Til-  bage
        Nedenstående er nedtaget fra den engelsksprogede Kryon hjemmeside: www.kryon.com/ channellings, og herefter oversat til dansk af Sigfred Skjold. Som betingelse for brugen er i originalversionen anført: Informationen nedenfor er gratis og tilgængelig, så du kan printe den ud og distribuere den efter ønske. Der er imidlertid copyright på den, der forbyder salg af den under alle former, undtagen for udgiverens vedkommende:Lee Carroll2010 Tilbageset


KANALISERING

2010_tilbageset

Denne live kanalisering blev givet i Seattle, Washington

Lørdag d. 11 december, 2010

 

Til hjælp for læseren er denne kanalisering blevet revurderet [af Lee og Kryon] for at muliggøre en klarere forståelse. Ofte har det, der sker live, en underforstået energi i sig, som medfører en slags kommunikation, som de trykte sider ikke giver. Så nyd det forstærkede budskab givet i Dallas, Texas i december 2010.

 


 

Hilsner, kære I, jeg er Kryon i magnetisk tjeneste. Faktisk er dette budskab fra siden af sløret, hvor dit hjem er. Den kreative energi i dig, er til stede her i aften, men i den tredimensionelle tilstand, du er i, er alt hvad du ser, manden i stolen, der repræsenterer en engle energi, som har et mærkeligt navn, et navn, der svarer til 11 [Kryon numerologi], og taler til dig tilsyneladende fra det, der er den anden side af din virkelighed. Så hvad gør dit tredimensionelle sind med det? Ser du måske et slør foran dig? Ser du foran dig en mand, der gennemtrænger det? Mon du har idéen om en lagdelt eksistens, hvor du er det ene sted, og Kryon er et andet? Lad mig give dig kvantesynet, for jeg taler tilsyneladende til jer gennem en mand med en mikrofon. Men det er ikke der, hvor jeg kommer fra, for jeg er i portalen, der kaldes menneskevæsnet, og dog er jeg overalt.

 

Hvis du hører mig klart og præcist, og hvis det tredje sprog er her og rede, så er der potentiale for kommunikation. Portalen for det Højere Selv åbner sig i tillæg til den kreative energi, som er dig, i dig, en del af dig og tilhører dig. Det er kernen i det, du kalder Gud, og det er der, jeg kommer fra. Jeg er ikke adskilt fra dig. Jeg er i dig. Og det er der, hvor portalen for kommunikation er, og altid har været og vil være det. Det kommer ikke som et menneskes stemme gennem det, der er et lydsystem i den forreste del af rummet i en stol. Så vi opfordrer dig til at få kvante erfaring – det vil sige noget, der er udenfor af de tre dimensioner. Lyt og prøv det efter indvendigt. Kan du gøre det?

 

Åh, kære du, vi taler til et tidløst publikum. Ikke kun til dem i rummet, men også til dem, der lytter og dem, der læser. Vi vil præsentere dig for det, Ånden tænker på sin egen kvantemåde, som er et tilbagesyn af 2010. Dette vil være en af de sidste offentlige kanaliseringer, der gives i dette år. Så det er passende, at du betragter det, som  en gennemgang af det, der hidtil er sket, der gives nu, og så har jeg tænkt mig at gøre det lige om et øjeblik.

 

Ånden ser tingene anderledes end du gør, så vi vil give begge sider. Vi vil give den tredimensionelle opfattelse, og derefter vil vi give det, kvantemæssigt. Den lineære virkelighed, I har, findes ikke i kvantetilstand. Det, som du gør lineært, uret du følger, er ikke Åndens system. Når vi derfor opsummerer året, er det anderledes, end du kunne forvente, for vi betragter ikke tingene i tidsrammen, som I gør.

 

Min partner taler ofte om energis numerologiske aspekter, og han underviser i dette. Tal besidder en kommunikations energi. Med andre ord, kommunikerer de et budskab. De "gør" ikke mere, end en bog gør. Når du læser en bog, er den blot blæk og papir, men ofte græder du eller din puls går op. Ville du så sige, at blækket og papiret har energi? Nej, det er kommunikationen, sproget indebærer i bogen. Sproget af tal har det på samme måde. Det er en af de ældste videnskaber på planeten, og har været anvendt i tusinder af år på mange måder.

