Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee CarrollDette Er Ikke Jeres Faders Nye Tid


KANALISERING

dette_er_ikke_jeres_faders_nye_tid

Denne live kanalisering blev givet i Atlanta, Georgia

d. 14. februar 2015

For at hjælpe læseren er denne kanalisering blevet genset [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Yderligere oplysninger er endda tilføjet. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, der bærer en slags kommunikation, som de trykte sider ikke har. Så nyd det forstærkede budskab givet i Atlanta Georgia den 14. februar 2015.

________________________________________

Hilsner, kære I, jeg er Kryon fra den magnetiske tjeneste. For femogtyve år siden, diskuterede jeg med jer, hvad der sker nu. Dengang var det kun et potentiale, men nu er det jeres virkelighed. Dette var ikke profeti, da jeg dengang fortalte jer, at der ikke ville være nogen Armageddon eller Verdenskrig Tre. Det var ikke profeti, men et kraftfuldt potentiale. Hele grunden til mit væsen og vækkelsen af min partner var, at I gjorde det, I gjorde. Sejren det indeholder, falder i skødet på den gamle sjæl, der har kontrolleret bevidstheden i timingen af ​​det hele.

Alt, der er kommet for dagen i disse år er virkeliggjort potentiale. Det vil sige, at vi ser potentialerne i, hvad I kan gøre og rapporterer om det, og kun det. Meget af det, vi ser nu, er realiseret hurtigt. Når vi fortalte jer at i 2012 ville der komme en ny pave, skete det 13 måneder senere. Dette var ikke profeti, men derimod et potentiale. Vi så det komme, fordi vi har overblikket, og vi kendte til den eksisterende paves angst, mandens sundhedstilstand, og vi har også kendt potentialerne til at en Sydamerikansk pave vil at komme frem. Alle disse ting kunne være en "forbinde prikkerne" øvelse for jer. Jeg kommer endnu en gang, ikke med profeti, men med information, der gives med en lykønsknings- holdning til potentialet.

 

En virkelig "ny energi" er her.

For femogtyve år siden, ville jeg have elsket at have givet jer denne kanalisering, men I var ikke klar til den. Nu befinder I jer i energien, vi havde forudset dengang, men er klar over, hvad der er sket. Hvis I lige nu kunne anbringe menneskelig følelse på den skabende kilde, ville det være egenskaberne glæde og beundring - måske endda ordet stolthed. Kære menneskevæsen, det er ikke jeres faders nye tidsalder. Vi fejrer jer for at komme til dette sted i tide!

Dette er kritisk information vi giver nu, for i en samling som denne, er dem der lytter og læser lyskrigere og gamle sjæle. Disse vilkår beskriver et menneskevæsen, der har været igennem historien og har omfavnet den esoteriske tro i snesevis af liv. Mange af jer er vækkede i dette liv til instinktets åndelig visdom. I har mange gange kæmpet kampene i den gamle energi som lysarbejdere, og I er blevet vant til måden, tingene fungerer på i en ældre energi. I tusinder af år har planeten ikke ændret sig ret meget, så I har måske været involveret i den samme form for mørklys slag igen og igen, og derfor er det ætset ind i jeres Akasha, vi ville kalde de åndelige regler for eksistens. Men nu skifter de. Så dette budskab er til Lysarbejdere og gamle sjæle, og det omfatter nogle egenskaber, vi har talt om i fortiden, og også nogle nye. I aften bringer vi jer nogle positive ting, som I behøver at kende i denne energi og nogle egenskaber, nogle vil kalde formaninger om, hvordan der arbejdes i den nye energi.

Vi startede denne samtale i sidste uge i den by, I kalder Austin [Texas], * så lad os begynde derfra. Kære I, denne nye energi er en sætning, I har hørt i årevis. I fik at vide, at "Den nye alder er over jer, og den nye energi ankommer. "Kære I, den er ankommet! Nu er den begyndt at plante sine frø, og de egenskaber er meget forskellige fra det, I har oplevet, mens I ventede på den. I skal vide, at shamanistiske energier i de gamle sjæle, som lytter og læser vil komme til at finde nogle af disse ting vanskelige, endda kontroversielle. Dette er fordi de går imod de åndelige vaner, der oplevedes i fortiden, som arbejdede, og som var korrekt og passende for mange. Så lad os begynde, hvor vi slap.

