Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollEnden på Historien


KANALISERING

enden_paa_historien

Denne live kanalisering blev givet i Seattle, Washington

Lørdag d. 20. November 2010

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet genlæst [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Seattle, Washington i november 2010.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste ... og jeg siger det hver gang. Det betyder noget, der er mangedimensionalt, for magnetisme er stadig misforstået på denne planet. Ikke forstået er ét udtryk, misforstået er et andet. For magnetisme er en kvante egenskab i jeres virkelighed og en af de få, der fortsætter i dit liv på en hverdags måde, ligesom jeg. For jeg er i tjeneste på kvantemåde for jer, men lige så tilgængelig som Ånden er det.

 

Slap lige af et øjeblik. Budskabet i dag er mangesidet og det er et der er magtfuldt. Det er noget om historie, og der er meget at læse i dette, endog hinsides ordene, der vil blive sagt i dag. Jeg taler til et publikum, der er større end det, der er i rummet. Der er mange, der lytter nu og læser. Jeg kender potentialet af øjnene på siden, ørerne, der er her. Og selv om der kan være hundrede eller deromkring af jer her, er der tusinder, der lytter. For mig lytter de nu. For mig læser de nu.

 

Jeg kalder budskabet i dag, "Historiens slutning", og det er ikke et budskab om dommedag. Opfat det lineært eller opfat det på kvante måde. Hvis du opfatter titlen på lineær måde, bliver du måske bange, for så lyder det som tidernes ende. Hvis du opfatter titlen på kvante måde, siger vi, den historiske energi  er slut. Der sker et skifte på planeten, og vi vil vende tilbage til selve denne konstatering ved slutningen af dette budskab. For at gøre dette korrekt og passende, kommer jeg måske til at støde nogen på grund af den historie-energi, nogle af jer er blevet belært om på en bestemt måde, blevet jer medfødt. Så jeg beder jer om at være tålmodig med dette mit budskab, og forene jer med mig, efterhånden som jeg giver det.

 

Jeg vil gerne have jer med tilbage og forklare nogle ting for jer, male et billede, der bevæger sig rundt i historisk tider. Jeg ønsker at gå tilbage til Abraham, faderen til monoteisme. Abraham er, hvor vi faktisk gerne vil se på historien om det, I ville sige, er moderne åndelig tro, for det er måden, verden tænker på. Åh, der var mange før ham. Nogle af jer er Lemuriere og I ved, hvad jeg mener. Men Abraham repræsenterer for Jorden begyndelsen af det, I vil kalde faderen til hovedreligionerne på planeten. Så jeg vil gerne give jer historien i det, der skete, og jeg vil have jer til nøje at se på det.

 

 

Abraham, Jødernes Fader

Jeg ønsker at ære Abraham [Abram], født i Ur, der nu er en del af det moderne Irak, og jeg ønsker at ære hans sønner, ikke alle født af Sara. Den ene. jeg ønsker at tale om, er Ismael. Abraham er jødisk ... den store jødiske profet. Ismael er hans søn. Der er ingen måder, man kan sige på, at Ismael ikke var jødisk, og han er det endnu den dag i dag. Ismael blev født i Hebron. Så dertil kommer, at han er meget israeler. Ismael er en Jøde.

 

Nu vil nogle modsætte sig dette pga. måden, den jødiske afstamning beregnes på af mænd [mors side]. Men Ånden ser på DNA og Akasha nedstamningen, så åndelig, er Ismael Jøde. Han ankom for at være en del af jødernes slægt.

 

Ismael frafaldt endda på et tidligt tidspunkt af politiske grunde at få det jødiske folks gunst. Derefter fortsatte han for så at blive den, der er stamfaderen til alle arabere … Arabiens fader. Derfor kan man sige, at araberne har jødisk blod, med Abrahams strømmende gennem sig. Men tidligt, stødte jøderne Ismael ud. Så selvom I har den ene Gud og monoteisme, og princippet om kærlighed til Gud og Guds enhed, var der en splittelse. Sandheden var blandet med usandheder, og selv den dag i dag, ville der være en milliard mennesker, der ville sige det var Ismael og ikke Isak, som næsten blev ofret på Tempelbjerget. De vil også sige, at han ikke er Jøde.