 

Den mest aktuelle og enkle måde er den, jeg har sagt min partner skal bruge. Den blev udviklet i det gamle Tibet, for det er der, hvor planetens Kundalini havde til huse i 13 tusinde år. Indien og Tibet blev stedet, hvor der var mere medfølelse, hvor der var højere træning og flere Shamanistiske energier end noget andet sted på planeten. Så det er logisk at numerologi’en, som de udviklede, vil blive præsenteret for dig i formen, som de arbejdede med. Det kan være kompliceret, men jeg har foreslået min partner at forenkle det, så det bliver forståeligt.

 

Så vi vil bruge det, der er enkel numerologi til at se på tallet, der er 2010. Når du lægger tallene sammen i året, får du en tre’er. Denne tre’er defineres i numerologi-energien som katalytisk energi. Så hvergang du ser en tre’er energi, der sidder på noget, du ønsker at definere, repræsenterer den en katalysator. Derfor kan man sige, at 2010 var et katalytisk år. Da dette tal viser sig i en almindelig numerisk cyklus, har det været her før. Men den energi, du er i nu, og den sidste gang, forstærker alt esoterisk og meget af det, der sker i øjeblikket på planeten, kan ses på en klarere måde, hvis du ser på nogle af disse ældgamle energisystemer.

 

En katalysator i kemi er en øget reaktion, som en substans skaber, når den kommer i kontakt med en anden. Men ofte er det oprindelige stof upåvirket og ændrer blot det andet. Eller det kan meget vel sætte to ting sammen for at skabe noget tredje. Hvis 2010 er en katalytisk energi, handler det virkelig ikke så meget om forandring som et ændringsformål. Du kan sige, at det er noget, der gør forandring lettere. Husk nu på i denne lektion, at Ånden ikke er lineær. Så ændringerne, et katalytisk år skaber, vil ikke nødvendigvis være i skabelsesåret. Derfor, vil noget der sker, eller er sket i 2010, vare ved og skubbe energier efter sig ind i dit 2011 år.

 

Før vi ser på, hvad der er sket i dette katalytiske år, da lad os undersøge, hvor ofte året med de tre viser sig. Så lad os også skille de to og etter’en for at du kan se, hvad disse energier er, så du kan forstå kommunikationerne, de har til dig.

 

Hvornår var det sidste gang, I havde et katalytisk år? For dem af jer, der gør i matematik, var det 2001. Og kan du huske, hvad der skete i 2001? For dem i denne kultur, spørger jeg jer: Skabte det virkeligt en energi med potentiel forandring fra da af? Og har det påvirket det seneste årti eller mere? Svaret er ja. Så 2010 har den samme form for potentiel energi. Nu betyder det ikke nødvendigvis, at der måtte være en international tragedie for at sætte noget igang. Det er ikke altid ensbetydende med, at noget negativet skaber fremtiden heller. Det er simpelthen katalysator-energien, og mennesker forsyner med katalysatoren, i det de gør.

 

Husk, at Ånden ser anderledes på disse ting, end du gør. Så lad os tale til det, der er dit land. Hvad ser du her? Det er elefanten i rummet som min partner siger her. Det har været et forfærdeligt år for jeres økonomi og havde potentialet til at skabe meget angst. Der har været et fuldstændigt og totalt tillidsbrud i banksystemerne for forsikring og i investeringsprocessen. Så det, der er jeres finansielle instrument, som du kalder dollaren, svigter langsomt overfor andre internationale monetære systemer. I de facto devaluerer dollaren [eksisterer dog i virkeligheden alligevel, uanset bevidst handling], gør I ikke? For ti år siden fortalte vi jer, at det ville blive sådan. Mange bemærkede overfor Kryon, at USA aldrig ville gøre det frivilligt. Det var ikke nødvendigt. En frit flydende verdensøkonomi gjorde det for jer.

 

Men for det amerikanske menneskevæsen, ser det forfærdeligt ud, fordi I kæmper jer igennem dette og kunne spørge: »Vil jeg komme til at tabe hjemmet?" Eller i forbindelse med nogle af jer, "Hvorfor mistede jeg mit hjem? Vil det nogensinde bliver bedre, hvad drejer dette sig om, hvad har jeg gjort for at fortjene noget sådant?" Så det er menneskets tredimensionelle perspektiv i 2010, og jeg vil gerne fortælle dig, kære menneskevæsen, hvad vores perspektiv er. Det var ikke så mange år siden, vi fortalte jer, at dette i sandhed var potentialet. Vi sagde til jer, at der var et stærkt potentiale, at nogle af de største selskaber i dit land ville falde sammen.* Og så fortalte vi jer "... at det, der vil gå ned først, vil blive forsikringsselskaber" ** Og du kan finde disse ting, som vi sagde i de offentliggjorte værker af Kryon.