Kære I, anerkend kærligst idéen, at når I opgraderer fra et energiniveau til et andet, er lektierne lært,  processerne ændres derefter og avanceres til et nyt niveau. Det ville være dumt for jer at bære de samme gamle lektier, I færdiggjorde i fortiden ind i fremtiden. Men mange af jer forsøger at gøre det samme lige nu.

 

Gensyn med Austin

Nummer et er en gennemgang. Vi fortalte jer, at jeres lys kvotient, metafor for jeres opmærksomhed og jeres viise bevidsthed, er med en højere og lysere energi end den nogensinde har været før. Dette er muligt fordi de forudsagte og positive ændringer, der var fortalt jer om, ville komme [i alle Kryon bøger], herimellem justering af det magnetiske gitter (2002) og andre esoteriske gitre på planeten. Mange meget nye værktøjer er ved jer, og nye måder at arbejde på dette puslespil venter på at blive opdaget.

Kære I, hvis I går ind i disse nye energier med en gammel procedure, kommer I til at blive skuffede. Sidste uge i Austin, startede vi denne forudsætning: I bærer nu så meget lys, at I kan standse med at beskæftige jer med negativitet på den gamle måde. I behøver ikke længere at overveje, hvad man kunne kalde at rense rummet eller dem omkring jer for mørke energier. Det er svært for jer at betragte, da mange af jer gør dette automatisk! Lad mig minde jer om det, der var nødvendigt i den ældre energi. Inden et møde eller en meditation, kan I måske have behov for at udrydde negativ energi. I ville udtvære området, bede over det, og sætte lys i det. Hvis I fandt en negativ person eller noget, I tænkte ville afbryde strømmen af ​​kærlighedens renhed, kunne I endda standse og arbejde lydløst med denne, indtil I fik resultater. I ville have jeres egen måde at skabe lyset på, I havde behov for, og rydde mørket væk, I vidste var der. Nu siger vi I skal ændre dette. Hvorfor? Kan I ikke føle hvorfor? Det er det virkelige spørgsmål. Er I ikke klar over, at tingene er anderledes? Fortsæt ikke med at bruge jeres paraply, når solen er kommet frem! Forstå I har ændret energien i ​​alt omkring jer.

I denne nyligt leverede energi, bærer I så meget lys, at jeres tilstedeværelse i rummet ikke vil tillade en mørke Periode! Det er energi, der sluttelig ved, hvem I er! Jeres tilstedeværelse alene er nok til at klare det. Tænk over det. Jeres lys er så stort, at det vil gennemtrænge alt. Kan I ikke mærke det? Nu er dette nyt, så I er nødt til at høre det i sammenhæng med handlinger, foretaget af en New-Age, esoterisk person. Mørket vil løbe fra dig!

Nogle af jer elsker at lave ceremonien, der ligner rydning. Fortsæt, men vid, at det ikke er nødvendigt at rydde, da I er der, og jeres tilstedeværelse alene har gjort det. Så tænk i stedet på det, som "mønster". I stedet for at udrydde det negative, så sæt det ind i det nye energimønster rum, som I ønsker at skabe. Nu, er dette igen kontroversielt, fordi I kan sige, "Se på alle de mennesker, der kunne være negative på et sted som dette. Tænk på alle de møder i fortiden, der har været afholdt på et sted som dette. Vi må have ryddet den sidste energi, som klæber sig til området." Og vi siger, "Nej. Ikke længere." Hvis en mester gik ind i dette rum, ville I da standse og rydde det? Svaret er nej. Mesteren rydder det! Forstår I? Det er den tid, der er jeres og som I har arbejdet for. Hævd den. Gå efter den. I behøver ikke at rense den. Det er det, vi sagde på en søndag for en uge siden i Austin [Texas]. *

 

