Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll



Fælles Spørgsmål


KANALISERING

falles_sporgsmaal

Denne live kanalisering blev givet i Monterey, Californien

d. 26. februar 2012

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Monterey, Californien 2012.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hilsner kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. Energien i rummet er blevet indstillet. Hvis du har løftet dette skjold af intellektualisme, du bærer rundt på og lader muligheden for mere sandhed komme ind, hvad bærer det dig så hen? Har du måske tilladt, et frø kan plantes, en mulighed for, at planeten er i færd med at rekalibrere sig selv? Måske du synes det hele er en tilfældighed, og det ikke påvirker dig?

 

Jeg vil sige til dig endnu en gang, kære du, at du kan være en shaman, der sidder der og ikke engang ved det. Det kan være, du en gang er blevet bragt her til denne stol, du sidder i, og du vil  aldrig få det til at ske igen. Det er derfor åbningen, lejligheden til muligheder lige nu.

 

Jeg ved, hvem der er her, og jeg ved, hvem der lytter til dette budskab. Vi kommer til at besvare nogle spørgsmål, der er blevet stillet fra nogen, der ikke er gamle sjæle. Svarene vil tjene både dig og dem, der vil se og læse og høre denne besked i din fremtid - mit nu. Det er forvirrende, og jeg har sagt det mange gange før: Jeg ved, hvem der lytter. Jeg ved, hvem der læser, for der er ikke tid på min side af sløret. Der er kun potentiale og potentialet manifesteres derfor i nuet. Det kan tage uger at nedskrive dette budskab. Men efter nedskrivningen og al redigering og udgivelse, vil det derfor stå på tryk. Faktisk er der nogen, der læser det lige nu, og jeg kan se personen gøre det. Alt dette lyder mærkeligt for dem af jer, der sidder her i rummet.

 

Der er en læser, der har brug for at se disse ord lige nu, og jeg ved, hvem det er. Potentialet er så stærkt, at jeg kan sige, at det er min virkelighed. For mig er det allerede blevet manifesteret. Du læser det nu, ikke sandt? Så jeg har ret! Jeg kender dig. For jer, der er her i rummet, er det fremtiden. Dette er min virkelighed - en mange-dimensional virkelighed, som du ikke har del i. Derfor er jeg i stand til at give nogle forudsigelser, ikke af empirisk karakter, men som potentiel virkelighed, fordi jeg ved, hvad du tænker, og hvad du kan gøre.

 

SPØRGSMÅL

Her er spørgsmål, der stilles fra det store publikum, og ikke nødvendigvis fra lysarbejdere eller gamle sjæle. For en uges tid siden gav jeg en kanalisering kaldet "de seks spørgsmål." Min partner, der er ingeniør, indspillede det, men maskinen svigtede. Dette frustrerede ham, fordi han ved, hvordan man foretager disse tekniske ting, men det virkede ikke. Han undrede sig over det, fordi han følte, at han havde lavet et godt stykke arbejde i kanaliseringen. Ikke alt er, som det ser ud, men fysikken i en optagelses-enhed er nem at stoppe. I stedet for den, min partner gerne ville have, ønskede vi denne kanalisering. Så dette er den, du læser. Den vi ønskede.

 

 

Spørgsmål Et: Hvorfor er vi så utilfredse?

"Kryon, der er ulykkelighed på denne planet. Ulykkelighed avler ulykkelighed. Folk går frustrerede rundt. Det ser ikke ud som en forbedring af planeten, når der er så megen lidelse. Du taler til nogen, der har mistet deres hjem i dette land, og du taler med nogen, der har mistet slægtninge i en tsunami. De vrider sine hænder, og spørger hvad der er galt. Hvorfor er der så meget ulykkelighed? Hvordan kan det præsentere gode nyheder på planeten? "

 

Det er et så vanskeligt svar at give, fordi det kræver, at du forstår virkeligheden i de forskellige paradigmer, der er begyndt at opstå. Dette virkeligheds-paradigme, som du altid har kendt, som vi vil kalde det 3 dim. paradigme, er så indskrænket, at det ikke vil, absolut ikke, give mulighed for den glæde, som en flerdimensional virkelighed kan give. Det er svært at forklare. Du er i noget, der er sort og hvidt, men Jorden er i farver.