Så hvad er sandheden her? Mennesker blev ikke bygget til at forene. I den gamle energi på planeten, I tiden omkring disse dage og selv frem til dagene, som I blev født i, var energien, der var lagt på jer sådan, at I kunne adskille, ikke forene. Og det er derfor, vi kalder det den gamle energi . Åh, der var de kloge mænd og kvinder, der vidste bedre, men det er den gamle energi, der adskiller og opdeler, og det er den gamle energi, der har skabt divisioner af had i millioner af dem, der rent faktisk alle er "ren jøde".

 

 

Muhammads Smukke budskab om enhed

Lad mig fortælle jer om Muhammed, profeten. Muhammad er af Ismaels slægt, som kommer af Abrahams slægt. Derfor havde Muhammad jødisk blod, så det var hans slægt, men ikke nødvendigvis hans kultur. Men hans Akasha’iske slægt stammede fra Abraham. [Abraham er grundlægger af islam, ifølge Koranen.]

 

Muhammad havde et smukt møde, mere end ét, med en engels tilstedeværelse. Englene talte dengang grundlæggende til menneskeheden på 3dim. måder. Men hvor mange af jer har fået sat sammen, at de fleste af englene i den tid, hvor de talte til mennesker, talte til dem af jødisk afstamning? Ligesom Muhammad, Moses, Jesus, og Abraham. For dette var en del af en historie opstilling, en del af det, der gør den jødiske afstamning vigtig for menneskehedens kerne-akasha, og som vi har talt om før, "Som det går jøderne, går det Jorden." Der er virkelig noget dér at se på, hvilket er vigtigt, og det kommer til at ændres snart. For i vores øjne, er "jøderne" alle dem i Mellemøsten.

 

Muhammads information fra englen var denne: "Saml araberne og giv dem Israels Gud." Og det gjorde han! Den information, han havde, var smuk og blev skrevet ned senere til hans tilhængere. Det drejede sig helt om den utrolige kærlighed til Gud og menneskets enhed. Muhammad, profeten, var en forener, ikke en der ville adskillelse

Længe før Muhammed, kom Jesus – Jesus, Jøden. Han blev ansvarlig for det, I ville kalde kristendommen i dag. Alle hans disciple var jøder. Klippen, Peter, fiskeren, der startede den kristne kirke, var jøde. Og vi fortæller jer disse ting for at minde jer om, at der er en enhed her. Måske er der en grund til, kære I, hvorfor de 12 DNA lag har hebraiske navne? Ja, det er til ære for mestrene og slægten, heri Muhammed,  Ismael, Isak,  Abraham og Jesus. De er alle en del af det oprindelige åndelige sprog [hebræisk].

 

"Åh jo," kan du sige, "der var Sumerisk, og før den tid var der Lemurisk. Der var Sanskrit og Tamilsk, og mange andre ældre sprog." Korrekt, men vi taler om et sprog af i dag - et, som du kan relatere til, som har magt og tales i dag af mestrene, der gik på planeten’s rene slægt.

 

Så hvad gjorde menneskeheden ved alt dette? Hvad gjorde den med alle disse hellige oplysninger fra disse jødiske mestre? De gik i krig, fordi mennesker adskiller ting. De sætter dem ikke sammen. Så her er vi med en smuk Gud, skaberen af alt det, der er, og millioner, der tror på det hele, men de går i krig med hinanden om ideologien, om det Gud sagde, om hvilken profet der var den bedste, og om hvilken gruppe der er Guds foretrukne. Det er ældgammel historie, tusinder af år gammelt. Men det viser præcis, hvad den gamle energi drejer sig om.

 

 

Menneskenatur?