 

Nu var disse blot potentialer, hver eneste. Der er ikke sådan noget som spådomskunst, og Ånden ved ikke, hvad mennesker vil gøre. Men i tilfælde af stærke potentialer, opfylder I dem ofte bogstaveligt, og de bliver jeres virkelighed. Nogle har spurgt, hvordan vi kunne forudse jeres økonomiske problemer, eftersom disse ikke er åndelige spørgsmål. Så lad mig fortælle dig, hvordan vi kunne gøre dette, og hvad det betyder. Det vil give dig indsigt i fremtidige kanaliseringer, hvor vi giver dig potentialerne, der kommer op.

 

I mere end 200 år, har dette land fungeret på samme måde med det samme system. Åh, I har ændret reglerne lidt, men grundlæggende var det det samme, og det var baseret på grådighed. Det var et system, hvor de rige langsomt blev rigere og de fattige fattigere. Nu er dette ikke en dom, men blot et faktum. Det virkede i den gamle energi, og det var stadig et godt system, for selv dem i midten havde gode liv, bedre end i andre lande. Men pludselig, kære menneskevæsen, ser du en ny energi, der simpelthen ikke kan opretholde de gamle måder, selv den grundlæggende økonomi er nødt til at ændres. Derfor falder finansielle systemer, der bygger på gammel energi, fra hinanden. Den nye bevidsthed vil ikke støtte dem, og de falder sammen. Fejlene fra fortiden kom op for at sammenfatte sig i det, du kalder en lavkonjunktur.

 

Mennesket siger: "Sikke en katastrofe," men Ånden siger: "Tillykke, for I reformerer selve lovene for det, I ønsker. I tager beslutninger udenfor kassen med det, der nogensinde er blevet gjort i jeres land tidligere."  Det I gør fra nu af, er katalysatoren, tre’eren. Hvor vil I nu tage det hen? Hvordan vil det nye system komme til at se ud, når I gendanner det (som I vil)? Dollaren vil vende tilbage. Dette land kan næsten ændre de finansielle systemer, politiske systemer, og selve kapitalisme-paradigmet på en nat. Det er et af de få lande, der kan, og det eneste, der er så stor som jeres, der kan. Så hvilken model vil I præsentere Jorden for som den næste? Hvad med en, der vil arbejde med mere integritet, når det kommer til mange penge? Det er, hvad der sker.

 

Der vil være dem, der vil sidde her og kun se glasset halvt tomt, fordi de tæller alle de negative ting og forstår ikke, hvad denne nye energi handler om, eller det ræsonnement, som Ånden vil have frem. Nordamerika har altid været modellen for enhed. I har altid været model for mere integritet i regeringen. Og nu har I lige ændret måden, tingene fungerer på igen. Hvor mange af jer kan sidde Nytårsaften og have modet til at sige, "Tak Gud for den økonomiske afmatning. Tak, Ånd, for at trække os igennem slibemaskinen, fordi uanset hvor vi skal hen, er det et katalytisk år og vil sætte scenen for genopretning og styrke?"

 

År 2010 repræsenterede en to’er og en et’ter tilsammen. Hvis du ikke lægger dem til hinanden [måden numerologi gøres på for at få en samlet energi], fortæller de stadig en historie, for de to repræsenterer dualitet. Det er energien i totallet i det tibetanske sprog. Dualitet er kombinationen af noget englemæssigt og noget biologisk —Menneske-væsnets vigtigste egenskab. Som du sidder i stolen og hører dette, eller lytter eller læser. Det der er "kernen i dig" har en energi af dualitet. Kan du opdage Skaberen inde i dig eller ej? Du kan gå i hvilken retning, du ønsker. Du kan skabe onde ting, hvis du vælger dette. Du kan skabe guddommelige ting, hvis du vælger. Dette er menneskeligt. Det er menneskehedens magt. Dit valg er frit, og har altid været det. Det er dualitet.