 

Guds kærlighed centrer ikke sig selv i noget 3 dim. Guds kærlighed centrer sig selv i det mange-dimensionale rum, hvor englene bor. Hver eneste mester ved dette. Hvert eneste menneske, der har set en engel komme til sig, ved, at energien spinder gennem væggen og spiller i alle regnbuens farver. Disse har ingen hud og vinger eller glorie, og deres energi gør det ofte skræmmende for et tredimensionelt menneske at se en mange-dimensional form, så mennesker falder ofte på knæ i angst.

 

Så uanset om det var Mohammad i hulen eller Moses og den brændende tornebusk,  findes disse engle egenskaber ikke i 3 dim. og det gør det guddommelige i dig heller ikke. Ønsker du lykke, menneske? Så må du hellere finde den mange-dimensionale Gud indeni. Paradigmet er ved at skifte. Det er mange-dimensionalt, ikke en-dimensionalt. Du bliver nødt til begynde at bevæge dig væk fra det 3 dim. paradigme, det begrænser alt det, du gør, til en virkelighed af ensartethed og singularitet, over til et, der åbner mulighederne for forandring for alt. Potentialerne kan ændre dit liv, hvordan du reagerer på noget, du tror du er, og hvem du blev født til at være. Al denne information er gen-indskrivelig i din sjæle-energi i et mange-dimensionalt paradigme, og det omfatter Guds kærlighed og øjeblikkets glæde.

 

Hvad er det, jeg siger til dig? Jeg siger, at du kommer til at blive ved med at være ulykkelig, kære du, hvem du, der læser dette og hører dette, end er, medmindre du beslutter dig for at vende dig indad og finde det, der er guddommeligt. Det kræver nytænkning ud af den intellektuelle 3 dim. kasse. Det kræver at tænke mange-dimensionalt  og at påbegynde processen, vi har talt om igen og igen. Ellers vil du simpelthen svælge i uroens drama omkring dig.

 

Planetens mestre viste dig dette. De legede med fysik og liv. De oprejste endda døde. Så vendte de sig til dig og sagde, "Dette er det, Gud gør, og du er Gud." De fortalte dig, at du kunne flytte bjerge, og det kan du. Vi har talt om bevidstheds ændringen, om at ændre en planet fra at være en, der altid bekrigede sig selv, til en, der tilsidst vil være i fred med sig selv.

 

Tror du, at det nemt vil ske og i løbet af en nat? Dette er det første år (2012) og I har fået 18 år mere at plante frø og to generationer mere til at se det arbejde. Det er sådan, den menneskelige bevidsthed fungerer. Det sker langsomt, men du er utålmodig. Det er også derfor, der er så meget ulykkelighed i øjeblikket. Det er gammel energis utålmodighed, misforståelse, der ønsker øjeblikkelig tilfredsstillelse, og trykker på din tå, mens du tror, Gud vil hjælpe dig. Så når det ikke sker på måden, du tror, det burde gøre, siger du "Jo, jeg vidste, det ikke ville ske."

 

Så fortæl mig, er dette et engagement, eller er det bare ønsketænkning? Er dette budskab for stærkt for dig? Det er i kærlighed, jeg siger til dig, at du er smuk indeni og det er på tide, du finder ud af det. Og når du gør det, ændrer tingene sig inden i dig. Du bliver ikke så vred, du bliver ikke så deprimeret, og du reagerer ikke så meget. Så når folk omkring dig ser dig i den nye tilstand, siger de, "Du er anderledes. Du er ikke så vred. Du reagerer ikke. Hvad var det du fandt? Det ønsker jeg også" Og det er sådan det begynder.

 

Når du spreder lys af visdom og medfølelse, ser andre det, og de ønsker de selv gør, fordi det er smukt, fredeligt og tilfredsstillende. Vi spørger dig igen: Da du gik sammen med mestrene, en eller anden af dem, hvad følte du ved det? Har mestrene set på dig og tilintetgjort dig? Sagde de dårlige ting til dig eller følte du dig lille? Svaret er nej. De kiggede på dig, elskede dig, og du var målløs. Nogle af jer var der, og I kan huske det. Alt du ønskede at gøre, var at være i deres nærvær, for deres fødder. Det er næsten som om de havde et felt omkring sig, og hvis du kunne være tæt ved dem, ville du også godtage dette. Det er et menneskes kærlighed til Gud, der udstråler guddommelighed og planter opstigningsfrø.

