Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollEt Sammendrag


KANALISERING

et_sammendrag

Denne live kanalisering blev givet i Gaithersburg, Maryland

April 2, 2011

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genvurderet [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte, hvad der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke er.  Så nyd det forstærkede budskab givet i Gaithersburg, Maryland, April 2, 2011.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Der er dem, der vil sige, at det bør tage længere tid for mennesket i stolen at omstille sig til energien, der skulle være Ånden. De siger, at for at få denne energi til at svare til sin krop, for at få energien, der bemærkelsesværdigt ligner det Højere Selv til løbe  sammen, vil det tage længere tid. Og vi siger, at dette er måden i denne nye energi. Du ser det ske.

 

Der er et gammelt lineært paradigme, der siger, at du tilbeder, og beder på særlige tidspunkter, og du leger på andre tidspunkter. Dette sætter Gud i kasser, gør det ikke? Hvordan nu, hvis det Højere Selv altid var klar til at tage afsted? Hvad nu hvis du bar det rundt på et så højt niveau, at det blev dig? Og hvert ord, du sagde, kom lige fra det? Og hver gang et menneske så på dig, havde du medfølelse i øjnene for det ... med den, der argumenterer med dig, med den, der kalder dig navne, autoriteten, du ikke kan lide. Hvordan ville du synes om at være i stand til at se på dem, og først se medfølelse, så afvæbne alt andet, der sker følelsesmæssigt? Så når jeg sidder i stolen, har jeg instrueret min partner om at være medfølende overfor alle, og det tillader mig at komme ind med det samme. Og her er jeg.

 

Det er en tradition, at når jeg sidder på dette sted [Gaithersburg], giver jeg en redegørelse for det, der sker på planeten. Så jeg har tænkt mig at følge denne tradition. Nogle af de ting, som jeg vil fortælle jer og diskutere med jer nu, har jeg sagt før og for nylig på andre kontinenter. Nogle har jeg sagt, selv i denne fremstilling. Dette bliver dog en oversigt over tingene på en måde, vi ikke har anvendt før, så du kan høre det i forbindelse med hinanden.

 

Vi taler i kærlighed. Vi fortæller dig noget, set fra vores perspektiv, og vi minder dig om, hvad det er. Men i alt dette, vil jeg sige til dig, at vi understreger dette: Alle de ting, der sker på planeten sker langsomt. Du er nødt til at begynde at tænke og observere i grupper af generationer og ikke blot fra år til år. Kære gamle sjæl, brug denne visdom lige nu, som du har samlet ind de mange gange, du har været på denne planet, for bedre at kunne forstå dette budskab. Forstå, at tiden må gå, af simple grund at børnene, der må komme her, ikke har den samme bevidsthed som deres forældre. Så du ser på noget, der er et generationsskifte, men det sker lige foran dig.

 

Så igen, alt dette vi diskuterer i dag, er givet i kærlighed. Disse forudsigelser, jeg giver, vil være baseret på det, der er mest tilbøjelig til at ske, fordi det er det stærkeste potentiale i bevidstheds synkroniciteten på planeten. Bevidsthed udvikles dagligt. Selv om vi lige har talt om noget, der tager meget, meget lang tid, så ændrer bevidstheden billedet. Den ændres radikalt, da den er en afspejling af menneskelighed. Den fremtvinger tingene i retninger, der til tider sker hurtig og til andre tider ikke. Så det, jeg giver jer i dag, kan ændre sig i morgen. Men mens jeg sidder i stolen, vil jeg give dig det stærkeste potentiale, der er der. Skibet kan hurtigt vende og overraske alle, men det tager stadigvæk meget lang tid at komme til sit bestemmelsessted.

 

Vi taler om mange emner. Men før vi gør det, er jeg opmærksom på lytteren, opmærksom på læseren, og jeg er opmærksom på én bestemt i en stol her lige nu. Er du ikke glad for du kom? Kan du mærke energien, som i dette rum skubber til dig, og forbereder dig på et budskab, der er smukt, der lykønsker dig med noget af det sværeste, du nogensinde har gjort? For næsten alle herinde er over 11. [Latter] Du havde et valg. Ved Fødselsvinden [Kryons navn for processen, når vi er lige ved at komme ind på planeten], kiggede vi på dig og sagde: "Armageddon rejser sig truende. Kik efter."  Der var intet, da du kom ind på denne planet, der gav dig noget håb om, at du ville sidde i en stol i 2011 og være sikker. Intet. Dine fædre og dine fædres fædre har lidt i krigene og den sejrende på dette kontinent, på andre kontinenter, og hadet mellem mand til mand var lige så stort, som det altid havde været. Der var intet tegn på, at det nogensinde ville blive bedre. Men du ankom alligevel, fordi potentialet var der for det, der rent faktisk nu har fundet sted.