 

Tag nu et kig på tallet ved siden af totallet. Vi gør dette, fordi tallene påvirker hinanden i det, vi vil kalde relationel numerologi. De er i den samme opstilling eller i samme pakning, der repræsenterer et år, så de påvirker hinanden. Hvad betyder det? Det betyder nye begyndelser. Se på 2001. Du vil ikke glemme dette år, vil du vel? Det ændrede alt. Det var en ny begyndelse af, hvorledes dette land behandlede trusler mod sikkerheden, og hvordan man rejser. Men, dette år er anderledes. Dette er en ny begyndelse af finansielle systemer i jeres land, strukturen for mange penge.

 

I er bogstaveligt talt ved at genopfinde USA. I vil fortsat se omvæltninger i politik, når I flytter frem og tilbage på det, I beslutter jer til fra dem, der forsøger at lede jer. Mens vi er ved det, sidder de alle stadigvæk fast i den gamle energis dynd. Alle sammen. Kig på gennemsnitsalderen for personer i jeres regering og du vil se problemet. For seniorerne bliver rådgivere, endda for en ung præsident. Det kan meget godt tage tid, før I har et flertal af yngre mænd og kvinder dér for at gøre forskellen, du længes efter.

 

Det er kun et spørgsmål om en tid med mere konceptuel bevidsthed, før mennesker vil løse dimensionelle problemer, der aldrig har eksisteret før. "Kryon, du taler i cirkler. Hvad mener du?"  Hav tålmodighed. Al ting ændrer sig. Men når du ser de unge folk kommer op ad stigen, og begynder at blive jeres ledere, vil du se løsninger, du altid har søgt, som er logiske og giver mening. Og så vil du undre dig over, hvorfor løsningerne tog så lang tid.

 

Så Ånden ser recessionen som positiv forandring i en retning, der svarer til den energi, der er ved at ændres på planeten. Derfor var det forventet. Alligevel er der mange, der bliver frustrerede over processen for politik og økonomi, og de siger, "Det ser bare ud, som om vi går frem og tilbage og frem og tilbage, og intet bliver nogensinde gjort." I taler om tredimensionelle ting - kroppe, love, begivenheder og røde og blå stater. Vi taler om energi. Energi der er lagt i jorden varer ved. Det vil sige, at alt det, I lægger i, som er klogt, bliver der, og I bygger videre på det. I mister det ikke den næste gang. "Kryon, du taler stadig i cirkler." Nogle af jer har forstået det. Langsomt skaber I det, I ønsker.

 

Ånden ser på menneskeheden gennem generationerne. Vi er tilbøjelige til at se på det, som er den menneskelige bevidsthed i 60-års perioder. Til jer, der er lidt mere end to generationer. Det tager så lang tid for en gammel energi at skifte det, der var til det, der er. Jeg vil give dig grunden - fordi det er energien i det, de voksne siger til deres børn, og så det børnene fortæller deres børn, der skaber varige forandringer. To generationer. Det er alt det, det tager. Så Ånden ser på det, der er sket med Mennesker, der bruger dette bevidstheds paradigme.

 

Gaia

 

Lad os tale om menneskelighed. "Hvordan går det med den?" spørger du måske. Jo, lad os se på Gaia først, fordi du er nødt til at kigge på Gaias energi sammen med studiet af menneskeheden, fordi de er beslægtede. Når der kigges på det, fra stort til småt, hvad har Gaia så gjort i 2010 for at forbedre det, som I har lavet?

 

Vi har fortalt jer, at I står over for vejr udfordringer. Vi fortalte jer det for 21 år siden! Igen, vi ser tingene over meget længere perioder, end I gør. Mennesket er kortsigtet. Du har kun én livstid til at se på perioder, der er langt længere end én livstid. (I en fremtidig kanalisering vil jeg give jer lignelsen om Regnbuerummet, så I forstår dette.) Nogle af jer siger, "Javel, Jorden ændrer sig så radikalt, at der må være noget galt. Hvad gør Gaia ved os i dag?"  Disse ord kommer fra en meget tredimensionel tankeproces, der regner med, at der må være noget galt, hver gang glasset er halvt fuldt.  Jo, glasset er lige sådan, som vi sagde, at det ville være - til tiden.