Nu vil det få nogen til at sige, "Det er menneskets natur." Derfor er dette det, der sker med mennesker, og det vil gentage sig igen og igen, og det er historiens energi, badet i suppen af den menneskelige natur, som nogle siger aldrig ændrer sig. Derfor [siger de] vil det ske igen og igen og igen. Jeg er her for at fortælle dig, kære du, at det er ikke fordi noget sker på denne planet, der vil afslutte historien. Det vil komme til at gøre ende på historiens gamle energi. Det vil komme til at sætte en afslutning på den gamle menneskelige natur, for den udvikler sig.

 

 

Har lært at hade fra fødslen af

I dag er der mange på denne jord, der er født i Israel og fra fødslen af undervises i,  ikke at kunne lide og have mistillid til alle omkring sig. På dette tidspunkt i historien på denne jord, vil dem omkring dem fra fødslen af have lært at hade jøderne.De undervises omhyggeligt i det. Imod alle odds, er de stolte af denne adskillelse, fordi det er slægten af deres forfædre, der er på spil, og de ønsker at følge den historiske protokol. De ønsker at bo adskilt. Men jeg vil gerne fortælle jer at det er det, der er ændrer sig. Åh, det er virkelig under forandring! Det ændrer sig på stederne, I ikke forventer. Det ændrer sig i Jerusalem. Det ændrer sig i Iran. Og børnene vågner op og siger, "Fortæl mig igen, hvorfor jeg skal hade dem? Hvad gjorde de, hvornår? Det var ikke dem. Det var deres forfædre. Dem der er her nu, er dem der er hér og de deltog ikke i historien.  Fortæl mig det igen, for sådan føler jeg det ikke."

 

Forældrene ryster på hovedet og siger, "Gør som vi siger, for tradition og historie fortæller os, at de er vores fjender, og altid vil være det."  Og børnene siger, "Nej jeg vil ikke gøre dette, og det vil dem omkring mig heller ikke." Det vil langsomt gøre en forskel på denne planet, og det bliver ikke optaget. For jeres verdensomspændende medier har ingen idé om, hvad de skal gøre med denne nye energi, og den synes ikke engang at være nyheder for dem. De er fordybet i den gamle menneskenatur, hvor adskillelse er nyheder, og noget der forener, ikke er det. Men det er en af de største energier, denne planet ser i dag. Jeg er her for at fortælle jer, at det er virkeligt, og det sker under kølerhjelmen , kunne I sige. Åh, der er andre ting, jeg gerne vil rapportere til jer.

 

 

Støbeformen er Sat – Enheden virker

Lad os tale om Europa - Øst-og Vesteuropa. Kig på historien. Jeg vil have jer til at se på historien om Europæerne. Hvad ved I om dem? Hvad lærte I i skolen om dem, amerikanere? I var nødt til at lære alle disse datoer og kendsgerninger. I befinder jer i et land, der er knapt 200 år gammel, og I var nødt til at huske alle kampene og alle disse erobrere og alle disse hær-egenskaber gennem hundreder af år! Fjorten hundrede, 1300 - hele vejen til dette århundrede, syntes de regelmæssigt at erobre hinanden. De bekrigede hinanden som tidevandet i havet, konstant og forudsigeligt. Da de blev træt af det, erobrede de andre kontinenter. Det lille land, Spanien er ansvarlig for at erobre hele Sydamerika, midt Amerika og godt op i Nordamerika. Millioner taler i dag deres sprog, som de aldrig havde gjort før de ankom.

 

Napoleons Hære spredtes over dele af Europa som vand flyder i en flod, erobrerende alt på sin vej. Der er nogle byer i Europa i dag, som stadig ikke ved, hvilket land de hører til! Dette skyldes, at deres grænser ændredes så ofte! Nu, er det historie. Jeg vil have jer til nøje at kigge på det. Alligevel vil der være dem, der siger, "Dette er bare hvad mænd gør. De skaber grænser og kulturer, og de går i krig.Det er den menneskelige natur."