 

Så svaret er opfattelsen af virkelighed. Da mestrene gik på Jorden, var det endnu mørkere. Men de så kun Guds kærlighed. Så det er dit frie valg til at være ulykkelig, være et offer, og svælge i drama. Men sandheden er, at Guds medfølelse er overalt omkring dig, og venter blot på at du opdager det. Det var spørgsmål nummer et.

 

 

Spørgsmål to: Hvad sker der, når du dør?

Dette er så kompliceret, men jeg har tænkt mig at dele det op i to dele, begge åndelige. Et menneskes død, som alle jer her i rummet har oplevet, er ikke afslutningen. Det er intuitivt i dig, fordi du har været igennem det før. Men sandheden om det skjuler sig lige under overfladen. Du er ikke virkelig helt sikker på, hvad der vil ske med dig, men din intuition fortæller dig, det ikke er enden.

 

Der er ingen smerte i døden. Ikke for dig. Men for dem omkring dig, er der. Så det første, jeg vil fortælle dig om døden, er at dem omkring dig ofte lider. Nogle gange er det relevant, for det bringer dem i knæ, især når du tager for tidligt afsted. Nogle gange vil de på grund af det opdage, at det, der er inde i dem, giver utrolig åndelig trøst, for derefter at opdage at døden var katalysator for deres oplysthed. Forstår du den proces? Nogle gange er I partnere i dette, med aftaler på forhånd om potentialer for at hjælpe hinanden, selv gennem menneskelig død. Så det er ikke noget at sørge over overhovedet. Ofte er det afslutningen af et smukt arrangement.

 

Hvad sker der, når du dør fysisk? Det er nemt - du vender tilbage til planetens støv. Hvad mere vil du vide? Kropsligt? Let. Det er bare en del af Gaia-processen. Men lad mig fortælle dig om tidspunktet for overgangen. Du mister tre ounces, knapt 90 gr. noget, som ingen ved noget om. De tre ounce er kvanteinformation. Det er kvante delen af din åndelige kerne, alt det, der nogensinde var af dig, og det går ikke op, det går ned. Det går tilbage til Skabelseshulen og hinsides.

 

Vi har fortalt jer dette før. En del af det går også til krystalgitteret. Noget af det går endda til hvaler på Jorden. Der er et system her, der tillader Gaia at huske dit liv, og det gemmes i planeten. Din ånd kommer hjem, men ikke dine Akasha optegnelser. De forbliver på planeten, fordi planeten ejer det. Du har ændret planeten med det, du har gjort, men du tager det ikke med hjem. Imidlertid har vi en fest, når du kommer hjem, Jeg har fortalt dig det før. Åh, kære du, der er ingen smerte i døden. Ikke din egen. Du vil vide det med det samme, i løbet af tre dage. Da er du helt klar over, at du er en del af Gud. Du husker. Du hører musikken igen.

 

Så kommer du snart tilbage hertil (Jorden), og når du gør det, vil det nogle gange være hurtigere, end du er blevet fortalt, for tingene går hurtigere. Nogle gange kommer du tilbage født i din egen familie som børnebørn i din samme karmiske gruppe. Det er en lysarbejderproces, så dine bedsteforældre kan lære dig ting, som kun de kan lære dig.

 

Og når du tager dit første åndedrag, samler du noget op. Du tager al sjæle-energien op fra Skabelseshulen og krystalgitteret, hvor du gemte det, da du tog afsted. Det kaldes Akasha arv.  Kunstnere bliver kunstnere. Politifolk bliver politifolk. Det er i dine gener. Det er i dit DNA, hvem du plejede at være. Selv de tilbøjeligheder til de ting, du kan lide og ikke kan lide - som mad, valg - kom ind med dig fra fortiden Akasha arv.

 

Undertiden stilles spørgsmålet: "Skal jeg være vegetar? Hvad er det rigtige til min krop åndeligt set?" Jeg vil fortælle dig, hvad der er korrekt for din krop åndeligt - de ting, der giver mening for dig! Hvis du har haft livstider i Tibet eller Indien, vil du sandsynligvis kræve anderledes fødevarer end dem, der er i USA. Det er sådan det virker, kære I. Din krop reagerer på det, du husker, og hvis det tjener dig ikke at spise kød, så er det det, du skal gøre for dit helbred. Projicer ikke dette over på dine venner, for de har deres egen Akasha sundheds erindring. De har deres eget system, der virker for dem.