Til Healerne - Nye Energier

Nummer to: I aften vil være til healerne. Der er mange, der lytter til min stemme nu og læser det senere. Healer, hvordan er processen, du er vant til? Hvis du lavede rensning før, behøver du det ikke nu. Væn dig til det. Jeres tilstedeværelse ved siden af ​​den på bordet eller i stolen, er nok til at jage al negativitet væk. Nu kan den i stolen måske have en frygt, men det påvirker ikke dig mere. Du behøver ikke at tage den esoteriske rustning af nogen art på, for at beskytte dig mod dine kunder. Dette er nyt. Du har et Ansigtsudtryk, der er så storartet og så smukt og rent, at intet kan komme igennem her. Intet! Jeg ønskede bare du skal vide dette. Igen, gik mestrene igennem oprydnings ceremonier, inden de udførte deres mirakler? Nej!

Nu, som normalt kan jeres kunder faktisk skabe deres egen negativitet, deres egen vantro og deres egen frygt. Det kommer ikke til at ændre sig. Men måden det påvirker jer på, er allerede ændret. Her er nu noget, vi ikke har sagt før. Der sker en udviklingsmæssig proces med den menneskelige bevidsthed, som bogstaveligt påvirker mange mennesker på måder, de ikke er bevidste om. Vi har talt om instinktet før. ** Dette er den åndelige smarte krop, delen af kroppen, I muskel-prøver for at kommunikere med kroppen. Imidlertid er instinktet begyndt at ændre sig.

Hør, hvis mennesket, gennem frit valg, har besluttet ikke at bygge en bevidst bro til instinktet og intet ved om det, er det vedkommendes eget problem. Men instinktet ændrer sig i alle mennesker under alle omstændigheder, ikke kun hos Lysarbejdere. Det vil sige, at åndelig bevidsthed øjeblikkeligt vil få en højere vibration, hvis en person ønsker det. Mennesker kan gå rundt hele deres liv uden nogensinde at anerkende deres instinkt, og det er deres frie valg. Men skulle de se, eller forsøge at bygge broen til instinktet, vil energien blive højere end tiden, I gjorde det på! Igen, dette er fuldstændig frit valg.  Men mere bliver naturligt ført til spørgsmålet om deres eksistens.

Lad mig fortælle jer, hvad det betyder, og hvad man skal kigge efter. Kære Menneske healer, du står eller sidder foran din klient, og denne kan have den stærkeste vantro der er, men dennes instinkt er stadig aktiv - også selv om vedkommende ikke ved det. Jeres gave som en healer er at letteregøre "energien i selvhealing". Selv dette er begyndt at ændre sig, for I stiller jer nu an til at få dem til at komme i kontakt med deres egen instinkt. Dette er det, der hjælper dem til at helbrede sig selv. Der er visse ting I kommer til at begynde at se næsten øjeblikkeligt, som I ikke har set før. En af dem er en naturlig interesse i livs-esoterikken. Begyndelsen af spørgsmålet, "Hvem er jeg?"

For nu at få denne proces til at gå endnu hurtigere, ønsker jeg at give jer en procedure, som mange af jer allerede foretager intuitivt. Jeg vil have jer til at få personen på jeres bord eller i stolen, til at lukke øjnene et øjeblik og besvare et spørgsmål. Få personen til at svare højt. Nogle af jer kender allerede spørgsmålet. I kommer til at spørge om dette: "Vil du give tilladelse til healingen?" De skal svare mundtligt, og et nik er ikke godt nok. Hvis de svarer med ren hensigt og ikke blot et "gå videre", har deres instinkt givet tilladelse til at tale med jer. Det er der, hvor dybtgående helbredelse vil begynde at vise sig.

 Du vil blive overrasket over, hvor godt det virker i denne nye energi, og hvorledes din evne som healer øges! Kære menneskevæsen, dit lys vil ikke lade negativitet forekomme i din session. Slip af med idéen, at du er nødt til at beskytte dig selv. Ikke længere. Dit lys trænger ud i en sådan grad, at det ikke vil være nødvendigt. Dette er til healerne, jer alle, for at alle og enhver, der laver al slags healings arbejde overhovedet kan få dette til at ske. Husk dette spørgsmål i jeres sessioner.