 

I 1987 skubbede Harmonisk Konvergens i bogstavelig forstand bevidstheden ind et sted, du ikke forventede...så forandredes alt. Selv før det, gjorde tingene sig klare til forandring. Men ikke da du blev født. Og derfor ser jeg ikke kun på gamle sjæle i rummet, men jeg taler også til mange af dem, mens de hører dette med deres ører senere i jeres tid og læser dette senere i jeres tid. Jeg taler til modige gamle sjæle. For ideen om en konfrontation, et Armageddon, en atomkrig var over jer og I vidste det, da I sagde ja til at komme. Jeg har gennemgået det så mange gange. Så faldt Sovjetunionen om af sig selv. Og så, og så - så mange ting, som I ikke forventede.

 

 

Gaia og de gamles Rygter

 

Her er, hvor I står i dag. Lad os tale om Gaia først, og hvis vi skal tale om Gaia, må vi tale om sammensværgelser. Så vi taler nu om de ting, der ikke nødvendigvis troes af de gamle sjæle i dette rum, men af nogle af dem, der kommer til at lytte og læse. Der tales om, at alle disse ændringer på kloden gør klar til noget forfærdeligt, og som mange har talt om og nogle har endda profeteret og kanaliseret det: Jorden vil standse sin rotation i tre dage og derefter starte igen. Joh, og nogen siger, at Jorden vil vendes rundt, så den sydlige del bliver den nordlige del og nord bliver syd. Og så er der andre, der siger, "Allerede før dette sker, vil der være skibe fra rummet, I kan ringe til, for at komme og hente jer. Naturligvis ikke for alle jer, blot nogle af jer."

 

Så lad os diskutere det og lægge det væk, én gang for alle. Det er tid til åndeligt ansvar. Du kan tro disse ting, hvis du ønsker, fordi de måske var kanaliserede og måske det lød godt for dig på det tidspunkt. Men lad os tale om realiteter bag disse ting. Første profeti: Hvis Jorden vendes om, vil det være alles død. Oceanerne vil flyve ud i rummet, alt liv vil ophøre med at eksistere, og planeten bliver til en varm klippe. Hvad siger du om det, nu hvor vi er så vidt? Anden profeti: Jorden stopper med at rotere i tre dage. Ved ækvator, er farten oppe på omkring ved tusind miles i timen. Alting standser. Igen, hvis den pludselig standser, vil alt flyve ud i rummet, herunder havene og atmosfæren, og alt liv er bragt til ophør. Mens vi er ved det, det hjælper ikke, når den begynder at dreje igen, for så er alt er væk. Så starten efter de tre dage er igen omstridt. Hvordan lyder det kommet så vidt?

 

 Hvis du begynder at anvende åndelig dømmekraft og bruger det, der er blevet fortalt af de gamle og i de seneste kanaliseringer, lyder disse profetier da som Jordens fremtid? Er det derfor, I sidder i disse stole, eller du lytter til denne kanal? Er det Guds kærlighed, når den er bedst? Tror du virkelig, du blev født for at dø på denne måde? Vi siger jer, det er tiden at føle Guds kærlighed.

 

Lægen ved noget, og han diskuterer det sjældent [der tales om Dr. Todd Ovokaitys, der er blandt publikum]. Astronomerne ved også noget, og de diskuterer det ikke. Overalt hvor de kigger i universet, er der en sammenløb af energi, der er kreativ og godgørende. Astronomer kalder denne egenskab intelligent design. Statistisk set, må der have været nogen, der har designet alt dette, siger de. Det er for godt, og mod alle odds, er det også bemærkelsesværdigt. Det ligger uden muligheden for tilfældige chancer. Spørg dem, prøv det efter!

 

 Lægen har en kvante opfindelse og overalt hvor han peger med den, heler den. Hvad er oddsene for det? Hvorfor skulle det være sådan? Bare fordi det er en kvanteenergi, betyder det ikke, at det altid er godt, vel? Er kvante energi i fysik altid velvillig? Hvis det er det, fortæller dette dig, at der er noget i skaber energien, der er kvante, og som ved, hvem du er! Der er en intelligens involveret i den medfødte fysikenergi, der er tager parti for livet. Tænk over det. Så i disse profetier, tror du for et øjeblik, at al skabelse på Jorden vil komme til en ødelæggende standsning?