 

Mennesker elsker at inddele alt og når nogen finder noget godt for sig selv, ønsker de derfor alle gør det samme. Kritiser ikke andre fordi de ikke har din unikke erindring. Dette gælder også for de andres trossystemer. De, der har fundet Gud eller har fundet glæde i et system, der virker for dem, sker det fordi de er indstillet til det. Måske var de selve disciple af mestrene! De er indstillet på det, og de ønsker det for alle, der virker for dem. Meget af det har integritet, men har det måske ikke for dig.

 

Hvad sker der efter døden? Det er et system - skønhed, ære, og du bliver delen af Gud, du ved, du er. Da Elias steg op, fik I det at se gennem Elisas øjne. Elias forvandledes til lys, der var så stærkt, at Elisa ikke kunne holde ud at se på det. Så opdeltes det. Elisa så Merkabah’en, feltet omkring mennesket, vognen Elias førtes i. Han så det og raporterede det. Hvad tror du, det var? Mennesket så en opstigelse. Det er døden.

 

 

Spørgsmål tre: Er der liv på andre planeter?

Gør du grin med mig? Der er liv overalt. Overalt! Lige nu, søger jeres videnskabsfolk efter mikrobielt liv på alle planeterne og deres måner i jeres solsystem, og de vil med tiden finde det. De forventer at finde det. De vil med tiden forstå, at kimen til liv er overalt.

 

Hvor meget liv kan der være? Hvor længe har det været "derude"? Når videnskaben begynder at indse omfanget af, hvor længe livet har været i jeres galakse, vil de begynde at se noget mod-intuitivt i evolution - deres egen menneskehistorie. Hvor gammelt er jeres Univers? Spørg jeres videnskabsfolk, og de vil sige omkring 13 milliarder år. Det er OK. Lad os bruge deres tal. Hvor gammel er jeres egen planet - 4 eller 5 mia, måske? Godt. Men hvor gammel er menneskeheden? Hvorfor var I ikke her sammen med dinosaurerne? Du tænker Jorden ikke var klar? Tror du, at det, der kontrollerer evolution måske var lidt for dum til at kunne lave et menneske inden, når processen kunne frembringe en dinosaur? Har du nogensinde tænkt over disse ting?

 

Hvis du sætter hele jordens historie ind i et 24-timers ur, startede selve livet først i den sidste time og menneskeheden, al civilisation, skete i de sidste par sekunder. Er det ikke mærkeligt for dig? Derfor kom I i et univers, der kan være 13 milliarder år gammelt, først i de sidste par sekunder. Har du nogensinde tænkt, at måske er I de nyeste på blokken? Godt, du har ret.

 

Hvis Universet virkelig er så gammel, mon ikke der så er civilisationer i jeres galakse, der kan være en milliard eller flere år ældre end jer? Hvis det er tilfældet, tror du så ikke, de har været igennem alt det, I går igennem? Tror du ikke, nogen af dem kunne have jeres DNA egenskaber? Måske har de også gået det igennem, som I åndeligt går igennem? Måske de endda gik ind i en kvante opstignings status? Svaret er at der var snesevis af dem.

 

Du kender dem allerede, og I har navngivet dem i jeres publikationer. Dem der direkte frøgav jer kaldes Plejadeboerne. Dem der frøgav dem kan være Octurianerne og dem, der frøgav dem kan endda være Orionerne. De er overalt, og de er alle her. De ser på jer, for I er dem, der er de næste, og I passerer denne markør af skiftet.

 

Åh, kære I, der vil gå lang tid, før du virkelig indser, at nogen af disse ting vil være din virkelighed. Det første skridt er fred på Jorden. Det næste er en ny slags menneskelig udvikling, der vil øge jeres DNA’s effektivitet til 100%, og I kommer til at leve længe. Hver gang jeg siger det, er der mennesker der i deres intellektuelle sind siger: "Joh, men der foregår en geometrisk fødselstælling. Vi kan ikke gøre det. Der kommer til at blive overbefolket, og der vil ikke være mad nok. Så det, du siger, Kryon, kan ikke være noget godt. Vi kommer alle til at lide og dræbe hinanden for at   mad."