 

Grunden til at vi forudsagde, at vejret ville skifte, er at I gennemår et vandkredsløb, som vi har fortalt jer om før. Dette vil være emnet, der i lang tid bliver givet fra min stol, for det vil blive mere indlysende som tiden går, at dette faktisk er det, der sker. Vejret, der for tiden er over jer, vil i sidste ende skabe en vældig afkøling på planeten. Det er sket før. Det er et vandkredsløb, som omfatter mange Jord livstider og jeres videnskab ser det ikke på den måde, da det er nyt for dem. I har nu instrumenterne til at optegne denne periode, og i løbet af de næste to generationer, vil I se skønheden i det.  Det er en "forfriskende" periode og påvirker livet på Jorden.

 

Det første, der sker, er, at isen delvis smelter ved polerne mod nord og syd - ikke det hele, men en stor del af det. Det dette gør, er at skabe en vandstand, der får havene til at stige et par tommer og omstiller vandets vægt på planeten. Dette omfordeler vægten fra polerne [en koncentration af is på toppen og bunden] til en mere ligelig vægt på jordskorpen. Denne omfordeling skubber så til skorpen på nye måder, og skaber jordskælv og vulkaner.

 

I har gået noget af dette igennem i år, ikke? Så der vil være dem, der ser på jordskælvene og vulkanerne og siger, "Vi har gjort noget forfærdeligt. Gaia straffer os."  Glasset er halvt fuldt, er det ikke? Det er blot mennesker, der ikke forstår, at dette er Jorden, der tilpasser sig til den menneskelige bevidsthed.

 

Nu er dette vandkredsløb sket før, det forventedes at gøre det! I har fremrykket timingen af det, fordi I har fremrykket selve tiden. Så jeg spørger jer, I gamle sjæle, som sidder foran mig, og dem, der er ved at læse, og dem lytter: Har I ikke følt tidens stigning? Hastigheden forøges! Mens disse jeres tredimensionelle ure aftikker den samme mængde tid, går de mangedimensionelle ure i jer meget hurtigere. Og Gaia er en del af det dimensionelle ur, det fremskyndes af jer, ikke sandt? Så du kan sige (og det ville være korrekt), at Mennesket har ændret vejret!

 

Så det, I har kaldt den globale opvarmning er lige det modsatte. Til sidst, vil I se det som global afkøling. Læg mærke til det, der sker i forbindelse med jeres vinter næste år [2011], for perioden er her. ned ad gaden, når det sner mere end det burde og råb, Bare for sjov, "Global opvarmning, global opvarmning!" [Latter]

 

Så dette er det, der sker med Gaia, og jeg vil fortælle dig, at det næste der sker med Gaia, kære menneske, er op til dig.

 

Lad mig fortælle dig om den nyeste videnskab, som I har produceret. Opdagelse er sådan, at det har altid været der og venter på, at I ser det og oplever det, men for dig er det nyt. Men som jeg afslører dette, vil du så huske, at jeg talte om det?

 

Forskere kan nu måle planetens magnetisme på tidsbasis. Det, som du vil kalde jordgitterets magnetiske flyden varierer i styrke. Det er heller ikke ensartet fra sted til sted. Nu er der grund til alt dette, men for første gang, har I i rummet og på Jorden en måde til at måle flydenhedens variation time for time.

 

I fortiden, kunne I kun måle det med få måneders mellemrum. Det var godt nok, men med de moderne metoder, kan I nu måle det i virkelig tid, og pludselig kom der en afsløring gennem opdagelsen. Måske vidste du ikke det, og det var grunden til, at du havde brug for at høre det eller læse det? For det er dyb information og rigtig meget måden, vi fortalte jer, forholdet mellem menneskeheden og Gaia ville være.

 

Jeres videnskab har opdaget, at variationer i den magnetiske flyden - det vil sige, at variationen i magnetfeltets styrke går op og ned med menneskelige begivenheder! Ånd ind. Tænk over det. De så, at når en stor del Mennesker forlod planeten på én gang, ændrede det magnetismen! Når der var medfølelse på planeten for dem, der blev ramt i sorg, forandredes den! Da der var opstemthed over noget, der skete og blev fejret, forandredes den! Det er en utrolig, synkron egenskab, total uventet og bemærkelsesværdig. At Jordens magnetiske gitters skift er afhængig af det, der sker for mennesker.

 

Hvad siger det dig om menneskehedens energi? Den ændrer på planeten fysiske forhold. Spørg ikke Gaia om, hvad der vil ske. Spørg i stedet menneskehedens bevidsthed om, hvad der vil ske. Og jeg vil fortælle dig, at det, du ser foregå lige nu med menneskeheden, er det, der sigtes efter og er efter skemaet, og det er aldrig sket før i Jordens historie. I har aldrig sat tidens tempo op før, og dog fortalte jeg jer, at det var muligt for mere end 21 år siden.