Den Nye "Lyttende" Krop

Nummer tre: Der vil aldrig komme  en tid i menneskets historie, der er mere dybtgående end denne, når det kommer til, hvordan kroppen lytter til det I siger. Der er en proces, som altid har været der, hvor cellerne i Jeres krop er på vagt over for, hvad chefen - du - ønsker. I årevis har vi bedt jer om at tale med jeres krop, tale med jeres cellestruktur. Nu vil vi fortælle jer, at den lytter, selv når I ikke indser det, I siger automatisk! Den lytter nu 24-7. Så hvad siger I til det?

Der er nu en tid, hvor negativ dialog vil have mere personlig indflydelse på jer end nogensinde før. Tænk over det, I siger, mens I bevæger jer rundt socialt. Hvad er jeres holdning, når I siger noget, og hvor ofte siger I det? Jeres krop lytter. Kære lysarbejder, en del af jeres åndelige udvikling er, at kroppen, Instinktet, nu er opmærksom på alt. Nu kan I måske sige, "Jaså, det er godt." Det er mere end godt; det stikker dybt! Hvis I ikke lytter til dette, og forstår det, vil I videreføre den samme aldring på samme gamle måde, I hidtil har gjort. Det er derfor, vi mere har talt om bekræftelser end nogensinde før. Det er langt mere end blot positiv tænkning.  Hver gang I åbner munden, har I potentiale til at give instruktioner til jeres krop, og den lytter til jer, når I taler til den. Desværre, er jeres vaner at fortælle jeres krop, at I er uværdige!

Jeg vil have jer til at tænke over, hvad I siger. Når nogen spørger jer om jeres helbred, om jeres spiritualitet, om jeres hensigt, eller om jeres aldring, siger I ordene, "Jeg arbejder på det. Jeg prøver"? Resultatet er at cellerne i jeres krop siger: "Nå, han/hun arbejder på det – ha/hun forsøger," men underforstået "Han/hun har ikke gjort det endnu." Jeg vil have jer til at lytte til jer selv, når I taler. Giver I "underdrevne" beskeder til jeres egen krop?

Måske har jeg sagt nok, men næsten hver eneste af jer kommer fra en kultur, der er stolt af at nedgøre sig på en eller anden måde. Det er en gammel vane fra gamle måder, som formodes at repræsentere en elskværdig billigelse. Nogen ønsker at give jer en gave eller fejre jeres fødselsdag. Hvor mange af jer siger automatisk, "Du skulle ikke have"? Er I klar over, at jeres handlinger og ord siger, "Jeg fortjener det ikke" til jeres egen instinkt? jeres handlinger siger, "Jeg er uværdig." Tror I ikke, at jeres krop hører dette, eller ser det? Det gør den. Det er på tide at komme ud af uværdigheds skabet, lysarbejder! Du er i live med Gud indeni! Vær ikke bange for eller skamme jer over at proklamere: "Jeg er rask, jeg er helbredt, Jeg bliver yngre og yngre, jeg har kommandoen over situationen." Ikke, "Jeg arbejder på det" eller "jeg prøver." Det fortæller jeres krop, at det kan ske en dag, men ikke i dag. Det er forskellen. "Jeg er værdig til lykke. Jeg er værdig til en fredelig situation i mit liv.  Jeg er værdig til en løsning i mit liv."

Når nogen ønsker at give jer en gave eller fejre jeres fødselsdag, sig så automatisk, "Tak for denne vidunderlige gave!" Jeres instinkt vil høre: "Jeg er værdig til denne gave som en påskønnelse fra andre." Og elsk dem så for det.

 

Ændring af Meditation og andre åndelige egenskaber

Nummer fire: Meditation. Det er ved at ændre sig. For det første vil der begynde at dukke yngre specialister op, som samfundet ikke føler er gamle nok til at være shamanistiske. Men deres Akasha er der, da de kan huske. De er ved at vågne til tider, hvor de gjorde dette hele tiden. Derfor vil det antal år, I har været på Jorden i dette liv, stå i anden række i forhold til antallet af livstider, I har haft på Jorden. I er nødt til være i stand til at se og skelne i dette. Så det første er dette: Tillæg ikke længere de gamles alders egenskaber nogen betydning. Overfør den i stedet til de vise.