 

Lad mig tage fat på det, for hvis det er din tanke, menneske, antager du, at Mennesker er dumme og ikke har fundet ud af hvad, der foregår, og hvorfor der er så mange fødsler. Du antager, de ikke kan kontrollere det, fordi de ikke har regnet det ud? Jeg vil gerne fortælle dig, at du vil komme til at se noget, du ikke forventede. Du kommer til at se en nedgang i fødselstallet, fordi Mennesker er smarte og de bliver klogere. De vil se, at livskvaliteten er knyttet til det antal børn, de har, og de kommer til at finde ud af løsningen. Det vil ikke være, hvor mange børn, deres kirke siger, at de bør have. De vil gøre det intuitivt. Du kommer til at se det før end end du tror.

 

Du kommer til at se visdom på planeten på mange områder, som ingen sociolog nogensinde ville have forudset. I vil overraske dem alle, og det kommer til at ske uden statslig program. Det kommer til at ske, fordi I beslutter jer for det. Det kommer til at ske kollektivt, og du kan endda se det snart. Kig efter negative fødselstal i første verdens lande. Hvor mennesker er i stand til at se et større billede og få fri adgang til oplysninger, vil situationen ikke være det, du har forudsagt.

 

Er der liv på andre planeter? Forskerne siger, "Der kommer til at gå lang tid, før vi kommer til de stjerner, du ved? Vi er nødt til at være i denne lille metaldåse og komme luft i den, og derefter rejse i den i årevis, før vi nogensinde kommer til næste stjerne." Imens kan Plejadeboerne gøre det i løbet af et øjeblik! Hvad tror du, der sker dér? Tror du overhovedet på mig?

 

Hvis du for ikke så længe siden ønskede at kommunikere med nogen langt væk, sendte du et brev. Det blev båret af en hest. Det tog en måned at få svar. Nu kan du kommunikere med det samme! Hvorfor er det så utroligt for dig med rejser?

 

Jeg vil fortælle dig, at så længe du opholder dig i 3. dim., må du stadig være i små metaldåser og i luft dragter for at tage til planeter. Så snart du begynder på kvante alderen, vil du simpelthen ønske dig selv derhen, fordi du vil være filtret sammen med alt og kan færdes med hensigt. Hvis du ikke tror det nu, vil du senere komme til det, for det, jeg siger dig, er sandt. Det kan være livstider efter livstider fra nu, men gruppen, foran mig, er gruppen, der vil komme tilbage igen og igen og igen. Forskellen er, at I er færdige med at komme tilbage i den gamle energi. Dette er en ny energi.

 

Når du kommer tilbage, kære du, vil alt det, du ved, være i dit DNA og være på toppen [tilgængelig]. Du er ikke nødt til at gå igennem det, du gjorde før. Så snart du beslutter dig for at se dig omkring og åbne døren [metafor for frit valg til at vågne], vil alt det, du har lært denne gang være der.

 

Det er egenskaben, du ville kalde "et barn af ny bevidsthed", som I har navngivet med en farve - indigo. Barnet husker hvem det er. Det fungerer begrebsmæssigt, og I mener, at det er nødt til at undervises fra bunden! Næppe! De husker! Forstår du, hvad det er, der foregår? Vi fortalte jer det sidste gang, men vi ønsker at gennemgå noget med jer: Dyret på prærien lader sin kalv falde og inden for timer, er kalven oppe, og løber med flokken. Vidste du, at kalven straks ved, hvem dets fjender er, hvilket vand der må drikkes, der ikke lugter godt, og hvilke bær der må spises, der ikke er giftige? Hvor kom det fra? Hvordan ved dyrespædbarnet dette? Svaret er, at denne oplysning biologisk gik i arv. I kalder det instinkt. Men når det er et menneske barn - intet! Det ved ikke andet, end at det er sultent. Det kræver 20 års undervisning! Er I ikke trætte af det? Har du nogensinde tænkt over, hvorfor dyrene har så meget viden til at begynde med, og du har så lidt? Synes det at være korrekt for toppen af den evolutionære stige? Det er på tide det ændres.

 

I begynder at se det, selv med Indigo’erne. De ankommer vidende. Det er derfor, de er så utålmodige. I forsøger at lære dem noget, de allerede ved instinktivt. Ligesom kalven på prærien, ankommer de vidende. Nogle af dem forsøger at undervise jer. Det går ikke altid godt. Det var det tredje spørgsmål.

 

 

Spørgsmål fire: Hvad med konspirationer?