 

Åh, når vi er ved det, så lad os snakke om rumskibe, der vil komme og hente dig. Det er på tide, du anser alt i denne mytologi for det, det er. Hver enkel kultur havde op gennem tiderne en slags redningsplan. Og uanset om mestrene ville komme og hente dig og trække jer ud af jeres sæder, eller om rumskibe ville komme og hente jer, er det hele det samme scenarie. Se det for det, det er. Mytologien, der siger, I ikke er noget godt, at Jorden vil blive ødelagt , og du er nødt til at blive reddet. Kan du se mønstret? Det er fulgt med jer i dag i de moderne trossystemer og var der ligeledes hos de ældgamle. Det er en helt menneske-baseret egenskab og kommer af frygt. Så det er tiden for dig at forstå, at dette er en gammel energi mytologi.

 

Sandheden er, at du redder dig selv hver eneste dag, fordi du er ved at ændre denne Jords bevidsthed og planter fredsfrø på Jorden, som dine børn og dine børns børn faktisk vil se og være en del af. I sidder i stolene i dag og ved, at det er på tide at anse tingene, for det de er. Vi græder over alle de af jer, der er involveret i disse konspirationer, fordi nogle af jer er gamle sjæle. Åh, se på det, du kan gøre i stedet for at kigge efter undergang! Det er på tide at stoppe, vend jeres øjne mod jeres Højere Selv, og brug jeres medfølelse på de tusinder, der er hjemløse. Det hjælper planeten. Vend dine øjne mod dem, der har mistet deres familier i den sidste månedstid! Det hjælper planeten. Frygt hjælper ikke noget. Medfølelse skaber kvante energi. Frygt skaber mørke.

 

Illuminati i dag

 

Der er mere. Lad os tale om elefanten i rummet. Der er mange Lysarbejdere, der stadig føler, at der er en gruppe af finansielle kraftcentre, og du kan kalde dem, hvad du vil - Illuminati er det mest almindelige – der angiveligt skulle kontrollere alt. For dem, der tænker på denne måde, er alle de finansielle markeder kontrolleret. Alle regeringer kontrolleres. Valgene er kontrolleret, og alle pengene på jorden kontrolleres. Så nu vil vi bede dig om at bruge noget åndelig logik. Hvis en sådan organisation stadig eksisterer i dag med den slags magt og som kontrollerer alt, laver de et meget dårligt stykke arbejde! Fordi måden de laver deres penge på, sker i stabilitet, ikke i kaos.

 

Der er dem, der vil sige, "Åh nej, nej, nej. De laver deres penge ved at sælge våben." Nej, de gør ikke. Almindelige mennesker gør. Vil du vide, hvordan de fleste af deres penge bliver lavet?

Gennem valutaveksling! Shipping. Alle sådanne ting, der skal være i en stabil økonomi. Hvis de kontrollerer ting, gør de det forkert! Ved du, hvordan du kan sige, om et aktiemarked kontrolleres? Når det ikke bevæger sig ret meget. Det er altid det samme, med små justeringer til gavn for dem, der kontrollerer det. Det går lidt op og lidt ned, ligesom i din fars og hans fars dage. Og når det krakker, krakker det stort. Så kryber det meget, meget langsomt op. Det er et symbol på et kontrolleret marked, når det mister sin balance, og ikke kan opretholde kontrollen, krakker det. Så når det ikke sker, er der en stabil økonomi, og masser af penge sættes ind og med vilje meget gradvist trukket ud, for at skabe det ønskede udsving. Men aldrig for meget, aldrig for lidt - for at holde stabiliteten.  Så, hvorfor tegner du ikke en kurve over, hvor dit aktiemarked har været sidst? Og tag så et kig på kurverne. Ser det virkelig ud som om nogen kontrollerer det? Hundrede points her, hundrede points der, og ingen ved, hvad det kommer til at gøre, fordi det ikke længere kontrolleres. Du er nødt til at begynde at bruge åndelig logik om disse ting og se sandheden.

 

Noget af det værste, der nogensinde er sket for Illuminati var EU, fordi den idé fjernede vekselererne! De er ved at være klar til at gøre det i Sydamerika i næste generation. læg mærke til det, fordi de spekulerer over det for tiden, selv nu mens jeg taler.