 

 

For Halvtreds år siden, begyndte denne nye energi at nå frem. Åh, udligningen går langsomt, kære menneskevæsen, men den var her. Det startede, den begyndte. For halvtreds år siden, skete der noget i Europa, og I hører ikke meget om det dengang. Nogle meget klare tænkere fandt sammen efter Anden Verdenskrig og sagde, "Hvis vi ikke gør noget anderledes og kommer ud af dagens tænknings skuffe, kommer det hele til at ske igen, fordi dette er det, vi gør. Mænd fører krig." Selv det unge land kaldet Amerika blev involveret i krig. Amerika selv var næsten splittet ad inden, fordi det er det, mænd gør. De splitter gode ting fra hinanden. Det var oplagt for disse kloge mænd, at de kunne prøve noget, noget som kunne arbejde - en sammenlægning i stedet for adskillelse. Og så formede de en idé. Lad mig fortælle jer, hvad det var.

 

De sagde til sig selv,  "Hvad nu, hvis vi kunne få så mange lande, som vi kan blive enige med, til at blive en samling af ’Statslignende lande’?  Hvis vi starter på dette nu og gør det langsomt, kunne vi tilsidst få et system, hvor vi kunne handle sammen til et punkt, hvor grænserne falder væk, uden checkpoints og ingen pas. Alle disse kulturer og tidligere fjendelande ville alle handle ligeligt sammen, og for at det kan ske må vi have en fælles valuta. Kig på USA, for det er sådan det virker der. Europa vil aldrig gå i krig med sig selv igen. Det ville ikke kunne, for man ville være allierede økonomisk."

 

Selvfølgelig blev de leet af! Alle, der hørte det sagde, at det ikke kunne ske, og at der simpelthen var for mange spørgsmål at løse. De, der protesterede sagde, "Nej, nej, nej. Det er ikke det, vi gør. Vi har alt for mange forskellige kulturer. Der er nogle med stærke valutaer, der er nogle med svage valutaer. Der er for mange indvendinger. Forestil dig at gå fra det ene land til det andet uden at blive kontrolleret ved grænsen? Det vil ikke fungere. Hvem er I der foreslår noget af denne art? " Og fremadtænkerne sagde "Vi er forenere. Og vi synes det er en god idé, så vi vil have styrke og aldrig krig igen." Det var for to generationer siden, 50 år.

 

I Dag, har I Den Europæiske Union af stater. Der kommer flere hele tiden, udover det oprindelige antal lande. Nogle "står i kø" for at blive accepteret! Grænserne er væk, og checkpoints mangler og valutaen kaldet Euro er den stærkeste valuta på Jorden - stærkere end selv jeres [USA]. Nu, lad mig fortælle dig, hvad gjorde det. Det er et bevidsthed skift, der allerede for 50 år siden var ved at udvikles. Gennem to generationer tillod det langsomt frie tænkere at forene ting, som aldrig var blevet samlet før. Resultatet? Disse lande vil aldrig besejre hinanden igen, fordi "historien" endte på det pågældende tidspunkt. De startede et nyt paradigme for Europa, og et, der ikke har nogen historisk profil, mennesket kender til. Den gamle historie i området er væk, og den vil ikke gentage sig.

 

Dem i den gamle østblok i Europa, hvor der stadig den dag i dag er meget lidt sammenhold, vil stadig sige, "Historien vil igen gentage sig. Vi er ofre for den. Det er kun et spørgsmål om tid." Men det er ikke dem alle, der føler det på denne måde. Der er nogle, der er begyndt at føle en enhed af åndelighed i deres egne kulturer, som de aldrig havde lov til at tale om før. Så de tænker sig fri, ud af den gamle paradigme skuffe. Det er nyt.

 

Der er disse, der står på podier og på prædikestole og proklamerer, "Historien er slut. Det er slutningen af lidelse. Det er slutningen af diktaturer. Det er slutningen af dem, der ville anbringe os på et lavt sted. I stedet er det begyndelsen af opdagelsen af, hvem vi er. "  Og selv om de ikke siger det i disse præcise ord, er de ved at opdage skaberen indeni - det, der er Guds enhed. Så der er fuld cirkel tilbage til det, englen sagde til Muhammad, er der ikke? For enhed var nøglen til fred, og er det stadigt. Det er et helligt princip, og vil aldrig ændre sig.