"Kryon, hvad med alle disse sammensværgelser på planeten?" Det er alt muligt, du nu har hørt om i årtier. Jeg har ikke tænkt mig at nævne dem. Jeg har tænkt mig at lade dig navngive dem i dit sind. Du har hørt dette i lang tid: Hvad Mennesker gør ved mennesker, hvad regeringerne gør for mennesker, energien der kommer her og der, tankekontrol, den statslige hemmelig organisation – alt dette. Ja. Kryon, er de korrekte?"

 

Jeg har tænkt mig at give dig en lakmusprøve for konspirationer og beder dig tage beslutningen. Efter denne diskussion, vil der stadig være mange, der vil være ligeglade, for de ønsker at tro, at de er ofre for en større intelligens og bliver overvåget og manipuleret. Dette er gammel energi-egenskab, der er svær at ændre på i et menneskesind. Selvansvar virker som en slettetast overfor sammensværgelses-tanker.

 

Det, du ser i dag, er noget, jeg fortalte jer om for mere end et årti siden. Jeg sagde: "Der kommer en dag, hvor alle taler med alle, og der kan ikke være nogen hemmeligheder." Du begynder at se, at der kan være nogen hemmeligheder. De bliver lækket hele tiden. Så lad os diskutere en kæmpe sammensværgelse, noget der har eksisteret i årtier. Du bestemmer hvilken. Tror du nu, at der kan være en organisation eller en regering med en stor gruppe af mennesker, der måske involverer hundreder eller flere og som besidder denne "kæmpehemmelighed"? Her er de allesammen, alle blinker til hinanden og siger: »Vær sikker på ikke at fortælle nogen om det-du-ved." Vil denne hemmelighed så vare i årtier uden nogensinde at blive afsløret? At de, selv på deres dødsleje ikke fortæller noget? Hvis du tror det, er du ude af trit med virkeligheden.

 

Det eneste, du hører, er andre mennesker, der fortæller dig det, der sker, hvilket giver dig deres vidnesbyrd om det, de har set, og hvad de har hørt. Jeg vil gerne fortælle dig, at det virker ikke på den måde. Ikke i dag. Folk kan ikke holde på en hemmelighed. Når alle taler med alle, kan du ikke have den slags konspirationer på planeten. Det er lakmusprøven. Hvis det er rigtigt, så vil alle vide det snart. Og ja, der er nogle konspirationer, der er reelle og ja, du skal kende dem. I denne energi med global kommunikation og sociale medier, kan ingen holde på den slags hemmeligheder, især hvis det kræver en masse mennesker at lette dem. Kan du se hvad jeg mener?

 

Det er tiden at bruge åndelig logik i stedet for frygt. Nogle mennesker er meget tiltrukket af dette. De spinder drama ind i det at være ofre for alt dette, og de elsker det. Du ved, hvem de er. De vil gentage den samme sammensværgelse i årtier efter årtier, imod al logik eller tidens realiteter.

 

 

Spørgsmål Fem: Hvorfor er der ikke flere mennesker, der ser det, du siger?

Det femte spørgsmål og det sidste er, "Kære Kryon, hvis New Age oplysningerne er korrekte og sande, og hvis disse sandheder er så kraftfulde som du siger, hvorfor er der da så få involverede? Hvis det er noget godt, ville så ikke mange flere mennesker se det? "

 

Ved I hvorfor? Det er fordi denne information går imod den nuværende menneske-virkelighed. Her er et eksempel: Lad mig tage dig et par år med tilbage i lægeverdnen. Der viste sig en fremsynet idé om, at der på dine hænder var noget, jeg vil kalde små uhyggelige kravledyr (det kom fra min partners sind). Man kunne ikke se dem, fordi de var usynlige, og de medførte sygdom. Så det blev fremført, at I burde sterilisere alt det, I kunne, for at holde de uhyggelige kravledyr fra at komme over på andre mennesker, når I rørte dem, og når lægerne opererer på dem - og det var sjovt! Alle biologer og læger lo og lo. Forestil dig en sådan idé! Usynlige enheder, du bærer med dig!

 

Ordet er bakterier, og så fandt de dem. Du kan ikke se dem, men de er over hele kroppen.  De er i håret, på huden, i munden! Så indså videnskaben, hvad sterilisation kunne gøre, og hvorfor noget, der drejede sig om infektioner, fandt sted. Men denne oplysning var ikke intuitiv. Faktisk var det sjovt, fordi det handlede om noget, I ikke vidste noget om og ikke kunne se. Så hvor vil jeg hen med dette? Noget, der ikke sker intuitivt, kræver en del af en tros-bevidsthed, for at blive virkelighed. Faktisk går det imod kernen i det, I synes er virkeligt og er latterligt, set i lyset af uvidenhed.