 

Den menneskelige Natur forandrer sig

 

Der er et nyt begreb under opsejling, en ændring i den menneskelige natur. Vi har talt om det før. Hvor mange af jer har studeret europæisk historie? Og, blev dit sind i skolen fyldt op med alle datoerne, du var nødt til at huske? Hvem erobrede hvem og hvornår? Om og om igen, havde hvert enkelt land sin tur til at erobre et andet land. Grænserne flyttedes hele tiden. Du kan gå så langt tilbage, som du vil, det var det, mennesker gjorde. De adskiltes, samledes, og besejrede. Men for så lidt som bare for 50 år siden, standsede det hele.

 

Vi har sagt det før. For halvtreds år siden, blev et frø, en idé, plantet i slutningen af  anden verdenskrig. "Lad os samle disse europæiske lande sammen," sagde de. "Lad os endda droppe grænserne og til sidst give dem én valuta." Gør dette, og de vil aldrig gå i krig igen, forudsagde de, for lande med fælles økonomiske kilder går ikke i krig! Og det er præcis, hvad der er sket. Virkede det? Det er ret nyt, men deres valuta truer med at overgå jeres valuta i styrke, hvis du ellers har bemærket det? Den er mere værd end jeres. De kæmper stadig med at få det til at fungere og balancere. Men så igen, I gør det samme i USA, finjusterer altid helheden.

 

Sydamerika overvejer det samme lige nu. Frøene plantes i Brasilien. I løbet af en generation, vil de elske at se grænserne forsvinde, og at én valuta vil vise sig. Kan de gøre det? Måske. Måske vil det tage længere tid. Hvorfor gøre det? Fordi de ser EU have den stærkeste valuta på Jorden. Vi har sagt det før. Her er en forudsigelse: Måske ikke i din tid, men der vil komme en dag, hvor der kun er fem valutaer i verden, fordi kontinenterne vil begynde at forstå, at forening skaber fred og velstand. Adskillelse skaber kaos. Hvilket et begreb.

 

Vejret

 

Lad os tale om vejret. Vi vender tilbage til det, vi fortalte jer tidligere i netop i denne stol. Vandets kredsløb er en afkølings cyklus, ikke en opvarmnings cyklus. I kommer til at få mere alvorlige vintre og storme. Det kommer til at blive koldere. Men det bliver varmere, før det bliver koldere. Det er cyklus’en, og sådan har den altid været. Du kan se det i træernes årringe og iskerner. Lad ikke jeres videnskabsfolk give jer politiske blår i øjnene til deres egne formål. Begynd at se tingene som det, de er. Dette er en tilbagevendende cyklus baseret på de fire Jord afvejende, på linie stillende egenskaber, herimellem Jordens slingren (præcessionen). I er i denne cyklus. Forbered jer på det.

 

Begyndelsen på det vil være med jer fra nu af, i det mindste indtil udgangen af det 36-årige vindue i 2012, og I kan se det i arbejde. Det første, der sker, er at isen smelter ved polerne, men ikke fuldstændigt. Det er måden, hvorpå det er sket før. Som omfordelingen af vægten fra polerne til jordens oceaner finder sted, vil vægten fordeles til jordskorpen, og det skaber jordskælv. Og de mest voldsomme jordskælv, vil blive dem, der er tættest på polerne. Vi fortalte jer det, for nogen tid siden. Så det er ikke et mysterium, at I pludselig har nogle af de mest voldsomme jordskælv, som I nogensinde har haft. Ikke kun det, men et afkølende ocean skaber større storme.

 

Hvad gør konspiratisterne med alt dette? "Se? Vi er dødsdømte. Her kommer det," siger de. "Her kommer det! Enden er her!" For toogtyve år siden gav vi jer informationen om det, der sker i dag. Vi fortalte jer om vejret. Vi rådede jer til at være rede til det, men vi har stadig ikke fortalt jer, hvorfor vandets kredsløb er nødvendig. Vi har antydet til det, da det er meget kontroversielt, og vi vil miste mange læsere lige her og nu. Her er forudsigelsen: Videnskabsfolkene vil grine og biologerne vil tage sig til hovedet og rulle med øjnene.

 

Fornyelsen i livscyklus’en

 

Når du ændrer temperaturen i planetens vande, ændrer det havets livscyklus og den fornyer i sidste ende sig selv. Planetens Livscyklus har en grænse i sin tidsmæssige levedygtighed over tid. Det er nødvendigt med en fornyelse af selve livscyklus’en, og det er det vandkredsløbet foretager. Er der nogen steder, hvor I har set alt for mange fisk for nyligt? Ja. Millioner af laks i nord. Mærkeligt, at det var i Alaska, ikke? Alaska er meget tæt på polerne, hvor vandtemperaturen er ved at mærkes først. Åh, eksperterne vil igen fortælle, at dette ikke er grunden. Det handler om udklækninger og floder. Men det var der ingen, der forudsagde, vel? Videnskaben er hurtig til at give dig grunde, men langsom til at give forhånds logik. De synes altid at blive overraskede.