Men den vigtigste ændring er, hvordan I ser meditation og "reglerne" for den. Meditation vil begynde at afvige fra de gamle regler om hvem, hvordan og hvor meget. Kære I, med denne nye mængde lys, I bærer og med jeres travle program er det, bare at være i Ånden hver eneste dag, en meditation. Det er svært for jer at måle dette, da det ikke længere er et lineært 3 dim ure problem. Det er et mange-dimensionalt kommunikations problem.

Ikke jer alle forventes at gøre det samme med meditation. Er dette et chok? Det esoteriske trossystem, I har, er ikke det samme for alle. Det er ikke en fællesbetegnelse. Det hædrer den enkeltes livs sti. I er ved at blive specialister i åndelighed, fordi jeres Akasha er ved at begynde at komme til live. Hvor gammel I er på Jorden, hvor I kom fra, og hvad I gjorde, vil i højere grad end nogensinde før vejlede om, hvad I gør i dette liv. Der vil være mange unge mennesker, som vil blive levendegjort af meditation. Hold øje med dette. De vil gøre det i timevis, og det er måske ikke jeres måde. I kan sige, at de bærer den meditative byrde for jer.

Dette er nyt på planeten, og det er især nyt, da mange af de unge mennesker vil føle det først. Forvent, at de selv ikke indbyrdes vil være enige om, hvordan det skal gøres. Det er en ny energi for dem og deres jævnaldrende. Den ene vil gøre det anderledes end den anden. Men mange vil være meditations krigere, med et stort M på brystet. [Smiler] Nogle af jer vil se det, og I vil ryste på hovedet og sige, "Det er ikke mig", og Ånden vil være på jeres skulder og sige, "Tak for at se dette, gamle vise person." Det er for dem. Det, vi har til jer i stedet, er medfølende livs forhold, det at gå dag for dag i vanskelige situationer, og skabe et passioneret Ansigtsudtryk med medfølelse og mangel på vrede. Dette er praktisk og repræsenterer alt det, vi har talt om til en meget gammel, avanceret sjæl. Det arbejde, som I kommer til at gøre, vil være forskellig fra deres. De er "begyndende gamle sjæle", og nu kommer vi ind i specialisering. Bliv ikke overrasket, når grundlæggende åndeligt arbejde ikke er det samme for alle. Giver det mening, at I på jeres liv vej er meget forskellige? Så ær denne forudsætning med ingen "fælles doktrin for alle". Der er intet "rigtigt og forkert" i meditation. Det er det, der føles rigtigt for jeres liv og jeres livsværk.

Kære I, nogle af jer ryster på jeres hoveder og siger: "Jaså, betyder det, at vi ikke forventes at meditere?" Hvor lineære kan I blive? Jeg ønsker I vil ha’ det bekvemt. Jeg ønsker I forstår dette. Menneskevæsner ønsker højere myndigheder vil fortælle dem, hvad de skal gøre, og hvordan det skal gøres. Det er begyndt at ændre sig. Kan I ikke mærke det? Kom ud af støbeformen med at lede efter validering fra en højere myndighed. Den største autoritet er det kreative frø i jer. Jeres intuition vil give jer svaret på de mest krævende spørgsmål i livet.

Jeres intuition vil fortælle jer, hvor lang tid I skal meditere, hvis overhovedet, og hvorledes den skal gøres, når I gør den. I behøver ikke at henvende jer til nogen og spørge, "Er det okay?" Eller "Er der en bog?" De dage er forbi. Kære I, ja der vil være ledere i den esoteriske samfund, men de er rådgivere i visdom og ikke åndelige diktatorer. Lad dem lede deres kærlighed og medfølelse, ikke med information og regler om, hvordan I skal leve jeres liv. Lad dem lede med eksempler på, hvor bemyndigede I er, og ikke med regler eller hvad man skal gøre, eller hvordan det skal gøres, eller en doktrin, der er ens for alle. Lad "hvad, hvorfor, hvor meget og hvornår" komme fra den kreative kilde inde i jer. Hvis I kan gøre dette, vil I være lige ud for kendetegnene i livet, der netop er til jer, ikke til masserne. Det fører os til nummer fem.