 

Hvem ville have troet dette ville være sket? USA er det,  det er, fordi for 200 år siden sagde grundlæggerne, "Lad os lave en gruppe af statslige lande uden fysiske grænser i et system, der aldrig er blevet prøvet. - Det er noget af enhed. De Forenede Stater i Amerika." Åh, det fik sine prøver, men forenerne vandt. Og det er grunden til dette land er det, det er, og kan ses og respekteres for det, det er, og for det, det har gjort. Så ung det er, men repræsentere den nye energi, gør det.

 

Jeres Uafhængighedserklæring blev kanaliseret. Vidste du det? Det var en kollektiv anstrengelses kanalisering af dem, der havde bedt Gud om hjælp. Gå og læs det og føl det, der er helligt indeni, for det forener og adskiller ikke.

 

 

Sydamerika og den Nye Energi

Sydamerika er begyndt at overveje det samme. Min partner har lige været der, og jeg tillod ham at se energien i dette lands potentielle fremtid.

 

Jeg vil gerne male historie for jer angående Sydamerika. Der var en tid, hvor hvert enkelt land havde en diktator. For mindre end 15 år siden, havde de svigtende økonomier og valutaer, der var værdiløse. Besvær og strid og drab var normen. Plyndrende narkobaroner dræbte åbent i gaderne og korruption var overalt. Selv politikerne skabte frygt og mange forsvandt om natten, for aldrig at blive set igen. I dag er det ikke sådan. I dag er der en løbende stabilitet eftersom det ene land efter det andet bringer en ny, positiv, stabil energi til deres kulturer. Så uden en koncentreret indsats fra enhver form for mange-national lederskab eller retning, hvordan kunne dette så have ændret sig på blot 15 år?

 

Inden for hele kontinentet, er der kun én diktator tilbage. Hvad sker der? Hvis du synes, det er fantastisk, så er der et træk under opsejling, som du ikke kommer til at høre om endnu. Men de diskutere det lige nu, så lad mig fortælle dig, hvad de tænker. "Hvad ville der ske, hvis vi tog og fjernede grænserne i disse lande?" Lyder det bekendt? De taler om det. I baglokaler, hvor ingen rapporterer det, siger de, "Hvad med en plan om at få én valuta fra toppen af Columbia til bunden af Chile? Og vi ville være stærke, og vi ville være forenede." Og kære I, jeg er her for at fortælle jer, at det kommer til at virke, og at det vel ikke tager 50 år. Snart vil den ene diktator være væk, og foreningen kan begynde.

 

Der sker et skifte på denne planet.

 

 

Afrika

Lad mig fortælle dig, hvor der ellers sker noget, du er uvidende om – det, der er begyndelsen af enheden af afrikanske stater. Snart vil kontinentet have noget, de aldrig haft før, og når dette kontinent er helet, og der er ikke er aids mere og ikke nogen alvorlig sygdom, så vil de ønske at få det, I har. De kommer til at få huse og skoler og en økonomi, der fungerer uden korruption. De vil være færdige med småtskårne ledere, der dræber sine befolkninger for at få magten over det, der er blevet kaldt på i generationer "Historien om Afrika." Snart vil det være slutningen på historien i Afrika, og et nyt kontinent vil opstå.

 

Vær opmærksomme på, at styrken måske ikke kommer fra de forventede områder, for nyt lederskab er under opsejling. Der er så meget jord der, og befolkningen er så rede der, det vil blive én af de stærkeste økonomier på planeten om to generationer plus 20 år. Og det kommer til at ske på grund af en samlende idé sat sammen af få. Disse er potentialerne for planeten, og slutningen af historien, som I kender den.