 

Dette er alt sammen en del af den ældgamle profeti om Kundalinis bevægelse på planeten. Denne Gaia’s hjerte-chakra-energi har bogstaveligt talt forladt Tibet og Indien, og bevægede sig afsted på sin vej til Peru og Chile, mens vi talte til det, der er Jordens bund og som du kalder Patagonien. Det er en graduering af planetens energi. Det er alt sammen en del af den vitale bevægelse, der er dér, og er det, inkaerne talte om i deres profetier, det mayaerne talte om i deres profetier, og endda det nordamerikanske Lakota.

 

Ånden ser tingene anderledes end du gør. Du arbejder indenfor en lineær tidsramme og det gør Ånden ikke. Når du tror, du ser tragedie og sorg og død, må du forstå  overlaget af disse sjæle, der kom ind med potentialet til, at det kunne ske, fordi det var skrevet, før de blev født, at disse ting kunne finde sted på vejen til en fredelig jord. 

For tres år siden, sagde en gruppe på fire fremtidsforskere i Europa ved afslutningen af jeres sidste store krig "Hvordan kan vi holde dette fra nogensinde at ske igen? Vi ender altid med at besejre hinanden. I hundreder og atter hundreder af år, har det været alt det, vi gjorde – at samle hære og besejre hinanden". Så de samlede frøene sammen til det, der i dag er Den Europæiske Union. De havde et mål. De sagde: "Hvad nu, hvis vi kunne bygge noget som de gjorde i USA? - En valuta, en gruppe af lande, som kunne blive stater uden grænser, og vi vil kalde det Den Europæiske Union"  De gjorde præcis det, og det tog 60 år. Nu er deres valuta stærk og ideen fungerede. Åh, der er spørgsmål, og der er problemer, og der er gåder, men de løser dem, som de kommer.

 

Men kære I, jeg vil have jer til at se på oversigten. Når I lægger tingene sammen, og I forener dem, skaber det noget, der er stabilt i den nye energi. Når I trækker tingene fra hinanden, skaber I ting, der er ustabile. Der vil komme en tid, hvor denne planet vil have fem og kun fem valutaer. De vil repræsentere store kontinenter, der har lagt tingene sammen meget lig det, europæerne gjorde. Lige nu, mens vi taler, er der en anden gruppe, der gør det i Sydamerika. De har en vision. "Hvad nu, hvis vi kunne sætte alle lande sammen uden grænser, med én valuta, alt sammen inden for to generationer. Vi ville have en langt stærkere økonomisk indflydelse på Jorden."  De kigger på modellen i USA og Den Europæiske Union. Afrika vil også gøre det tilsidst, i løbet af 50 år. Europæerne vidste, hvad de gjorde, for resultatet af foreningen er dette: Lande, der handelsmæssigt er afhængige af hinanden, vil ikke gå i krig med hinanden. Begynder du at se billedet af en fredelig jord, og hvorfor der kan være fredeligt?

 

Alt det, dette kræver, er blot to generationer til at skabe denne form for fred. Når forældre får deres børn til at hade en anden kultur, viderefører de den gamle energi. Jeg har sagt det før til jer i Nordamerika. Kig på fjenderne, som I bekæmpede i Anden Verdenskrig og de repræsenterede lande og hadet og angsten og død, tortur og ydmygheden, som jeres bedsteforældre så, og selv nogen af jeres forældre så. Kig nu på de samme tidligere fjender i dag. De er jeres handelspartnere! En af dem er så allieret med jer, at de laver alle apparaterne i jeres huse og selve bilerne I kører! Det tog kun 60 år - fra had til partnere.

 

Så kom med mig til Mellemøsten og se et anderledes scenario, hvor forældrene lærer deres børn at hade de andre. De har gjort det i 1.000 år. Forstår du, hvad jeg siger til dig? Det kun vil tage to generationer at ugøre det hele. Det du synes, er det uløselige problem kan løses på kort tid, og det vil ske, af de unge mennesker på Jorden.