Ændring - ikke så komfortabel

Nummer fem: I grundlæggende numerologi, repræsenterer tallet fem forandring. Jeg vil have jer til at erkende, være veltilpas med, og acceptere de forandringer i kroppen, der er kemiske. Jeg vil have jer til ære, erkende og acceptere ændringer i jeres krop, der er psykiske. Jeres Akasha vil begynde at give jer nogle meget forskellige og kloge oplysninger, når jeres vibration begynder at stige. I kommer til at finde, at den, I troede, I var, måske vil ændre sig. Vaner, gode og dårlige, kan falde væk. Gode ​​og dårlige. I processen kan menneskevæsnet måske blive bange. Er det ikke interessant? Hvorfor skulle for gamle sjæle en ændring til en ny energi forårsage frygt?

Hver eneste gang der er et skift i det, folk er vant til, bliver mennesker bange. Så vi foreslår en ændring i opfattelsen og en vis omskrivning i den menneskelige natur. Jeg vil gerne have jer til at starte en velkomsts ændring i jeres liv og se den på en positiv måde. Ligegyldig hvad. Dette vil omstille jer til ​​en ny jords energi, så I kan overleve og holde jer i live! Dette viser, hvor vigtigt det er.

I kommer til at få nye vaner, opfattet som gode og dårlige, og de vil komme lige ud af jeres stadig stigende aktive Akasha. Mange vil bekymre sig om det, og sige: "Hvor kom det nu fra?" I kommer til at elske de gode og sætte spørgsmålstegn ved de andre. Nu kan de gode måske komme på måder, der dropper de gamle dårlige vaner og begærlighed, og også i høj grad påvirke, hvad I ønsker at spise. En væsentlig ændring i kosten kan chokere og overraske jer, og I kan tabe jer eller tage på i vægt som I ønsker. Uanset hvad I har bedt om, som det sundeste for jeres krop, vil det synes at blive "overtaget" af jeres celler.

Akasha er begyndt at tilpasse sig selv til "flerkulturelle livstids begivenheder". Dette udtryk repræsenterer, hvor mange livstider, I har været i en kultur, hvor I spiste eller levede på en bestemt måde. Dette bliver kemien, som jeres krop ønsker nu. Hvad med det? Dette vil være i stedet for fastfood eller normal madindkøb. Hvad med det? Så hvor mange af jer kommer til at forliges med det, eller blive bange for det? Det, jeg vil have jer til at gøre, er at slappe af og lade Ånden begynde at bygge det nye menneske i jer. Ved du, hvad vi har kaldt dette? Det er en proces, ingen forventede: Opstigelse, værende i live. Det er jer, der går ind i den næste energi, mens I er i live - en proces, der behøvede reinkarnation før. Hører I, hvad jeg siger? I fortiden, måtte I dø, komme tilbage, og omordnes for at gøre det, vi nu siger, I kan gøre, mens I sidder her.
Det vil sige, hvis I ikke er bange for det.

Jeres instinkt er nødt til at om-programmeres. Vi fortalte jer det tidligere, og nu gør I det gennem erklæringer, positive tanker og ved handlingerne, I nu er ved at ændre [medfølende handling]. Instinktet bruges til en gammel idé om, at reinkarnation er motoren for oplysning. I skal dø og komme tilbage for at drage fordel af, hvad I har lært, men nu behøver I det ikke længere. Dette er nyt. Vi gav jer en kanalisering tidligere, der talte om det. **

Jeg vil have jer til at tænke på det på denne måde. Hvor mange af jer har følt det, som om I har haft problemer indenfor de sidste par år? Dette varierer fra livstrussel til ubehagelige åndelige ændringer til at føle sig anderledes. Jeg vil nu have jer til at få styrken til at fejre problemerne! Du er lige blevet genindstillet, kære menneskevæsen. Måske du er blevet omordnet og har samlet ting op fra fortiden, som vil få dig til at blive sundere og leve længere. Hvad nu hvis du har været hundreder af år i én kultur, men kun været et par år i denne? Tror I ikke, jeres cellestruktur mere ønsker de mest komfortable egenskaber - de gamle fødevarer? Hvis du siger ja, vil du se kemiske forandringer i din krop, der rummer det nye Menneske. Dette er et menneske, der får Akasha til at begynde at kunne mærkes. Åndelig udvikling er begyndt.