 

Vi siger ting, vi ikke har sagt før. Igen, læg mærke til denne faktiske ændring i planetens oceaners livscyklus på grund af vandtemperaturens skift. Biologerne er nødt til at begynde med at gendanne paradigmet for, hvorledes alting fungerer, herunder koralrev, havbunde, og hvordan plankton overlever og formerer sig. Lyt, det er ikke første gang, at livscyklus’en, er blevet opdateret! Men igen, dette kan tage menneskeheden generationer at fuldføre. I den proces kan I igen miste arter. Dette er normalt. Gaia er langsom, og mennesker er utålmodige. Jeres lærebøger vil måske en dag fortælle, hvor naiv menneskeheden var tilbage i 2011, da de forsøgte at skyde skylden for vejrskiftet over på alt andet end en naturlig cyklus. Nu ved du hvorfor, der er et vand-kredsløb.

 

Så hvad siger det dig om Gaia? Gaia har påbegyndt cyklus’en med fornyende liv på overfiskede have. Det fortæller dig, at i bragene, er der kærlighed og omsorg for menneskene, der bor på jorden. Der er en grund til at du er her. Der er en plan her, og et menneskekærligt Univers og kvante-energi med intelligent design. Alt er der til dig, dyrebare, hellige Menneske Væsen.

 

Den nye bevidsthed

 

Kig historisk på planeten gennem de sidste 50 år, og du vil se en gradvis helbredelse af menneskeheden - en samlen sig sammen, ikke en riven fra hinanden. Efter faldet af Sovjetunionen, er meget af denne slags bevidsthed begyndte at ske, undtagen i Mellemøsten. For toogtyve år siden, fortalte jeg jer, "Som det går jøderne, går det Jorden." Så du ved, ikke sandt, at der på et tidspunkt i din fremtid, vil der ske en radikal ændring i Mellemøsten? I kan ikke have samfund, der underviser børnene i at hade en bestemt slags personer lige fra de er født og derefter forvente tolerance i deres kultur. I tusinder af år, blev de faktisk undervist fra fødslen i at hade hinanden. Imidlertid er der nu pludselig født en ny slags børn, et langt mindre lineært barn med en langt bredere forestillingsverden. Dette er et barn, som ikke vil modtage den slags informative instruktioner og handle på dem på måden, man gjorde tidligere. I stedet spørger de: "Hvorfor?" I stedet kigger de rundt og ser mørket, som dette skaber.

 

Jeg vil have dig til at se på det, der skete i Egypten. Der er en ny paradigme-form for socialisering, der udvikles på planeten, og de unge mennesker ved det. Det kommer hovedsageligt fra dem, der er under 35 år. Mange ældre voksne forstår det ikke, for dem ligner det bare et modefænomen. De siger, at børnene bruger alt for meget tid på internettet. Hvad er det for en snak om ansigtet (eng. Face [Facebook])? Gå et årti tilbage, og lyt til, hvad jeg fortalte jer. Jeg sagde, "Når alle kan tale med alle, kan der ikke være nogen konspirationer." Kan du huske det? Godt, nu er det her!

 

Et nyt socialt system

 

Der er en ny form for et socialt system, en ny måde at kommunikere på, hvor alle kan tale med alle på én gang. Millioner kan gøre dette, uden grænser eller kultursammenstød. Kig på Egypten. Det forvirrede alle dem, der sidder i magtsæder, ikke ret langt herfra [Washington, DC]. Den gamle energi tankegang er bange, fordi der er et tomrum uden fremdukkende ledere. Du ser, alle ved, at der skal være ledere, der skal være hierarki. Der skal være alle disse ting for at skabe en revolution. Så, lad mig fortælle dig, at det er gammel, gammel tænkning. Fordi du har lige set revolution af bevidsthed uden lederskab, uden hierarki, uden én person til at piske de andre ind i et vanvid for at overbevise dem om noget. Det løb bare sammen, næsten som om der er en bølge af bevidsthed, der breder sig ud over jorden. Der er. Når alle kan tale med alle, er dette, det du får. Diktatorer ved det, så det første, de ønsker at lukke ned, er de nye kommunikations-værktøjer.