 

Der er grupper af unge mennesker hele vejen rundt i Mellemøsten, der er begyndt at forstå tåbeligheden i adskillelse. De vil ikke hade dem, som deres forældre sagde de skulle gøre, og som vi har sagt før, er der en masse af dem i Iran. I kommer til at se forandring. Bevidsthedsskiftet udvirker det. Det er potentialet foran dig.

 

Menneskevæsnet

 

Lad os nu tale om dig personlig. Jeg ser overblikket over alle dine liv, Akasha’en, som er i dig, og energien hos dem, der stillede op for at være her på dette tidspunkt. I dette repræsenterer energiskiftet den galaktiske tilpasning. Men vi ser det anderledes end du gør. I er mere end mennesker, der går på jorden i lektion. I er katalysatorer for energi. Overalt hvor du rører jorden med en oplyst tilstand, forbliver dette ændret. Og vi har sagt det før. Der er en kvante proces, der foregår endda på det molekylære niveau i dit DNA felt. Det vekselvirker med planetens krystalgitter. Din tilstedeværelse i denne livstid ændrer Gaia. Gamle sjæle er på forkant med denne proces, og mindre end en halv procent af den menneskelige race er nødt til at gøre det, du har gjort for at gennemføre en permanent ændring på denne planet, et bevidstheds skifte, der har været forudsagt for 2012 .

 

I 17 år, har du været i energien i 2012 midtpunkts udligningen, for det er en 36-årig proces. Du har 19 flere at gå. Det du gør i de næste 19 år, bliver skabelonen for fremtiden. Du fuldfører det, du kom for. Dette er sammenfatningen af 2010. Fuldførelse

Du er det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, så hvad bliver det næste for dig? Her er et løfte fra Ånden: Sænk dig selv ned i de ting, der er mangedimensionale. Hav tillid til, at det usynlige, som du kalder tro, vil tage dig med til steder, der er fyldt med manifestation af dine personlige liv. Hav tålmodighed og afvent en synkronitet, du stadigvæk ikke kan forestille dig. Du ønsker at styre det, men det kan du ikke, og de ting, du ikke kan kontrollere, giver dig angst. Så hav fred med tingene, du ikke kan kontrollere og forstå, at Åndens system er elegant, og kun har dig i tankerne.

 

Her er det nye paradigme. Som du gennemgår denne planets vanskeligheder, vil du ikke længere være nødt til at lide og være i krig. Du vil ikke længere være nødt til at have en bevidsthed, hvor du forventer dårlige ting vil vise sig. Flyd med ændringerne. Brug din intuition til at gå til venstre eller højre. Hvis vejret ændrer planeten og fortsætter med at oversvømme dit hus, kan det være en god idé at flytte. Det er det menneskelige væsen, der imidlertid siger, "Nå, det er kun en en-gang-hver-100-år oversvømmelse." Såh, virkelig? Vent til næste år. Du begynder at se et nyt vejrparadigme. Bevæg dig sammen med det. Vær bøjelig, Menneskevæsen. Forstå, hvad det er, der er under opsejling. Du har ændret planeten med din bevidsthed. Vær nu en del af ændringen. Arbejd med den. Forstå den. Fejr den. Bevæg dig sammen med den.

 

Det er budskabet i dag. 2010 Resuméet finder de gamle sjæle på rette spor og pegende hen mod endnu mere forandring. Tillykke! Og hvad vil næste år blive? Godt, kig engang på 2011. Lad os se på to’eren, der er dualitet imod 11’eren, som er et mester tal. 11’eren betyder illumination. Når de lægges sammen, er det en fire’r. Lad os tale om fire’ren. Den repræsenterer stabilitet, Jord, respekt for jordbunden, og alle Gaia ting. Den er en antydning af de kommende ting, der vil fortsætte med at skifte denne planet ind i en anden, endnu højere vibration. Du kan ikke benægte det. Du er midt i det. Du føler det. Du lever det. Det er ikke længere spøgeri, når alle er klar over det.

 

Så det var dagens budskab, som du hører endnu en gang. For toogtyve år siden, mente mange det var spekulation, når de læste Kryon bøgerne. I dag, er det jeres virkelighed. Hvad mon spekulationerne i dag vil bringe jer om 20 år? [Kryon smil]

 

Givet i kærlighed denne dag.

 

Og sådan er det.
 

* November 2002, Kryon Bog 10, side 152
** December 2007, Web Audio [www.kryon.com /financial], 28 minutter inde i kanaliseringen. 

Til-  bage

Opdateret d. 9.2.2011