Til-  bage
     I modsætning til alle Kryon kanaliseringerne, jeg efterhånden har bearbejdet ved først at nedtage den skriftlige nedfældede kanalisering som word fil og herefter oversat denne til dansk, er nedenstående min oversættelse af Kryon MP3 lydfilen af "De-mystifying The New Age - #2", indspillet i Thousand Oaks, California, d. 19. Januar, 2014.
     Denne kanalisering findes ellers ikke nedfældet som skrevet udgave, og eftersom Afmystificering af New Age 1 og 3 i forvejen er her på siden, har jeg følt nr. 2 burde være her, også selvom min hørelse og demed forståelse af det sagte efterlader lidt tilbage at ønske.Afmystificering af New Age - 2


KANALISERING

afmystificering_af_new_age_2

Denne live kanalisering blev givet i Thousand Oaks, California,

d. 19. Januar, 2014.

 

God aften kære I. Jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Det er en festligholdelse denne gang. Hvis du kunne udpege en bevidsthed, tror du så at det, der er Kryon, er en festligholdelse? Det er så svært at forsøge at fortælle jer, at jeg ikke er en energi. At jeg er en del af en Super Gud, der kommer og med tilladelse bor en kort tid i denne partners bevidsthed, som du ved, for at give budskaberne om den nye Jord.


 En ny start for den, hvor Jorden i sig selv skifter opad i graderne. Et nyt paradis er lige begyndt at vise sig. Det er en fest. Jeg sidder i et rum med lysarbejdere, der er interesserede i deres åndelige del, og hver dag forsøger at få mening ud af det mulige liv, hver på sin unikke bane, som jeg sagde, og hver har løsninger, der er forskellige fra de andres. Det begynder at vise, kære I, at der er ingen fællespille alle tager, og det viser planen. I stedet for et oversigts begreb, kommer der et sammenløb af ideer. Det vil sige, at hvis du har tillid til den, vil den del af dig selv, du kender som Guds fred falde ind på dette sted. De kan ikke være adskilte og dog er det vanskeligt for et liniært menneske at gøre dette. For så vidt har du i dette rum levet en livstid, uanset om du er ung eller en senior. Der er et paradigme for alt det, der arbejder for dig. Og du går tilbage til det igen og igen, fordi der altid ligger arbejde foran dig. Hvorfor vi vil foreslå dig at tænke dig ud af denne march fordi paradigmet flytter sig. Men det bliver endnu vanskeligere. Og det, der er det sværeste paradigme at bryde, er det u-fungerende New Age, og jeg ønsker at begynde at tale om det

Almindelig sund fornuft.

Der er lysarbejdere, der spørger mig: Hvor vil det næste sted være Kryon, hvor alle udenfor stående vil blive drejet rundt. Én drejes væk og vågner op og indser, at vedkommendes trossystem er forkert, og vores er rigtig. Men du ved, at det er ikke det, der kommer til at ske. Det gør ikke nogen anden forskel for dem i boksen af egen tilvirkning, end at de peger på den andens figur, og beslutter hvem der har ret, og hvem der ikke har det. Alt jeg fortæller dig er, at det kommer til at arbejde, men ikke på måden, du tror. Planeten bliver givet forskellige egenskaber gennem graderne, der er blevet beskrevet i dag.

                           

Planeten er gennem systemet med tidsfraktaler nu i en tilstand, der bidragende mere til blødhed end nogensinde før. Så for dem, der mere end nogensinde før ikke ønsker krig, er det en grund mere, og fordi der her på planeten er flere end nogensinde før, er der også større mulighed for uenighed og krig end nogensinde før, og alligevel er det modsatte begyndt dér. Til sidst vil den menneskelige natur selv begynde at skiftes og ændres nu. Den gamle sjæl er motoren i det. Lysarbejdere har disse mærkelige ideer, der er kommet til deres side. De er ved at vågne op til den virkelighed, de er i. Det er ikke den rigtige måde. Kære I. Den bliver større end som så.

 

Af sig selv vil planeten begynde at søge sin egen balance. Og den begynder med at søge efter balance hos menneskevæsner og tiltrækkes af almindelige, fornuftige, modne ideer. Sådan er skiftet. Det er den gamle sjæl, der er motoren i det skifte, og det er en sådan, der forestår det. Arbejder ofte i baggrunden. Du er nødt til at være med den og ikke adskilt fra den. Det er det, jeg ønsker at tale om.

 

Punkt Et

 

Planeten har i sig selv planer om at skifte bevidstheden ind i mere balancerede vilkår. I vil alle være dem I er og tro det, I tror, og det kan bruges til fastlåsning af tanker om dem, der lytter til denne kanal og om Jorden, der arbejder på denne måde. Så begynd at tale om åndelig almindelig fornuft og hvem I er. Så lad os et øjeblik kigge på New Age og endnu engang minde jer om, at selve udtrykket New Age i nogle lande betyder kult, hvilket gør, at vi ofte bruger esoterisk i stedet.