Disse er ændringer, ingen medicin ville være i stand til at opnå. Det har at gøre med grundlæggende sundhed. Hvad er der i dit blod? Har du fået taget en blodprøve for nylig? Du kommer til at finde, at selv dette kan have ændret sig. Åh jo, din blodtype har ikke ændret sig, men balancen i de andre egenskaber gjorde det på grund af det, du spiser.

Her er nu det, jeg ønsker at fortælle jer om disse ting, der er vigtige. Hvis disse ting er for store, vil nogle af jer føle dem dybt, og I er bekymrede for dem. Hvad har jeg fortalt jer om frygt? Frygt standser lys. Vil I virkelig ønske at standse denne forandringsproces? Det er alt det, I har levet for, og det sker, fordi I er i live i disse nye tider. Hvis du ønsker at fortsætte, vil svaret, Kære du, være at standse frygten for det lys, der er dig. Forstå, at en energi, som I ikke forventede, er her. Det var nummer fem.

 

Tidskapslerne og Planet Udvikling

Nummer seks: Seks er et guddommeligt tal. Det refererer til det Højere Selv og mange andre egenskaber, der taler om et åndeligt-system med egnethed og medfølelse. Denne planets tidskapsler er ved at åbnes og begynder at levere en stor mængde hurtigsporings energi af åndelig udvikling til jer, men kan ikke forklares endnu. Hvis I spørger: "Hvad er de?" er Svaret "Ja". Vi har også talt om dette før. ***

Kære I, de gamles visdom har fortalt jer, at I endnu ikke kan definere mester tallet 44 i numerologi og mester-tal hinsides det. Årsagen er, at I ikke har bevidstheden endnu til at forstå, hvad de er. I ved ikke det, I ikke ved. Hvis I kan acceptere dette, og kan forstå, at der er noget, der endnu ikke er til at vide, vil I komme til at have det fint med nummer seks.

Tidskapslerne fra de ældgamle, der gav jer frø, åbnes, fordi I har passeret 2012 markøren. De overfører deres mange-dimensionale egenskaber til planetens gitre [det Magnetiske Gitter - Krystalgitteret - Gaia Gitteret]. De indgiver ny livsenergi gennem hurtigspors udvikling. Alt dette er først samlet op af den gamle sjæl og tingene, som jeg har været inde på – fra et til fem - er gjort lettere af dette. De er katalytiske energier, som I ikke kender til endnu, og som i sidste ende vil være ansvarlig for udviklet tanke og øget visdom. I løbet af nogle År vil I endog i psykologien have navne for dem.

Disse ting har alle med sund fornuft og visdom at gøre. Men mere end det, en slags viden vil begynde at vise sig, som menneskeheden i sidste ende vil acceptere som "måden, det er på", og de vil kalde det den nye menneskelige natur. Medfølelsen vil stige, og ændre det, offentligheden ønsker at se i film, tv og på internettet. Øget visdom vil langsomt vise sig. Tilbøjeligheden til modenhed og fred på Jorden er begyndt. Som beskrevet før, vil planetens gamle energi bekæmpe det liges til slutningen, og forsøge på at holde de gamle måder i live. De gamle måder vil tabe, og gammel energi vil ikke reinkarnere som gammel. Langsomt vil det blive fjernet, ligesom grundskolen fjernedes fra jeres personlige liv, efterhånden som I fortsatte videre.

Tilbøjeligheden til sundhed og langt liv vil blomstre, og meget vil blive afsløret og ændret for at tillade dette. Åndelig bevidsthed for masserne vil komme meget senere, når den menneskelige races sunde fornuft begynder at "forbinde prikkerne". Jeg fortalte jer, at dette ville blive vanskeligt, da mange af jer har set fremtiden som en slags åndelig eksplosion. Sådan vil det ikke være. Det vil blive en sund fornufts langsomme opmærksomheds forandring, der vil føre til en anden opmærksomhed. Det er måden, det fungerer på.