 

Jeg ønsker at gå videre end det. Lad os blive personlige og interviewe en Syrier eller en Libyer. Lad os tale med en egypter et øjeblik. Lad os finde manden på gaden og stille ham nogle spørgsmål. Jeg vil give dig spørgsmålet. "Hvad ønsker du?" Her er det, de vil fortælle dig. "Vi ønsker at vælge, hvad vi gør i vores eget land. Vi ønsker herligheden i vores kultur tilbage. Vi ønsker overflod i vore hjem og byer. Vi ønsker skoler. Vi ønsker at få nogle af de ting, resten af verden har. Vi ønsker at tage nogle af tingene, som vores land har i overflod og dele dem med borgerne. Vi ønsker, at vore børnebørn er sikre. Vi ønsker gode sygehuse." Det er, hvad de vil fortælle dig.

 

Så hvorfor fortæller jeg dig det? Fordi der ingen steder i deres retorik står, "Og vi ønsker at dræbe jøderne!" Fordi de er klogere end som så, og de er ved at indse begrebet og begynder at forstå forudsætningen: Krig er helvede. Det fører til sorg, død, ødelæggelse og hjertesorg. Det skaber fattigdom og hungersnød - og de ved det. De kigger på Europa. De kigger rundt, og de er begyndt at se forening være et svar på det, der er det, de ønsker for deres børn. De ønsker ikke krig. De ønsker ikke krig! De kan ikke lide jøder, men de forstår nu, at for virkelig at få det, de vil have, må de arbejde sammen med dem.

 

Så opstandene I ser, kære I, er ikke sådan, som du tror eller som, du bliver fortalt. Bekymmer dig ikke ved at tænke: "Dette er begyndelsen på enden." Åh jo, de vil komme til at blive en vippe af energi, de kommer til at give frygt. De vil endda fremvise den slags terrorist ledere, som ønsker at styre det. I vil få fortalt det ene og det andet, men til sidst, i løbet af et årti, når I kan tage dertil og se det, vil der være stater, der er i fred med Israel. Noget af det mest kontroversielle, vi har fortalt jer, er dette: Fred i Mellemøsten vil ikke komme af noget, Israel gør. Den vil komme af det, de islamiske stater gør. De unge dér ønsker ikke en krig. Nu er alt det, I skal gøre, at overbevise jøderne om dette, så de ikke skaber en af sig selv. Forstår du fornuften i dette? Højere bevidsthed og begrebsmæssig tænkning skaber en revolution, der ikke erstattes af en anden diktator. Diktatorerne falder. Menneskevæsnerne i disse tredje verdens lande ønsker at stifte familie på måden, I gør - i fred og sikkerhed og stabilitet.

 

Beviserne er overalt

 

Hvad er der sket i de sidste 50 år? Tag til Sydamerika sammen med mig. Hvor mange diktatorer var der dengang, og hvor mange er der nu? Der er én tilbage og hans dage er talte. Betragt ham, for han vil gerne alliere sig med andre diktatorer og der vil ikke være nogen! En kontrolleret økonomi vil absolut fejle. Hans er begyndt ikke at virke.

 

Disse diktatorer falder, fordi de repræsenterer et gammelt energiparadigme, en gammel menneskelig natur. En ny bevidsthed er ved at tage over. Kig på det store billede. Kom ud af frygten og forstå igen, at det tager lang tid, og dette regnes i generationer, det er ikke sæsonbestemt! Der vil være kampe, der skal vindes og tabes for den højere bevidsthed. Der vil være et land, der kan synes at måtte gå lidt baglæns, før det går fremad. Det er måden tiden arbejder og bevidstheden fungerer på. Her er forudsigelsen, vi har givet jer: I er begyndt at se kimen til fred i Mellemøsten. Ikke i nyhederne, men i de nye sociale områder med de unge folk. Og når det sætter sig, vil det største problem stadig være palæstinenserne. Men måske for første gang, vil deres islamiske brødre i lande omkring dem begynde at regne dem med, i stedet for ikke at medtage dem, som det sker nu. Hold øje med broderskabs- medfølelsen,  ikke den, der opfordrer til krig, men til eventuel fred og stabilitet.

 

Og ja, der vil være dem, der fortæller dig lige det modsatte, kære du. Dette er det, vi ser. Tænd for dine nyheder, og du ser det. Men du ser det grafisk, ikke? Og du ser sorg og død, for det er det mest dramatiske. Men tænk lige på dem, der er ankommet på denne planet for at give deres liv og ofre for noget grandiost - fred i deres eget land. Det var lige det, I gjorde for at skabe dette De Forenede Stater. I måtte kæmpe jeres vej igennem det, ikke sandt? Det ser ud som et gammelt paradigme, hvor I nogle gange er nødt til at inddrage broen af sværd mellem gammelt og nyt. Men nogle gange må I bare slide jer gennem en menneskelige natur, som har været på samme måde i tusinder af år.