 

Om nærved 70 år, vil der være en sort mand, som leder dette Afrikanske kontinent til velstand og fred. Han vil ikke være en præsident, men snarere en planlægger og en revolutionær økonomisk tænker. Han, og en stærk kvinde, vil sammen med ham gennemføre planen for hele kontinentet. De vil forene. Dette er potentialet og dette er planen. Afrika vil opstå af asken af århundreders sygdom og fortvivlelse og skabe en levedygtig økonomisk magt med arbejdere, der kan skabe gode produkter til dagen. I mener, at Kina er økonomisk stærk? Kina er nødt til at gøre det, Kina gør, humpe rundt på grund af sin egen histories gamle måder med hemmeligholdelse og skævvridning. Så stort som Kina er, vil det med tiden konkurrere med Afrika, et land med frie tænkere og hurtig forandring. Kina vil få en hoved konkurrent, et land der ikke har nogen kulturelle barrierer mod fremgangen for den frie menneskelige ånd.

 

Det er de gamle sjæle, som er her, der igen vil ændre planetens fremtid, akkurat som I gør det på jeres egen måde i dag. I dag kæmper I mod mørket af bevidsthed med jeres lys, og det er en af de sidste kampe, religion vil påføre jer. Det er derfor, I er her, for at sætte lys på planeten gennem jeres meget medfølende tanker. Dette er "Lysarbejderens"  "arbejde."

 

 

Åndelighed i Nordamerika

På dette sted, I kalder Amerika, er der mere end 350 forskellig slags kristendom. Der er historien om én Frelser, men mange ideer om, hvad han sagde, hvad han mente, og hvem han var. Hver eneste af disse ideer ser ud til at forgrene sig og skabe en ny kirke. En monoteistisk Gud lider af at blive opdelt i hundredvis af dele.

 

Historien om kirken har heller ikke været alt dette vidunderlige, og Peter, Klippen, ville vende sig i graven, hvis han vidste, hvad historien havde givet hans kirke. Der var en tid, hvor kristne besøgte landsbyer og brændte og plyndrede dem, fordi landsbyen ikke troede på deres frelser. Det var under den spanske inkvisition. De var terrorister! I bør høre dette, kære I, og jeg har ikke i sinde at røre ved jeres følelser, men jeg vil sige dette: Inden I sætter mærke på nogen åndelig tro som noget, der er ondt, bør I kigge på historien. Kristne gjorde det også meget tidligt. Jøderne gjorde det også, og ligeledes gjorde de tidlige muslimer det. De radikale fundamentalistiske Abrahams børn bekrigede hinanden i århundreder. Det er det, mennesker gør.

 

Menneskeheden gør dette. Den adskiller. Den går i krig over Gud. Den skiller endda sig selv op i skuffer, når den kreative energi er én energi! Jeg er her for at fortælle jer, at denne historiens tale er ved at være slut, fordi denne  parameter af den menneskelige natur er begyndt at ændres og børnene ved det! Og de er begyndt at se det og sætte det sammen. I ser, der sker et skifte her på denne planet.

 

 

Internettet - det første verdensomspændende redskab til Forening

Nu vil jeg give jer noget, som kun få tænker over: Hvad tror I Internettet handler om, historisk? Borgerne i alle lande på jorden kan tale med hinanden uden elektroniske grænser. De unge mennesker i disse nationer kan alle se hinanden, tale med hinanden, og udtrykke meninger. Ligegyldigt hvad landet gør for at undertrykke det, gør de det alligevel. De samler et netværk af bevidsthed sammen, af enhed, en mangekulturel bevidsthed. Det er kommet for at blive. Det er en del af den nye energi. De unge kender det og er i spidsen.

 

Jeg gav jer en profeti for mere end 10 år siden. Jeg fortalte jer, at der ville komme en dag, hvor "alle kunne tale med alle, og derfor kunne der ikke være nogen sammensværgelse." For sammensværgelse afhænger af adskillelse og hemmelighedskræmmeri - noget der gemmer sig i mørket, og som kun få kender til. Har I set nyhederne for nylig? Hvad sker der? Kunne det være, at der sker et nyt paradigme, der synes at gå imod historien?

