I et øjeblik lige sige, "Kære Ånd, jeg har kontrol over mit liv. Lyset kontrollerer denne planet, og langsomt vil det oplyse skyggerne, jage mørket væk på en måde, der aldrig er sket før. Lyset er vinder i denne nye energi." I vil aldrig tro mere, at mørket har kontrollen, for I vil begynde at se en planet i gang med at komme ind på en ny måde at tænke på, hvor medfølelse udgør et langt større interesse element end drama.

Der er dem, der vil høre denne kanal og sige, "Kryon er en 'ukuelig men naiv optimistisk' kanal. Alt er vældig godt. Planeten bliver solrig og der vil komme masser af lys og løsninger til alt." Kære I, det er ikke fra mig! Det er de ældgamles profeti


 I er begyndt en rejse ind lys, der var et budskab om profeti indskrevet på en mængde klippevægge og pyramider. Det er jævndøgns Præcessions profetien, og Ørne og Kondor profetien. Det er grunden til at jeg er her.

Når I pakker de nye værktøjer ud, som I bliver givet, vil de være skræmmende for et mørke, der har haft kontrollen. Der vil være institutioner, der vil bekæmpe jer, der fortsætter med at være investeret i grådighed og mørke. Denne kamp er begyndt, og det der sker langsomt, er, at de vil tabe terræn, og I vil så forstå det, jeg siger, når I ser det.

Til sidst vil jeg fortælle jer to ting: (1) Den gamle sjæl har visdom til at se dette, (2), men den gamle sjæl vil også få udfordringen at måtte droppe den gamle bedrags skævvridning. De unge, der blot ankommer, vil ikke have denne skævhed, og det vil vise sig. De vil se på nogle af jer og faktisk sige til sig selv: "Hvad er der galt med jer?" De har aldrig oplevet det der vil sige at blive uværdig. De har en Akasha der husker gode ting. Deres mål for fremtiden er lyse, og de ser kun, at de kan skabe noget.  I mellemtiden, ser de jer vælte i hjørnet, og bekymrer sig om alt, og forventer værste.

De unge har en opfattelse uden de gamles energi erfaring, så gamle sjæl, det er på tide, du lærer at droppe det gamle, så du kan vise vejen. Dette er det, der er for hånden i øjeblikket. Den nye energi ændrer på sig, selv nu mens jeg kanaliserer. Kampen om mørke og lys er for hånden. Vi fortalte jer det ville komme, at der ikke kunne være flere ubeslutsomme og lyset vinder. Det er meget nemt at sige det - gå nu på opdagelse efter det, for det er der, for at blive set!


Det er en fejring, ikke? Alle bedragene jeg har diskuteret er datid. Intet af det, jeg har sagt, er nøjagtigt for paradigmet efter 2012 skiftet. Gå og find det, kære I, i kærlighed, og som I gør det, vil I se Åndens smukke hånd tage jeres egen og indse jeg har ret. Jeg har ret. Universets centrum har den kærligheds bevidsthed, der er den Skabende Kilde og den lever inde i jer hver dag. Kan I smile til det?

Og sådan er det.
 
 

Til-  bage

Opdateret d. 11.4.2017