 

Japan

 

Lad os et øjeblik tale om Japan, og så vil jeg lukke dagen af budskaber. Der er tusindvis af sjæle på min side af forhænget, og de har det fint, mere end fint. Vi har talt så meget om det, der sker ved fødselsvinden. Jeg fortalte jer, at de så potentialet endda før de kom ind,. Jeg kiggede i deres øjne. "Du vil måske ikke holde længe. Du ved det, gør du ikke? Du ankommer på denne planet, og du kan ikke være her ret længe. Og overgangen, som du vil få med din familie, vil ikke være rar, hvis overgange nogensinde er det. Hvorfor vil du komme alligevel?"  Jeg vil gerne fortælle dig, hvad de sagde. Når en sjæl har Guds sind, forstår den fuldt ud, hvad der skaber fred og hvad der skaber energiskifte. Du kan tydeligt se, hvad der frembringer det, planeten har mest brug for, når du er ved at ankomme. Så de sagde: "Vi kommer til at blive del af en af de største medfølelses begivenheder planeten nogensinde har set." Ét jordskælv, en tsunami. Alle de, der tog afsted den dag, vil ændre Jorden for evigt. Og det er den allerede. Det var også det samme med den sidste tsunami.

 

Hver eneste af dem på min side af forhænget, er ved at blive klar til at komme tilbage. Mange gamle sjæle var involverede, og hvis de bare for et øjeblik, kunne give jer nogen information, hvis de kunne tale med jer lige nu, hvis de kunne tale jeres sprog og se jer i øjnene, ville de takke jer for jeres medfølelse for dem og dem, der er tilbage. Og de ville sige: "Vær med disse familiemedlemmer, der stadig er i live. Gå ind i deres hjerter hver dag, og giv dem fred og hold dem fra at græde, fordi vi har det godt."

 

Atomkraft genset

 

Så lad mig fortælle dig, hvad de ellers gjorde. De har lige vist jer, hvad der er galt ved atom-kernekraft. "Sikker til det maksimale," sagde de. "Vores enheder er stærke og kan ikke svigte." Men det gjorde de. Der er ikke noget, der kan måle sig med Gaia.

 

I mere end 20 år har det været sådan, så det lader til, at hver eneste gang, vi sidder i stolen her og taler om elektrisk kraft, fortæller vi jer, at hundrede tusinder tons push/pull energi i et forskriftsmæssigt program er tilgængelig for jer. Den er for evigt måne-drevet. Den kan lave al elektriciten til alle byer på jeres planet, uanset hvor meget I bruger. Der er ingen miljømæssige konsekvenser i det hele taget. Brug kræfterne i tidevandet, havene, bølgerne på en smart måde. Brug dem i en større målestok end nogen designer nogensinde har udkastet til at dække energibehovet i jeres byer. De største byer på jeres planet er ved kysterne, og det er der, hvor kraftkilden er. Hydro er svaret. Det er ikke farligt. I har ignoreret det, fordi det ser ud til at være et vanskeligt ingeniørforetagende som ikke foregår i et kontrolleret miljø. Og dog har I valgt at bygge en af de mest indviklede og farligste dampmaskiner på Jorden - atomkraft.

 

Vi har også påpeget at alt det, I har at gøre, er at grave dybt nok ned, og planeten vil give jer varme. Den er altid lige under overfladen, og ikke alt for langt væk. I får også en Gaia dampmaskine på den måde. Der er ingen fare på færde, og I behøver ikke at grave så dybt. Alt I har at gøre, er at varme væske, og der er nogle væsker, der koger langt hurtigere end vand. Så vi siger det igen og igen. Måske dette vil vise jer, hvad der er galt ved det, I har gjort, og det vil vende jeres videnskabs holdninger til at skabe noget så smukt og så magtfuldt til jeres børnebørn. Hvorfor tror I, I fik månen? Nu kender I svaret.

 

Dette menneskekærlige Univers gav jer et astralt legeme, der tillader vandet i jeres have at skubbe og trække og skubbe efter den mest regelmæssige tidsplan i noget, I kender. Men der sidder I og nyder bare at kigge på det i stedet for at bruge det. Der ville for evigt være enorme mængder, gratis energi, parat til at omdannes, når I finder frem til metoder til at indfange den. Det er tiden at få begyndt.