 

New Age og esoterisk brugt til tider i samme sætning på samme måde, betyder det samme. Vi har givet dig en lille smule af historien om dette trossystem, som du tilhører. Det er unikt på denne planet. Intet er ligesom det. Det er ikke liniært. Det er det, du kan lide, der er ingen regler (Kryon smil). Det er det eneste uden leder eller profet. Dette er det eneste uden nogen slags  central vejledning eller boglig organisation, hvis du ellers har tænkt over det. Og alligevel er der millioner af jer i hele verden, der har samlet jer sammen i en konference, der finder, at det I tror, gør jer ens. Denne, jeg har ført til bogs som en profet, eller en læge, I har, der er jeres egen, er ekstrem ens fra menneske til menneske. Alle sådanne har et eller andet sted en skabelon eksisterende, med alt det, du er opmærksom på intuitivt, og hvor skabelonen grundlæggende er det, der evigt er åndeligt på planeten. Og du har ret. Og det er frø grundlaget bag det, der har gjort esoterisk politik ære. Og det, der gør det gyldigt, er selve det forhold,  at uden lederskab, bog eller profet, er der meget, meget lignende information fra gruppe til gruppe, ligegyldigt hvilket sprog der tales på.

 

Sandheden i alt dette er, at I  er forbundet med hovedprofeten, som er jeres højere selv. Og denne forbindelse, som er drøftet i dag, indeholder systemets måde, I bør leve på, hvis I ønsker, forbindelsen vedbliver. Og der er ingen bør gøre, der er ingen regler, der er kun fuldstændighed. Og du søger balance. Og jo mere balanceret, du bliver med disse esoteriske begreber, som dit højere selv, sjæle grupper og alt det, du ønsker at kalde det, der er omkring dig og støtter dig, jo mere du balanceres med det, jo længere lever du, jo sundere er du, jo mere forstår du dit eget rige akasha våben. Hvor mange gange du kommer på planeten, hvad du har gjort, og hvad du har mødt.

 

Det åbner en hel verden af muligheder for dit helbred, for at noget kan komme i synkronitet og for noget, du har bedt om. Der prøves helt indtil dit udsyns midte. For det er ikke normalt for et menneskevæsen at stå og forstå det uventede og have det godt med det. Det vil ikke få dig til at vride dine hænder, mens du spekulerer på, om det er virkeligt eller ej. Det er ikke normalt for menneskevæsnet at stole så meget på det usete, at det bliver virkelighed ved dag efter dags arbejde med noget, det anser for at være forsvundet. Det er ikke nødvendigvis normalt.

  

 Hvis en partner viser sig, kan et menneskevæsen anses for at være uden partner og helt og komplet værende tilfreds, fordi vedkomne er forelsket i den indre Gud. Det er ok i stedet for noget,  der ellers kunne føre til eksistensen af en del i livet. Det er sund fornufts modenhed. Forelskelsen i dig selv, i selvet, der er dit højeste selv, som er skaberens essens.

 

Hvis du fik aftalen, er vores system med universet et nyere system af kompletgørelse. Fra fysik til biologi til spiritualitet ønsker hver del at fuldføre sig selv på et højere niveau, du kan sige denne holdning ikke desto mindre er en følge af det positive hvis du har ret. Men når du har et trossystem, der er så åben, at reglerne i særlig grad er skabelonagtige, som du ikke kan se, men læse i dem. Det tiltrækker visse bestemte typer af individer, som sådanne der er lysarbejdere. Har jeg ret?

 

 De er selvarbejdere. Og jeg ønsker at tale om det. Jeg vil give det et navn og ikke opgive et navn i det hele taget, Nej det er ikke det, jeg ønsker at gøre. Jeg er her ikke for at såre hjerter, jeg ønsker at give, ikke navne, men jeg vil give jer situationer, og hvis jeres navne dukker op her, taler jeg ikke om jer.

 

Ja grundlæggende er der to slags lysarbejdere, den ene gruppe er talere og den anden er arbejdere. Sig mig hvordan dette passer, når jeg begynder at tale om det.

 

Spinnet og sammensværgelses dramaet.

 

Og sammensværgelsen kan absolut være hel konkret, kære du, den kunne være aktuel og foregå og ikke være i din fantasi, og du ved det, og vi ved det, og det spinner afsted. Det  spinner. Og i årevis har du gået rundt og gået rundt og forsøgt at finde mere og mere om, hvorvidt det er de fyre, der hjælper andre til at vide mere om det, så de kan føje mere til. Og dramaet, der netop nåede at få spin fra dig igen, sprøjter på alle, du ønsker.