Mennesket er født ind i en åndelig virkelighed, der siger, at det er ubetydeligt og intet værd.
Den gamle energis paradigme siger, at du tilbeder noget større, da du er lille og værdiløs.
 Hvis du kigger rundt på planeten, er dette virkeligheden i næsten al åndelig overbevisning.
 I kaster jer i støvet foran Gud, I knæler, I græder, I lider, I klatrer trin, I gør bod. I er ikke værdige.
 Sådan er menneskehedens energi. Er det noget under, at menneskeheden ikke er tiltrukket af noget, der lærer, at "Gud er indeni og du er smuk og storslået"? Det er derfor. Det er ligesom de uhyggelige kravledyr på din hånd. Det giver ingen mening i den manglende viden om dagens virkelighed. Lige nu, er det dumt og fjollet. Men det er lige nu.

 

De af jer i rummet, der kalder jer lysarbejdere, holder energien for denne planet, og I kender til Guds kærlighed i jeres liv. I har gået imod kernen i lang tid, fordi paradigmet for størstedelen af menneskeheden ikke er med jer, og det har ikke været med jer i fortiden, men dette er ved at ændres.

 

Faktisk er dette dit trossystem anderledes, for det har ingen struktur, og der er ingen bygninger at rapportere til, intet at tilhøre, og der er intet at betale. Det er simpelthen et trossystem, der er personligt og intuitivt, der siger, "Gud er i mig. Jeg er storslået, og mit liv ændrer planeten, og det jeg gør, vil ændre alt for den næste generation." Det går langsomt, kære du, fordi opløsnings-energien i hver gåde, du løser, er en vedvarende energi, der forbliver og ændrer planetens vibration. Hvis du stadig vælter dig i de gamle gåder, får du ikke løst noget.

 

Disse, der hører og læser er en del af skiftet, for deres opmærksomhed overfor netop dette emne er at løse gåder i deres liv. Hvis du befinder dig her, er du medskifter af planetens energi. De fleste mennesker ser ikke virkeligheden, som du gør. De kan ikke se skønheden eller pragten. De er blinde for den ide, at et menneske er lige så stor som Skaberen. Det er ikke åndelig sund fornuft, at der kan være et system, der gør Gud til partner i din virkelighed.

 

Så det er derfor, jeg sidder her ved dine fødder, og hvorfor dette følge, der i dette rum, holder dine hænder.  Det er, fordi vi ved, hvad I har gjort. Vi ved, hvor dette foregår, og potentialerne er storslåede. Men det kommer ikke til at ske i løbet af en nat, og der kan komme yderligere krige.
 Det kan være, der kommer sorg og ja, der kan komme yderligere tsunamier og alt muligt som en del af rekalibreringen af en planet, der gennemgår et skiftes smerter i en højere dimensional virkelighed.  Det er det, jeg fortalte jer for 23 år siden og det, jeg holder mig til i dag. Der vil komme et tidspunkt, hvor min partner er væk, hvor I stadig kan høre og læse disse ord. Men selv mens I overvejer det, vil han være tilbage for at gøre det igen. Han ved, hvor han går hen, fordi jeg har fortalt ham det.

 

Det kommer til at tage to mere hele generationer, før I virkelig mærker, hvad Kryon arbejdet drejer sig om. Men når I gør det, vil planeten faktisk være på vej til at få en Planetarisk Freds Dag, for Jorden vil indse, hvad de har gjort og fejre en bevidsthedsændring. Der vil endda komme et flag for det. Det er blot begyndelsen.

Velsignet er menneskevæsnet, der begynder at forstå og anerkende det tilsyneladende umulige - at det gamle paradigme med krig, afvigelse, had, drama og forvirring ikke for evigt bliver vejen for menneskeheden. Da skønheden i kærligheden til Gud viser sig som en realitet i jeres DNA, vil bevidstheden langsomt begynde at ændres, og den åndelig udvikling vil begynde at vokse.

 

Gå nu ud og gør noget ved dette. Lev anderledes på grund af det. Du er den eneste, der kan det, gamle sjæl.

 

Og sådan er det.




 
 

Til-  bage

Opdateret d. 27.9.2012