 

 

New Age

Så er der new age. Lad mig fortælle jer noget, der skete for 20 år siden. Det er noget jeg var nødt til at få min partner igennem: Der var nogen i jeres vestlige områder [i USA], der satte mærke på Kryon som dette århundredes ondskab. Min partner blev angrebet af nogle af dem i New Age, der respekteredes og ansås som noget godt. Det var en energi, der ønskede at stoppe ham, før han skrev for mange bøger, eller gik til De Forenede Nationer med sit budskab. Det var i hans tredje år med kanalisering, og der var mange involverede, med en organiseret indsats for at miskreditere hans budskab. Min partner var på knæene og spurgte mig, "Hvorfor? Hvorfor skulle disse, der skriver bøger om kærlighed, så forsøge at dræbe en andens arbejde?" Og jeg fortalte ham, "Det er det, mennesker gør.  De hersker og deler, og føler det er en del af overlevelsen af deres eget arbejde." Så fortalte jeg ham, at de ville ikke altid gøre det, og der ville komme et tidspunkt, hvor det ikke var i menneskehedens bevidsthed stadig at gøre det. Det er derfor, han var her, for at bidrage til at lette den nye energi.

 

Hvis en Araber og en Jøde kan se på hinanden og se Akasha beslægtningen og se familieslægtskabet, er der håb. Hvis de kan se, at deres forskelle ikke længere kræver, at de dræber hinanden, så er der en begyndelse på ændring af historien. Og det er det, der sker nu. Uanset åndelig tro har hele menneskeheden gjort sig skyldig i at falde i den historiske fælde at adskille i stedet for samle. Nu er det begyndt at ændre sig. Der sker et skifte.

 

 

Den vise konge

Jeg ønsker at tage jer med tilbage til Salomon, en meget viis konge. Det er en meget berømt historie, med de to mødre, der gjorde krav på det samme barn. De bønfaldt begge Salomon om at give dem dette ene barn, og det landede i kongens skød for at løse dette problem. Den kloge konge, som vidste hvad  resultatet ville blive inden han traf sin beslutning, beordrede barnet skåret i halve. Hver kvinde ville modtage et halvt barn. Han vidste, hvad der ville ske, og det gjorde der. En mor blev øjebikkelig bleg og sagde, "Giv den anden kvinde barnet." Så vidste Salomon med det samme, hvem barnet tilhørte. Det var hende, der opgav barnet. Hun var den rigtige mor. Hvordan vidste han det? Fordi medfølelse er det viseste på planeten og fyldt med løsninger og forening. Det siger det hele. Det er den vise, guddommelige, feminine moders medfølelse, der fejer henover denne jord, og bogstavelig talt flytter Kundalini sig fra et kontinent til et andet, da Jorden føler skiftet.

 

Nogle føler sig desperat alene i processen og forstår ikke. Forestil dig, hvordan det ville føles, hvis en computer havde bevidsthed, og du havde slået den fra, og derefter genstartet den. Den ville have mistet sin hukommelse om alt, der var sket. Der sker det samme nu med menneske bevidstheden, mens den genstarter sig ind i et andet paradigme, hvor historien ikke kommer til at kontrollere, hvad der sker bagefter. Og det er det du føler – at du er alene med en potentiel genstart ind i et paradigme, der ikke har nogen form for menneskenaturens historie.

 

 

Medfølelse og Enhed er den Nye Energi

2012 energien har været hos jer i 16 år, som jeg sidder her, og vil være med jer 20 år mere [som beregnet af mayaernes kalender]. Det er sådan tilretningen virker som den bogstaveligt talt bevæger sig gennem midten af galakse ækvatoren. Som den årlige fremrykning af jævndøgnspunkterne tager virkning, [jordens slingren] og I bevæger jer ind i midten af tilretningen, er der et 36 års vindue af erfaring, ikke et lille trådkors på nogle vintersolhvervs datoer. I lever i denne energi, og I New Age mennesker har været der i nogle år.

 

Lad os nu kun tale til jer i dette rum, ikke lytteren, ikke læseren. Jeg ønsker at tale til rummet. Jeg ønsker at tale til dem, der er her i denne energi. Jeg ønsker at I vil gå væk anderledes end I var, da I kom i dag. Jeg ønsker at I vil gå væk herfra med en aktivering af det, der er engleagtigt, og det, som er skaber energien inde i jer, som vil give jer visdom.