 

Nu spørger jeg dig. Du siger, det er ikke mig. Ok jeg vil gerne spørge dig om noget. Det første. Hvor mange venner har du? Er de virkelige venner? Ved at gå med til en fest, vil måden der blottede dig, komme efter dig. Og du siger, Hvordan det, jeg går ikke med til en sådan fest, Kryon. Og jeg vil sige, det er falsk varebetegnelse, du bliver jo aldrig inviteret (latter) fordi du er en spinner,  og du ved det ikke engang, du ved det ikke. Er du ikke en vejleder af folk, der kommer? De taler til dig, og du går den anden vej, og du ser dem aldrig igen. Hvad tror du egentlig, det hele drejer sig om, spinner ?

 

Og dit svar er altid det samme. Jeg har min sandhed og min sandhed er min sandhed, og det er grunden til, at dette er mit arbejde på planeten. Og jeg ønsker at  fortælle dig, at dette overalt er arbejdet og det fungerer ikke.  Fordi det virkelige arbejde, kære du, er at tage fat og få en stor del af Gud set i dit liv og ikke det drama rundt omkring, som du tror er vigtig, du er interesseret i det og er besat af det i den grad, at du smider enhver følelse af balance væk. Dette kan du måske vise nogle af dine ensomme eneboere, fordi de ønsker ikke at være sammen med dig, og ingen ønsker at være partner med dig.

 

 Og du har retfærdiggjort det hele ved at sige ja, men jeg har inde i mig det, universet har givet mig, og sådan og sådan, og sådan. Det er dit frie valg, og hvis du ønsker at sidde der og spinne, kan du det. Men dette spin er gammelt.

 

Det vil ikke blive spor bedre. Du kan ikke få nye venner, få ny kraft, eller du vil aldrig få en partner.

 

 Jeg ønsker at vise dig tilbøjeligheden. Jeg ønsker  at vise dig, hvordan det går, Lysarbejder.

 

I har nogle af de samme egenskaber. Selv jer, der sidder her, fordi I ofte har præcis de samme mennesker omkring jer, fordi I tror, og I ved det. Og hvis fejl er det, nå ja, ikke fejl, vi dømmer ikke, vi taler bare om energi, der ikke matcher, er du med?

 

Du er nødt til at bevæge dig fra en energi, hvor du har din sandhed. Ligegyldig hvilken energi, men hvor du begynder at kigge på folk, der ser anderledes ud og handler anderledes, og du behøver aldrig at give din sandhed væk nogensinde Campist. Her kan du fortælle alle, hvad du bestandig tror.

 

Det er en sammenblanding af, hvad mennesker mener, hvor du tror, de aldrig var interesseret i noget af og går den anden vej, sådan som vi også talte om forleden dag. Og alt det, du får at se, er gode ting, og kig så på deres modstand. Du kan først starte med deres familie, hvad mener du om det? Det kan da være et prøve grundlag.

                  

Jeg ved, hvem der er her, Den adspurgte ser jer være anderledes. Børn og dig ser vedkommende direkte på, og mens vi er ved det: Du er nødt til at blive blødere. Og kig på tingene, der er positive og det I har til fælles. En familie, som I kan tale om. Og få adspurgte til at slappe af ved det faktum, at du er ok. Nu er det jo altid en slags prædiken igen. Hører du mig ?

 

Det burde du. Jeg ved ikke, hvad du finder på at fortælle dem, men det, du tror på, er det vigtigste at få sagt. Jeg ønsker du vil vise dem Guds kærlighed til dig. Det er tiden at vise det. Og så alligevel måske ikke. Og det er et nyt paradigme. Højere handling. Og du må hellere blive opmærksom på prøven med, hvor mange indsamlere omkring dig, som du aldrig har haft før, og sidde ned og signalere at enhver mester, der gik på jorden, og var tiltrukket af at balancere, udvalgte sådanne, der ikke havde samme sind som sit eget, Ja, vi er. Du udviser hårdhed, men det at du viser en eller anden kærlighed og venlighed, begynder en forskel for dig. Du viser nogen din sandhed og så kan du gå videre

 

Da er det tiden til at slappe af. Din sandhed er din sandhed, og du indtager den og kan gå på den, eller har lov til det, men det er tiden at slutte sig til den. Planeten. Tilstrækkeligt. Og tilbringe tid sammen med dem, du kender, men ikke normalt tilbringer tid sammen med, får dig til at se på en tid sammen med nogen i din familie, der ikke kan lide dig, Og se hvad du fik af skade. Måske kan I tilgive hinanden for noget, du aldrig gjorde ( Kryon latter) Forstod du, hvad det vil sige ? Du er nødt til at gøres blødere. Blødgøres af det, som du aldrig blev blødgjort af. Du er nødt til at lade som du er alt andet undtagen mesteren. Tålmodig. Venlig.