En energi, der går rundt om planeten vil i sidste ende blive, hvordan I tænker og vil ændre menneskeheden til en lysere, højere vibrerende gruppe af sjæle.  I processen, vil fattigdom og sygdom forsvinde, sociale problemer vil blive mere balancerede, tolerance vil være på et nyt højere niveau, og nye opfindelser vil gøre overlevelse meget lettere. Intet af dette vil have noget at gøre med erkendt åndelighed. Ikke endnu.

Så her vil ateisten og agnostikeren sidde, der vil kende til længere levetid, fred på Jorden og medfølelse. Men de vil ikke forbinde det med noget "udefra".  Dette er fordi, for dem, vil det være intellektuelt, intuitivt og måden, det er på. De vil kalde det den nye avancerede menneskenatur, og de vil ikke vide, hvor det kom fra. Ikke endnu. De intellektuelle vil se tilbage på historien og sige, vi havde den barbariske tid indtil 2012, hvor mennesker begyndte at blive klogere. I 100 år vil I kigge tilbage og se en menneskehed, der var langt, langt anderledes og meget mere voldelig. Sociologer vil tilføje et nyt niveau af vækst til deres skema, for det vil signalere en ændring i tankegangen, der aldrig var set før. Det ses som afslutningen af menneskelig umodenhed og begyndelsen til ​​en klogere menneskehed. Men i lang tid, vil der ikke være enighed om "Gud indeni". I stedet vil der være mere tolerance mellem trossystemerne.

Men I og jeg vil kende årsagen til ændringerne. Tidskapslerne åbnes, og ud til jer hælder de energien i ​​en katalytisk omordning af bevidsthed. Den kommer fra jeres frø forældre fra Plejaderne, der har kærlighed til jer hinsides al mål, ligesom en forælder ville have til sit barn, men er alligevel vældig anderledes.
Stoltheden de har, over at I passerede markøren, iagttagende jer gennemgå kredsløbene af mørke og lys, er familiær. For det er det, de gjorde. De har set, hvordan I håndterer det, der stadig er mørkt på jeres planet, og hvor meget jeres hjerte smertes over det, I ser, og døden, der er der. De er tavse, for det frie valg er jeres, alene i, hvor hurtigt I får ændret planeten, og I arbejder på puslespillet, som de gjorde.

Den viden, at alle ting genbruges, og behørigheden af de lærte lektier, vil give jer større visdom. Alt dette strømmer ind gitrene lige nu. Det er svært at tale om dette, fordi I ikke ved, hvad I ikke ved. Jeres frø forældre har set det, og de ved, hvor det er på vej hen, og de er åndeløse, ser jer åbne døren til det, de også oplevede.

Dette kommer til at tage et stykke tid, men I åbnede døren, og som tiden går, er I nødt til at få en åbenbaring af, hvad det hele handler om. I spekulerer på, hvorfor jeg er Kryon, forelsket i menneskeheden? Jeg har lige fortalt jer det, fordi jeg har set det før. Det har de andre også - Orion, Arcturus og andre navne, som I har hørt før. De har alle været igennem det; alle ser på jer nu; alle fejrer jeres liv lige nu. Nogle af jer vil forstå og vide, jeg har ret, og andre vil gå ud herfra i aften, eller komme op fra deres stole, og kun lige opfatte denne information eller slet ikke. Der er frit valg, og det æres; det æres så meget, for jer alle. Der er ingen dømmen fra Ånden. Hvis I går væk, og I synes, ​​det var et godt møde, og ikke mere, har I det samme antal englevæsner på vej ud af døren sammen med jer, som healeren i århundreder har haft, eller som shamanen har. Hvert menneske er skabt lige. Det betyder, at alle har det samme åndelige potentiale – for realiseringen af ​​Skaberen indeni. Det er budskabet for dagen. Åh, Menneskevæsen, det er ikke jeres faders nye tid. Det er jeres nye tid.

 

  

* [The Way of it, Feb 2015]
www.kryon.com/freeaudio

** [Instinktet Åbenbaret]
Kanalisering 152 - November 2014

*** [Knuder og Nuller på Jorden]
Kanalisering 141 - marts 2014

 
Til-  bage

Opdateret d. 11.5.2015