 

Så mens vi er ved at lukke, forstår du, hvad du ser? Du ser intelligent design, kvante energi og høj bevidsthed. Du ser ændringer i den menneskelige natur. Du ser lande sætte ting sammen i stedet for at adskille. Du ser dem, der ikke ønsker krig og i stedet ønsker fred, gode skoler til deres børn, sikkerhed i deres gader og indflydelse på deres regering. Vi fortalte dig, at det ville ske på denne måde. Jeg ønsker min partner vil undervise i disse ting, som jeg en tid har sagt i hans 3 dim. foredrag. Mange vil ikke være i stand til at vide dette på andre måder.

Giv dem, der er i kamp, din energi. Hjælp dem med at komme igennem dette på en lettere måde. Det er det, gamle sjæle gør. Brug din menneskelige medfølelsesmotor! Skift det gamle kampparadigme ud og fremskynd i stedet ændringen, der vil komme uden strid, uden død. Vær på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og forstå din medfølende placering på denne Jord. Du er en gammel sjæl, der står på denne planet og har medfølelse, hvor du kan. Det er kernen. Det er Guds brændstof, og det vil plante fredsfrø på Jorden. Du har aldrig været tættere på det.

 

Sluttelig, prøv at se væk fra det, der kan ændres til noget negativt. Vi sagde det. Noget vil måske ikke gå så glat, som du tror, for dette behøver tid, og fejltagelserne er der for at I kan lære.

 

Recessionen

 

Recessionen er resultatet af jeres beslutning om at ændre jeres bankvæsen. Illuminati fortalte mange, at dette aldrig ville kunne ske. Hvorfor? Fordi store pengeværdier ikke kan røres. Det er alt for stort til at nogen kultur kan ændre på det, og de stolede på det. Jovel, men det ændredes alligevel. Forstår I, hvad det er, I laver her i dette land? Det påvirker hele planeten. I forsøger at omordne integriteten af måden, pengene bruges på, trykkes og lånes. Det handler ikke om et parti’s eller en regering idé. Begge havde de en hånd med i skabelsen af dette skift. Måske lægger det et andet spin i det, du har fået at vide om din økonomi? Når du beskærer en frugtplantage, vil den for en stund se såret og grim ud. Så over tid, vil den blomstre op til noget langt større, end den var.

 

Kina

 

Jeg er Kryon. Jeg har lige givet dig potentialerne. "Åh," siger du. "Men Kryon, inden du tager afsted, du har udeladt den store. Ingen taler om Kina." Godt. Jeg vil give jer endnu en forudsigelse. Kina er meget interessant, ikke? Pludselig befinder dette meget gamle land sig på et mærkeligt sted. De besidder USA’s gæld! Nogle af jer ville sige: "Det er ikke godt. Dette kommer ikke til at fungere." Så lad mig fortælle jer, hvad det handler om. Synkroniteten har slået til, fordi Kina nu forstår, at hvis de nogensinde vil få gælden betalt, er de nødt til at alliere sig tættere med de vestlige værdier og bidrage til at skabe overflod. Her er forudsigelsen: Kina vil snart vende sig væk fra Nordkorea. Alliancen vil opløses, eller virke overgemt. Der vil komme politisk omvæltning i Kina. Ikke et kup, og ikke en revolution. I inderkredsen af det, som I kalder Kinesisk politik, vil der komme en gen-vurdering af mål og pengemæssig politik. Til sidst, vil du se et brud med Nordkorea, hvilket tillader endnu en diktator at falde og en forening vise sig mulig med syden. Er I tilfredse med det, kommet så langt?

 

Jeg anser de gamle sjæle, der kom ind på denne Jord, og som sidder i stolene foran mig, for at være modige. Der var en tid, hvor I aldrig troede, I endda bare ville leve frem til 2011. Men på grund af det, I har udrettet på denne planet, er I ikke alene her stadig, men er på vej gennem skiftet. Der er  hårde tider forude. Men det er altsammen en del af dette at plante fredsfrø. Det vil ikke være let og ligetil. Det vil langsomt, langsomt bevæge sig i en retning, der er positiv. Dine børnebørn vil se på dig, de, der ikke engang er født endnu, som er på min side af sløret, de kigger på dig nu. De siger, "Hold ud! For når vi kommer dertil, vil det i virkeligheden være et fredeligt sted."

 

Og sådan er det.

 

 
 

Til-  bage

Opdateret d. 11.5.2011