 

Frigør det nederste i dig, dine bunde, lad dem blive allierede her. Sig noget, dette engagerer dine krops mekanismer, kæmp ikke tilbage, har du hørt dette før? Kæmp ikke tilbage, aldrig før har du været løbet så tør for ammunition. Der er intet jeg kan sige, hvilket er ingen reaktion

 

Og du kan se dem i øjnene, og du kan sige, jeg elsker dig, mens vi er ved det: Jeg elsker dig og det, der er hjerte blødt og alt det, de aldrig sagde, forsvinder og smelter ind i intethed, og det kommer, kommer af  måden, I ser Gud og hinanden på, og det er sådan, det er. Det er en spinner. Du kan få en lang vej at gå. Ved at droppe paradiset, du har været afhængig af i alle disse år.

 

Kryon, er jeg nødt til at holde op med det sammensværgelses stop? Du kan blive ved med det, hvis du vil, men det vil være privat. Men du kan ikke deltage i dette overhovedet. Du kan gøre mere med genetikken omkring dette, end du kan med din mund. Forstår du det? Hvis du ser noget upassende, og du ved, det er upassende, og du føler denne sammensværgelse imod denne planet eller dig eller noget andet, kan du ikke gøre noget bedre, men derimod langt mere, fordi du har forbindelsen - ånden til at arbejde på det, end lederne. Du sætter ord på, henvender dig over til os for at være sammen med dig, om hvordan det hjælper denne planet

 

Er det her ikke et hørt hjerte? For mange ser noget i sig selv, de ikke så før og det er tiden at skifte paradigme. Det er Tiden for dig at samle dig om dit mesterskab, ikke? Hvor meget taler du om dig selv. Stands det. Du ved det selv. Somme tider er det blot et forsvar, så folk vil stille dig krænkende spørgsmål, og du mener, du er nødt til at fortælle dem, hvad du laver, hvad der foregår, hvad du laver, hvad der foregår, hvad du laver, hvad der foregår, og alt det, så de spørger aldrig: godt, hvad mener du?

 

Hvis du altid trænger dig på, behøver du aldrig at lytte. Og det kræver ikke meget af den slags, før vedkomne vil gå den anden vej. Du bliver nødt til at adressere spørgsmålene om det, du er i gang med. Så det er en konstatering af balance og ikke blot endnu en tanke.

 

Hvis du tror, det du er på vej til, er et berømt top trossystem, så ti stille, det reducerer ikke din storslåede standard. At du skal være stille, reducerer ikke din storslåethed. Ved at lytte til dem bliver du fortalt noget, du ikke tror på. Alt imens du ser på dem og ser det, I kan have til fælles, kan du så være sammen med dem og ikke have problemer med det. Det er det nye paradigme. Noget af dette kan lyde formelt for dig, fordi mestrene fortalte jer om det. Principperne ændrer sig aldrig. Det, der er ændret, er simpelthen indstillingen, kaldt virkeligheden. I har nu mulighed for at gøre disse ting, og I vil understøttes i det.

 

Og du vil begynde at finde ud af, at det virker. Og det bliver et chok og en overraskelse, fordi du ikke får tingene til at standse. I bliver ved med at lære jeres børn, jeres børnebørn, de samme ting i skolen, I er på, og spørger om visse ting, I ser i politiændringen. Men du frigør dit had, vreden og simpelthen ungdommen, der gør det, ungdommen gør.

 

Med deres ansigt med deres modenhed afbalanceret, vil de ikke gøre det interessant ved at have standset med at ændre tingene. Så den gamle sjæl er katalysatoren, der får Jorden til at starte blødgøringen på denne måde. Men hvis I vil gøre dette, I allerede har gjort, kan I isolere jer selv, fordi I er anderledes. Og du kender jo aldrig Guden i dig. Kunne det være godt for noget? Hvad vil du nu gå her fra dette sted og tænke om det, der er anderledes end det, du har gjort ved at sænke det, som du har besluttet dig til, vil være rigtig for dig, og du får støtte, vi er her.

 

Vores hånd er ude som aldrig før, så du kan foretage en gennemgang af disse spørgsmål. Tænk på de sværeste ønsker først, alt andet kan blive bedre, blive lettest. Det er budskabet denne dag til alle dem, der har tilbragt denne weekend i dette rum.

 

Dette er et smukt budskab, som er givet ved daggry, så Jorden på en måde kan balanceres. Har du også haft nødig at justere om? Det er tiden at komme ud af det lukkede rum.

 

og sådan er det

   Nederst på formularen

 

  
 

Til-  bage

Opdateret d. 24.5.2014