 

Ikke alle af jer her tror som kanalen gør, og det gør ikke noget. Så her er din test, dine instruktioner for dagen. Kan du se på disse, der er her som familie, også hvis du ikke er enig med dem? Kan du elske dem? Du har valget at forlade dette sted og sige, "Nej, jeg ikke vil gå til et møde som dette igen! De er skøre." Eller du kan sige, "jeg har ikke tænkt mig at gå til et møde ligesom dette igen, fordi jeg ikke nødvendigvis er enig med dem. Men jeg elsker dem, og de er velkommen i mit hus når som helst. Hvis de ønsker at komme til middag med mig, er det OK. Og jeg kan spøge med dem og være sammen med dem og give dem hånden. Jeg kunne endda måske gifte mig med en af dem, fordi jeg er enig i, at der er én Gud, og der er én Skaber, og vi har alle den inde i os. Jeg er ikke enig, men jeg kan tilvejebringe ensartethed i mig selv. "

 

Så du kommer til en forståelse af, at dine ideer og forskellene ikke skiller dig fra dette mere. Mennesker kan eksistere sammen ligesom landene, der eksisterer ved siden af hinanden uden grænser. Deres kultur er stadigvæk enestående, og de har stadig deres eget land. Men nu er de sammen på et større plan, hvor de aldrig vil gå i krig med hinanden igen. De vil ikke kunne det. Deres eksistens er bundet til hinanden. Det er sammenslutningen der gør det. Solomon vidste det, og hemmeligheden er medfølelse.

 

Kære I, forlad dette sted med medfølelse for hinanden. Når du kommer hjem, og du tænder for dit tv og ser nogen, du ikke er enig med, fordi de politisk ikke er i takt med dig, kan du elske dem? Kan du se skaberen indeni alligevel? Kan du se dem spille et spil om, hvorledes tingene vil udarte sig i dette land, så I er tvunget til at arbejde sammen i enighed? Så nogen af jer det? Tvunget til at arbejde sammen. Tvunget til at gå på kompromis. Tvunget til at samles og ikke adskille. Når du ser det i politik, vil du vide, det er virkeligt.

 

Det er det, vi fortæller jer. Kig efter det. Den gamle energi forlader stedet langsom, men der vil komme en dag, hvor den gamle energi er væk. Dette kan tage en generation! Nogle af jer siger, "Jeg vil ikke være her så." Jeg siger jer, "Åh, jo du vil!" Fordi du vil ikke risikere at miste finalen! Hverken energien i hjemmet eller nogen engleagtig energi vil være i stand til at holde dig tilbage. Tilbage vil du komme og der vil være en ekspeditionstid, der er hurtigere end noget andet i jeres åndelige historie, fordi historien betyder ikke noget, selv åndelig historie. Du vil komme til at ankomme og tage hurtigt afsted igen. Du er altid kommet tilbage til Jorden, gamle sjæl. Det er derfor, vi elsker dig på måden, vi gør.

 

Jeg ønsker at vaske dine fødder nu, for det, du laver med planeten, gamle sjæl. Benyt lejligheden til at elske nogen, at se dem kvanteagtig, se dem som mange, ikke som én. Se på alle mennesker i lyset af deres slægtsforhold til planeten. Se dem være lige så vigtige som du. Bliv ét med dem. Ser du, der er ved at ske et skifte her på denne planet, og du repræsenterer det.

 

Når jeg siger ordene, "Og sådan er det" da hold på energien. Tag afsted i dit eget tempo. Bliv siddende en lille tid endnu, hvis du ønsker det, og tag så afsted i stilhed. Lad dette sted blive ved med at være en helligdom, indtil du vender tilbage igen. Så der er ingen bifald,  ingen støj - kun enhed, kun en kærlighed til hinanden, kun kvantetænkning om, hvad der står foran denne planet, hvis du ønsker det, kære du.

 

Har du det anderledes med gåderne der er foran dig nu? Jeg håber det.

Til at løse er de, hver eneste en.

 

Og sådan er det.
 
 

Til-  bage

Opdateret d. 29.12.2010